- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz CHIPman #90798 üzenetére
Be Quiet! Pure Power L8 300W/400W
Be Quiet! System Power S7 350W/400W
Seasonic Eco 430W
Seasonic S12II 350
Super Flower FX Bronze 350W(SF-350P14HE)
Esetleg FSP Hexa+ 400A VGA-n hány darab PCI-E 6 pin-es áramcsatlakozó van? Ha kettő, és olyan tápot nézel ki, amin csak egy ilyen van(pl Seasonic Eco 430, Seasonic S12II 350W, SF 350W, BQT! S7 350W, BQT! L8 300W), akkor kelleni fog egy molex > PCI-E átalakító.
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
R9 270+Q8200 párosításhoz egyetlen darab winyóval milyen táp kéne?
Jelenleg egy Industrial 400-as van alatta, az 12V/14A egy ágon, elég szűkösen mehet terhelés alatt, bár ugye procilimit van. FSP Hexa+ 400-at mondtam mivel nekem ugyanilyen 500-as van, de lehet még az is sok lenne.
Köszi a választ.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
PreDox
tag
válasz Pete55555 #90787 üzenetére
Portalanítva kb 3x volt 1 év alatt...az nem lehet gond !
Azt írják az oldalon van silent üzemmódja 30% terhelés alatt..na az enyém ventilátora állandóan forog
Milyen félpasszív tápot ajánlanátok pl 30k körül ami tényleg csendes.Vagy ha csendeset(némát) akar az ember akkor fanless táp jöhet csak szóba.....Ilyen kérdést (amit töröltem), még egyszer meg ne lássak!
[ Módosította: Racecam ]
-
Outblast
tag
válasz Graphics #90793 üzenetére
30nal tobbet nem akartam, de ha azt mondjátok hogy legyen a Seasonic 620W 33k akkor tudom hogy nem kell vennem jó pár évig. (bár mind2 seasonicról azt írja ipon hogy szerdán kapnak, de ha nem, akkor jöhetne más alternatíva ilyen 30k körül)
#90794 ha a tuningot is bírja akkor maradok annál, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Outblast
tag
válasz Grave_444 #90768 üzenetére
Haver azt mondta vegyek inkább erősebb tápot, ha esetleg később vennék K-s procit és szeretném tuningolni a 390-et is akkor nehogy kevés legyen.
erről mit gondoltok?
ezt ajánlottátok (tudom írtam hoy no tuning, de ha lehet akkor olyat vennék ami később is jó lesz) néztem ebből a 620W-ost de az már 33k
köszi -
DR|FTK|NG
veterán
válasz solidsnake00 #90790 üzenetére
Típusok. A CTG jó, de túl van árazva, az APS is.
Ilyen kábel szinte minden háztartásban van, nekem eddig nem tűnt
nagyérvágásnak a hiánya. -
solidsnake00
újonc
válasz DR|FTK|NG #90789 üzenetére
Na mindjart meglesem azokat is akkor neked is koszonom szepen. Illetve az lenne a kerdesem hogy van CTG es APS tipus is marmint nemtom h ez mit takar de en chieftecnel lattam csak. Tovabba ha azt irjak h nincs tapkabel hozza az nagy gond igaz?
egyebkent az fsp hexa+ kiesett nalam mert nincs be-ki kapcsolo gombja ami igen nagy ervagas. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz solidsnake00 #90788 üzenetére
Ne hagyd figyelmen kívül.
Ha olyan tápot választanál, amin csak egy van, akkor kelleni fog egy molex > PCI-E átalakító.
Ezeken 2db 6+2 pin-es csatlakozó van, és ~15k-ba kerülnek:
-Be Quiet! System Power S7 400W
-Be Quiet! Pure Power L8 400W -
solidsnake00
újonc
válasz Grave_444 #90775 üzenetére
Am tapokhoz elegge hulye vagyok...meg...
de mondtad hogy az a konfg is eleg lesz az altalad megadott tapokhoz. Na de en megneztem hany tusek azok a tapok illetve a gtx 960as. Teny hogy mostani vgam csak 1x6pines eddig oke de gtx 960nak pl 2x6pinet ir de a tapok azt irjak h: 6pines vga csatlakozo: 1 akkor ez most megis jo? Xd tudom hogy a legjobb valasztas a super flower 450w 80p bronze lenne me az 2x6pin +2t ir de azt csak abban a merlinhardverben lehet venni ami kb 1het mulva erkezne csak meg es ugye nekem meg surgos.
szoval ha vganak azt irja a gyarto honlapja pl gigabyten h 2x6pines kell neki akk azzal gyakorlatilag nem kel foglalkozni? Bocsi h ilyen vok csak tudatlan vagyok. -
DR|FTK|NG
veterán
válasz PreDox #90783 üzenetére
Én megkérdezném a bolttól, hogy ettől visszavennék-e. Kérdezni nem kerül semmibe sem(max egy telefonhívás).
Hivatkozhatsz arra, hogy csendesnek reklámozzák: [link](lap alja)
Fogyasztás-(tudom, hogy a konnektor felöl méri a fogyasztást, de az mindig több, mint amennyit hasznosan átalakít a táp) és valamilyen hangmérőt vess be.[ Szerkesztve ]
-
Yézi
aktív tag
Sziasztok! Super Flower SF-350P14HE elbírna egy HD5870-et i3 2100 mellett vagy ehhez már nagyobb táp kellene?
-
PreDox
tag
Sziasztok.Lenne egy nagy problémám és tanácsot szeretnék kérni.
1 éve vettem egy XFX Pro Series 750W XXX Edition P1-750X-XXB9 tápegységet.
Itt is sokan dicsértétek az XFX minőséget és hogy Seasonic belsős ,5év gari stb.
A probléma az hogy nagyon zavaró szélzaj jön a tápból még terheletlenül is.
Ha játszok meg egyenesen süvít....rettenetes kb mint egy 12 éves codegen táp.
Megnéztem nem melegedik még játék vagy furmark alatt is csak langyos.
Eddig felső tápos házban volt..gondoltam az a baj.Átkerült egy Fractal R5 házba 4noctua és 2fractal venti mellé ugyanaz a szélzaj-terhelve porszívó hang.
Konfig:i5-2500k(4,5ghz),gigagtx970g1,8gb,3HDD,1SSD.
Garanciába ugyebár nem küldhetem vissza hogy hangos, mert működik.
Csalódtam....vagy csak kifogtam egy hangos példányt.....
Mit tanácsoltok? Köszönöm -
Graphics
Jómunkásember
válasz Kaci84 #90778 üzenetére
Igazából jó választás, habár én lehet a többágas kialakítása miatt inkább egy egyágas EVGA GS550-est vennék, kb hasonló áron, hasonló teljesítménnyel.
Itt már szinte egyéni döntés ki mit vesz, mellé nem nyúlsz, de csak olyan helyen vedd ahol meg is adják az 5 év garit
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Már majdnem biztos a választásom, de utoljára hátha tud valaki valami jobbat, ajánlottat.
Ami tettszik ebben fontossági sorrendben:Jó márkaként ismerem, 10 decibel ventihang alapon, dizájn, ventik jó híre.
Ennek lesz az alapja: Asus Z170A, I5 6600k, R9 390, 2x8 CL12 2400 DDR4, 1 SSD+ 1 HDD. -
Graphics
Jómunkásember
Behívtak holnap melózni, mert egy melóval gebasz lett... Vasárnap.... Konkrétan szerintem Karácsonykor lesz ebből valami...
Amúgy rápróbáltam, szerintem jó lesz, az biztos, hogy ez az Enhance belső össze van rakva szépen.
De magamat ismerve lehet majd nézelődök ,hátha találok valami ultraritka tápot , jövőre
-
ló úr
őstag
válasz solidsnake00 #90772 üzenetére
Hol hallottál rosszat a Seasonicról? Marinénitől a szomszédban vagy Pistikétől a játszótéren?
#Duliee: Kipróbáltad már a V450-et?
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Grave_444
nagyúr
válasz solidsnake00 #90774 üzenetére
Ez rossz minőségű, nem ajánlott.
-
solidsnake00
újonc
válasz Grave_444 #90773 üzenetére
Jo nem akarok okoskodni ne erts felre. am nemtom mar hol olvastam rola. am valszeg akk super flower 350es lesz. am mit gondolsz errol a taprol? 500es es 80p bronzes es csak 13k. Velemeny? Tenyleg nem akarok okoskodni csak biztosra akarok menni. Raadasul mar hetfon beakarom szerelni a gepbe mivel bese tom kapcsolni a gepet mert tap total behalt.
-
Grave_444
nagyúr
válasz solidsnake00 #90772 üzenetére
Az egyik legjobb gyártó, hosszú múlttal. Nem tudom te hol hallottál rosszat róla, de te kérdezel, mi ajánlunk. Felőlem aztán 1000W-os tápot is vehetsz.
-
totyika93
tag
NZXT HALE82 v2 550W mik a tapasztalatok?
Külföldi oldalakon azt írják közepes minőségű! -
Grave_444
nagyúr
-
Outblast
tag
válasz Grave_444 #90764 üzenetére
köszi szépen.
A mostani Chieftec ennyire elavult már? amiket linkeltél azok is 500W meg a mostani is.
(azok közül amiket linkeltél mind1 melyiket veszem vagy van favorit?)amugy az MSI honlapján 750W-os tápot írnak hozzá. (vagy az csak azért van ha valaki gagyit venne az már elviszi?)
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #90765 üzenetére
Olvass vissza párat, amiket írtam a többieknek mind jó neked is.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Outblast #90763 üzenetére
Thermaltake Hamburg 530W / FSP Hyper 500W / FSP Hexa 500+ / NZXT Hale82 v2 550W / Seasonic S12 II 520W
Cseréld a mostanit.
[ Szerkesztve ]
-
Outblast
tag
Hali!
Videó kártya csere miatt érdekelne hogy a mostani táp megfelel e, illetve ha nem akkor milyet tudnátok ajánlani ami olcsó és jó is (ipon linket kérnék ha lehet )
konfig:
lap: Gigabyte H87-D3H
proci : i5 4570 + Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 hűtő
ram: XyperX 2*4GB CL9 1600
tároló: Samsung 840 120GB SSD / 1,5TB+500GB+3TB HDD
ház: NZXT H440 (nemtom számít e de 3*12cm +2*14cm venti
VGA: most egy Sapphire R9 270x 2gb OC van amit cserélnék erre a kicsikére
Táp: ez van most tudom nem mai darab és tuti kevés lesz hozzá, de gondoltam megkérdem az itteni szakikat mi legyen. tuningolni nem akarok.köszi!
-
Piftuka
veterán
válasz Graphics #90732 üzenetére
"Egyszerubb FSP belso, kulfoldi teszten 85+ meg neha feletti hatekonysag, plecsni nincs . mert az penzbe kerulne."
Persze. Nem is gond a "plecsni" hiánya, ha valóban hozza ezt az eredményt, az remek. Gyakorlatilag egy "80+ Silver" hatásfokú tápegységről van szó.
Gondolom az "egyszerübb" belső TEAPO és CapXon kondikat takar, aminél lehetne jobb is, de azért figyelembe véve a jó hatékonyságot, és az 5 év jótállást, nem kell nagyon tartani tőle.
Feltételezem, hogy a védelmek az FSP-től megszokott szokásos magas minőséget hozzák, és ez a lényeg.
Köszi a megerősítést!
"Super Flowerek sztem kifogytak, koszonhetoen nekunk, mert annyit ajanlottuk... Jutalekot kene szednunk a boltoktol a jo ajanlasokert..."
Ez is mutatja milyen óriási hatása van a "szájreklámnak". Nem véletlenül a leghatékonyabb reklámeszköz a mai napig.
"Aquila non captat muscas."
-
Grave_444
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #90760 üzenetére
Mennyi a keret?
-
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok végleg eldöntöttem, hogy a jelenlegi konfigom mellé veszek egy új tápot.
Inkább az a kérdés, hogy elég egy 400W táp mellé ?[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz solidsnake00 #90758 üzenetére
Super Flower 350W / Seasonic S12 II 350W / FSP Hexa 400+ / Be Quiet S7 400W
Elég mindegyik a tervezett géphez is.
[ Szerkesztve ]
-
solidsnake00
újonc
Sziasztok!
Kene egy tap, minel hamarabb!
Max 16.000FT-ig es legalabb 400W-s de inkabb 450-es!
A mostani konfigom:
Alaplap: asus p5kpl-vm
proci: intel core 2 quad q6600 2,40ghz
vga: gts 450
Ram: ddr2 2x2gb 1066mhz
es 2db hdd
van 1 nagy proci huto illetve a gephaznak 2ventije.
Nem huztam soha semmit a gepen se vgat se procit semmit!
Viszont ilyen gephez szeretnem ha jo lenne meg:Alaplap: 1151es asus h170
Proci: i5 6600 3,30ghz
vga: gtx 960
Ram: 8gb ddr4 2133mhz
es minden mas maradna es mint mondtam ezt sem fogom huzni kicsit se!
Egy megbizhato eros tap kell es akkor max 16.000ig
ha kell meg vmi info szoljatok thx! -
Graphics
Jómunkásember
válasz Spenike #90751 üzenetére
Ácsi
1. megkaptad a választ, szerintem az első sorban
2. adtam támpontot ahhoz is, hogy hol találsz még infót
3. Az, hogy személyeskedni kezdesz velem, engem annyira nem zavar, csak rühellem, ha valaki ezzel a fals dumával jön nekem, hogy mennyi hozzászólásom van... Szerinted hereverésből ? Ugyanolyan kérdezz-felelekből.Ha csak 10 hozzászólásom lenne, és ugyanezt a választ adom lebaszol? Vagy az ,hogy ott van az a hülye rang, az irritál? Nem kértem a rangot, elhiheted.. És nem viccből fórumozok..
Szóval Ha én nem személyeskedek veled, akkor Te se Tudom, nem tetszett a válasz, de tényleg adott egy jó keresőmotor mindkét helyen, nem kioktatásból, csak sokan nem használják.
[ Szerkesztve ]
-
Sage83
aktív tag
Helló!!
Egy Htpc-hez kéne egy jó minőségű viszonylag halk táp!!
A gép: Asrock q1900 itx,8gb memo,1tb hdd.... coolermaster elite 110 a ház!
Melyik és mekkora ajánlott? Amit eddig néztem : seasonic s12ii 350
Válaszokat előre is köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
válasz Spenike #90751 üzenetére
Az a baj hogy hiába ír az ember Összefoglalót,rá se néztek és nem vagytok hajlandók még az alapfogalmakkal se tisztában lenni+ a keresőt se használjátok...
Én megértem őt,hidd el elég fárasztó naponta többször leírni ugyanazt.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Spenike
tag
válasz Graphics #90750 üzenetére
Igen ügyes vagy beszólás helyett mért nem lehet a nem hozzá értőkkel 1ből közölni az infót amit ti már zsebből tudtok mi a fa..nak a fórum ha kérdezek valamit és az a válasz hogy keressek rá ???
+Értem én hogy év végén meg nézed mennyivel többet tudtál hozzá szólni az előző évihez képest és meg van hogy + xy
Nah mindegy azért köszi.... -
Graphics
Jómunkásember
válasz Spenike #90749 üzenetére
Nem moduláris: Fix kábel
Moduláris: lecsatolható...Google nagy találmánya a keresés
Lehet használni Képekre nyomva elég szemléletes módon ábrázolja a moduláris táp fogalmát.
Ennyire azért ne várjátok már el , hogy a szájatokba adjuk az ételt... Egy kis keresés azért még beleférne szerintem...
De van a topicnak is egy igen hasznos keresője, a moduláris szóra elég szép számmal ad találatot
[ Szerkesztve ]
-
1nsan1ty
tag
Erről mi a véleményetek? XILENCE Performance C Series XP400
Köszi
-
DragoX
tag
válasz Graphics #90735 üzenetére
Köszi a gyors választ.
De, igen. Most télen kikapcsolt házventik mellett vígan elvan ~35 fokon. (bár a VGA ventik idle mennek )
Tényleg problémás lenne téli időszakban házventi offban annak a ~6W-10W a leadása? Alul lenne, lenti és hátsó feléről nyitva a külvilág fele.
A félpasszív, ha nem megy a venti annak a közelében sincs túl sok légáram. Pláne ha ventivel lefele rakom be. Annál nem problémás? Vagy ilyen szituációba bekapcsolna néha-néha? -
1nsan1ty
tag
-
DragoX
tag
Sziasztok!
A következő konfighoz néznék tápot:
- Fractal Design Define Mini
- i5-4590
- ASUS Black GTX970
- 1tb 5400rpm hdd
- 1 SSDA következőkön vacilálok:
- EVGA SuperNOVA 550 GS
- Super Flower Golden Silent 430W
Talán:
- EVGA SuperNOVA 550 G2 ( ventivel lefele fordítanám, de a kivágás 12cm-hez van méretezve)U.i.: idle/netezés közben a passzív mennyire igényli a légáramlást?
Köszi előre is!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Piftuka #90731 üzenetére
Osztatlan mar a most futoknak.
Egyszerubb FSP belso, kulfoldi teszten 85+ meg neha feletti hatekonysag, plecsni nincs . mert az penzbe kerulne.
5 ev gari miatt is jo valasztas, ismeros most vett. Meg van vele
Super Flowerek sztem kifogytak, koszonhetoen nekunk, mert annyit ajanlottuk... Jutalekot kene szednunk a boltoktol a jo ajanlasokert...
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Graphics #90726 üzenetére
"Jo az FSP "
Kérhetném, hogy kicsit bővebben is kifejtsd?
Egyébként ennek a tápegységnek osztatlan a 12 Volt-os ága? (A net-en rákeresve a típusra nem egyértelmű. Írják 1 és 2 ágasnak is.)
"Esetleg Super Flower FX Bronze 650"
Az talán még jobban hangzik, de sehol nem találni webáruházban. Te hol láttad?
[ Szerkesztve ]
-
Spenike
tag
Hali most raknék össze 1 gépet magamnak kérdés milyen tápot hozzá max. 20k!
Alaplap
Proci FX 6300
mem 8gb
VGA SAPPHIRE ATI RADEON PCX R9 270X 2GB DDR5 OC
1 SSD
1HDD
1dvd íróEhhez milyen tápot ajánlotok?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz nesquikkkk #90727 üzenetére
Hosszabb gariido miatt fontold meg
-
nesquikkkk
csendes tag
Sziasztok!
Ezekhez a komponensekhez milyen tápot ajánlotok?
Én egy FSP Hexa+ 400W-ot néztem ki. A keret az úgy 13-15k.lap: giga b85m-d3h
cpu: g3240
ram: 2x4gb ddr3
ssd: hyperx fury 120gb
hdd: wd ezex 1tb
vga: hd7770Abban biztos vagyok hogy ez a táp nem rossz, és menni is fog vele, csak gondoltam rákérdezek van-e jobb vétel, vagy ez tökéletes lesz nekem ?
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Segítsetek, legyetek szívesek!
A kollégám sajnos "belenyúlt", és vett egy "Hui Cheng Electronic Technology" belsős 600 Watt-os Zalman tápegységet ~15.000 forintért.
(Döbbenet, hogy a Zalman is így leadta a minőséget. FSP --> Hui Cheng... )
Mivel webáruházban rendelte, javasoltam neki, hogy álljon el gyorsan a szerződéstől, és megígértem, hogy találok neki egy megbízható, minőségi tápegységet, maximum 20.000 forintért.
Ő mindenképpen 600 Watt-osat szeretne, gondolva a később beszerelt plusz alkatrészek lehetőségére.
A jelenlegi konfiguráció:
Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3 alaplap
Gigabyte R9 380 2GB DDR5 GV-R938WF2OC-2GD videokártya
Intel Core i5-6500 processzor
Kingston 2x8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue HX316C10FK2/16 memória
+ 2 optikai meghajtó
+ 1 SSD
+ 1 HDDA gagyi CWT, HEC, Seventeam, stb. belsős tápegységeket kerülném, így ha jól sejtem ilyen teljesítménnyel egyedül az FSP kínálata marad.
Véleményetek szerint az FSP Hyper 600 megfelel a fenti kritériumoknak?
Ha nem, illetve ettől függetlenül milyen egyéb típusokat javasoltok?
Köszönettel: Piftuka
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kirusz1 #90716 üzenetére
Azert irtam, hogy azokbol valogass, mert elegendo, boven
GTX 750Ti gyari adatok alapjan 60W / de legyen 80...
i3 54-70W
Ez meg a sallangok el se erik a 200W-ot.... Hova nagyobb ? Ja, ezt fullra kiterhelve... Szoval nyugalmi 50--60W lesz vagy annnyi seee.
még egy 250-es FSP is elvinne gond nelkul..
Nekem tuningolt procim van, meg GTX650-esem es ezt hajtottam egy 300-as. Delta tappal
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
válasz Graphics #90715 üzenetére
Ezeket a márkákat nem ismerem.i3 as proci,120 ssd,500 winyó,2x4gb ram,gtx 750 ti, ezeknek mekkora táp kell?gondolom a 350 kicsi
Még nincs bolt a koplett gép topicban lévő ajánlott árak 2-3 ezerrel alacsonyabb mint amit találok árakat a neten.szivesen veszek boltot is
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
Az alabbi ket tap kozul melyik lenne a csendesebb ?
Seasonic S12II 350W vagy Super Flower FX Bronze 350W . -
kirusz1
őstag
itt elirták az árát most nézem
-
kirusz1
őstag
Hello.FSP Aurum 92+ 550W [Moduláris, 80+ Platinum] ajánlott vétel?Részben moduláris
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz DealTheBest #90703 üzenetére
Be Quiet! System Power S7 400W
Be Quiet! Pure Power L8 400W
Seasonic Eco 430W
Seasonic S12II 350W
Super Flower FX Bronze 350W(SF-350P14HE)A három utolsó tápnak csak egy darab PCI-E 6+2 pin-es csatlakozója van. Ha olyan VGA-t néztél, ami kettőt kér, akkor kelleni fog egy molex > PCI-E átalakító.
-
DealTheBest
csendes tag
Sziasztok alábbi confighoz milyen táp kéne?
Alaplap: MSI Z97M-G43
Processzor: Intel i5 - 4590
SSD: Samsung 850EVO 128GB
Videokártya: Gigabyte GTX 960 2GB
RAM: 8gb Corsair
HDD: 2 x WD 1TB 7200RPMMax-ár: 15 ezer~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest