Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
julius666 #101207 üzenetére
"A mélyszegény, mezítlábra végtelen hitelt kategóriát te hoztad be"
Nem hinném, hiszen ezek hitelt sem kapnak. A bajba kerültek többsége átlagember, értelmezhető havi keresettel, akik a hitelfelvétel pillanatában -meg még egy darabig-, jól kalkuláltan tudnak fizetni. Aztán történik valami, amit már nem bír el a költségvetés és beburul(hat) a család. Egyébként szerintem ez összefüggésben van a mélyponton lévő magyar pénzügyi ismeretekkel. Nyilván akinek van némi rálátása a pénzügyekre, azt kevésbé fenyegeti egy nem várt esemény, hitellel a nyakában sem. Ugyanakkor többször megállapítottuk itt is, hogy az átlag magyarnak a nullához konvergálnak a pénzügyi ismeretei, ebből tehát nem nehéz megérteni, miért tartanak a hiteltől is. Magam részéről hitelt kizárólag a vállalkozásomhoz vettem fel, ott jól elkülönül a magánvagyontól, ráadásul valóban sokat segített, mert nagyobb mértékben tudtam bővíteni, mint saját erőből. Magánemberként nincs hitelem és nem is volt soha. Ezzel együtt egy átgondolt hitelfelvétel szerintem is lehet hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest