Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen videókártyát?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargazsul
tag
Emlékeim szerint a Toshiba laptopokon egy addon program rákérdez, hogy akarja-e az ember alvó állapotban tölteni a külső eszközöket. A MacBook mintha ezt natívan tudná.
Igen valószínűleg ez az eszköz messze stabilabb lesz, mintha egy sima asztali gép, amire fel kellett volna rakni a win8-at. Igazából a Win8-at ezekre találták ki. És ezeken az eszközökön hibátlanul működnek.
Azért a korlátozott wifi elérés üzenet kezd az agyamra menni... Most már végére járok ennek.
Egyébként az akksis üzemideje vmi eszméletlen. Nem gondoltam volna, hogy egy nem passzív hűtésű nem igazán tabletbe való HW ennyire jól gazdálkodjon az energiával.
Azért az nem mindig megy neki, hogy automatikusan váltogasson a kiegyensúlyozott és az energiatakarékos mód között. Mintha Microsoft-ék ezt az alapvető problémát XP óta képtelenek lennének megoldani...
Amit még mindig képtelen megoldani az a particionálás... Agyrém, hogy egy ilyen alapvető dolog, ilyen primitív funkció ennyire szarul működjön egy oprendszerben. Az OSX-ben azt csináltam, amit akartam. Nem kellett mindenféle 3rd party programmal hackelnem... Mindegy egy partíciót hagytam... Felhőbe mentek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest