- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autóhifi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
üzenetére
Most is van egy Pro remek áron az aprón, bár nem tudom milyen az állapota. Meg töltő nélküli, de minden kapható hozzá külön is. Aztán ott az ebay is, csak nyilván rizikósabb, ha nem tudod kipróbálni vásárlás előtt. Szerintem figyeld sűrűn az aprót, már volt jó pár Pro eladó, én is onnan vettem. Meg az RT-m is

Én is bepróbálkoztam a type coverre, de nem kaptam választ, ezek szerint nem is fogok

Szerk: de, mindkettő töltője jó mindkettőhöz, kivéve a Pro 3, annak teljesen más. Annyi a külánbség, hogy a sima Surface-ek tápja 24W, a Pro-é 48W, így ha a simát használod a Pro-hoz kétszer annyi ideig fog tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 500gbdd win98senonelinduleúgyhogyteljes500gbonmegyapcq6600onakarom500gbddvelfuttatniawin98setéslátjaea500gbotawin98se
- Gyúrósok ide!
- Lightyear - befektetési app
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest