-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok, felvetettem már ezt egy másik topicban is, de nem sikerült rá kielégítő választ kapni, hátha itt van olyan aki használja és tapasztaltabb mint én és hajlandó megosztani az információit.

Tapasztaltatok valami hasonlót, vagy én csináltam valamit rosszul az alábbiakkal?
2-3 ROS verzióval korábban volt egy HEX-en (750 gr3) Dude szerver (külön csomagként volt feltéve, beállítva minden általam igényelt földi jóval. Egyszer csak jött egy frissítés -pontos verzióra nem emlékszem-, de talán 6.40.2-ről 6.40.3-ra frissítettem és elszállt minden, a router nem indult el, végül netinstallal tudtam életre kelteni. Ekkor meg már ugye a dude és a beállításai sehol.
Kérdés, hogy hol szúrhattam el, vagy csak szimplán elkaszálhatta egy frissítés? Esetleg dude szerver használata esetén valamire jobban kell figyelni frissítéskor?
Most megpróbálkoznék vele, hogy ismét beállítom a dude-t, de nem szeretnék ismét/ujra így járni, ezért kérek tanácsot/ötletet.
Ugyan itt érdekelne, hogy a Tik-App-hoz hasonlóan Dude kliens létezik ami jó? Android-ra.Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14 UX3402ZA OLED NumberPad - i7-1260P, 14, 2000 GB, 16GB, Iris Xe Graphics
- I7-PC / I7-4960X / ASUS RAMPAGE IV / 16GB / RX560 4GB Full konfig INGYEN MPL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold