-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
julius666 #101207 üzenetére
"A mélyszegény, mezítlábra végtelen hitelt kategóriát te hoztad be"
Nem hinném, hiszen ezek hitelt sem kapnak. A bajba kerültek többsége átlagember, értelmezhető havi keresettel, akik a hitelfelvétel pillanatában -meg még egy darabig-, jól kalkuláltan tudnak fizetni. Aztán történik valami, amit már nem bír el a költségvetés és beburul(hat) a család. Egyébként szerintem ez összefüggésben van a mélyponton lévő magyar pénzügyi ismeretekkel. Nyilván akinek van némi rálátása a pénzügyekre, azt kevésbé fenyegeti egy nem várt esemény, hitellel a nyakában sem. Ugyanakkor többször megállapítottuk itt is, hogy az átlag magyarnak a nullához konvergálnak a pénzügyi ismeretei, ebből tehát nem nehéz megérteni, miért tartanak a hiteltől is. Magam részéről hitelt kizárólag a vállalkozásomhoz vettem fel, ott jól elkülönül a magánvagyontól, ráadásul valóban sokat segített, mert nagyobb mértékben tudtam bővíteni, mint saját erőből. Magánemberként nincs hitelem és nem is volt soha. Ezzel együtt egy átgondolt hitelfelvétel szerintem is lehet hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 4
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Robotporszívók
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 17,3" GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB,SSD+1TBHDD,Nagyon szép állapotú
- AKCIÓ!HP Elitebook Folio(20mm!) 14,1"core i5,világító bill.,6-16GB RAM,120-480GB SSD,jó akku,Új töl
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest