Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berzso
tag
Lehet, kell egy olvasószemüveg már
Nem, nem futtatnék ilyen appokat, táblaként csak levelezés, böngészés és egyebek, ebben az esetben gondolom a ventilátor is csendben marad. Type Cover-el használom majd én is komolyabb dolgokra, egészen biztos vagyok benne, hogy a videó vágás is simán megy rajta. Köszönöm a válaszaidat
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem, nem futtatnék ilyen appokat, táblaként csak levelezés, böngészés és egyebek, ebben az esetben gondolom a ventilátor is csendben marad. Type Cover-el használom majd én is komolyabb dolgokra, egészen biztos vagyok benne, hogy a videó vágás is simán megy rajta. Köszönöm a válaszaidat