- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Be Quiet System Power S7 500W tápomat be tudom tenni alsó tápos házba, vagy nemigen szeretné a dolgot?
Ha nem, akkor mit ajánlotok ebben a 20.000-es árkategóriában?
A ház egy Kolink Aviator CAKL004 lenne fehérben (lehetőség szerint ezt venném mert nagyon tetszik )
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
Dapro
senior tag
Sziasztok
tápot keresek.rig:
gtx 970 (vagy gtx 980), i5-4690k ,16gb ram,Gigabyte GA-Z97M-DS3H Micro ATX LGA1150 Motherboard, BitFenix Prodigy M Arctic White MicroATX Mini Tower Casea ház matx szóval jó lenne valami modular, de nem fontos
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Új gépet raknánk össze és ehhez keresnék tápot. Amiket tervezünk belerakni. i3-6100, msi gtx960, 1tb-os wd hdd, 2x4gb ddr4, házventik. Ugye ehhez egy kb 400-as táp elegendő lenne? Ha igen, akkor mondanátok valami olcsó darabot, amit alsó tápos házba is elegendő hosszú kábelekkel szerelnek?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ló úr
őstag
Sziasztok.
Ide is felteszem a kérdést, hátha itt hamarabb kapok választ, a saját topicja ~20 napja halott.
Eme venti helyett akarnék másikat, minimum ilyen légszállítással egy ti általatok Delta belsősnek aposztrofált tápba. Nem nagy érték, de semmi baja, tartaléknak jólenne. Pár Mátyáskirályt megérdemelhet. Ti mit ajánlotok? Illetve 2 pines a csati fugaszos, fekete és piros vezetékekkel. Hogy kössem be az újat, h jólegyen? Színre színt és kész?[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Srob
tag
Sziasztok!
Seasonic x-650 es tápom elbírna egy Sapphire r9 390x nitróval i7 4770K 4.3GHz társaságában(többi cucc a profilomban)vagy keressek erősebb tápot?"curiosity killed the cat"
-
Dendytv
senior tag
válasz DR|FTK|NG #93716 üzenetére
Köszi szépen a sok segítséget Már meg is vettem a Chieftec Froce Series CPS-500S-t és itt dorombol a kicsike szépen halkan még egyszer köszi a segítséget
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
DR|FTK|NG
veterán
-
Zolifarkas
tag
Hali.
Szeretnék egy Dell Optiplex 775-ös gépet átépíteni egy nagyobb asztali házba. Az eredeti tápja Dell H275P-01
275W amin 24 tűs csatlakozó van és egy sata csatija van .A beépítendő táp HPU-35350 400W lenne amire kell
egy 20-24 tűs átalakító továbbá egy molex-sata átalakító. Véleményetek szerint ez járható út lenne ?Üdv; Zoli
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Valaki erre valamit?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
Frenky89
addikt
válasz Gothmog #93959 üzenetére
Ha lehet hinni a teszteknek, tehát ez a grafikon igaz, azaz nem úgy működik a vezérlés, hogy áll a venti aztán egyszer csak gondol egyet elindítja és rögtön 1000RPM fölött pörög a 14-es venti, akkor jóban leszünk az 550 G2-vel, ha nem, akkor valamelyik alapból alig forgó ventijű Be Quiet! (Straight Power vagy Dark Power) lesz a befutó.
Egyébként egészen annyira szemeztem az EVGA-val, hogy sikerült végül szerezni, már úton van. Ami érdekes, hogy a mai napon frissült az EVGA EU-s weblapja - ismét rendelhető az 550 G2.
(#93952) takacsbotond: Valami ilyesmit sejtettem, ezért is nem mertem a 12-es ventis GS-t venni.
-
bads1
aktív tag
Üdv
Egy FSP 350-60APN(85) táp mit szólna ehhez a konfighoz?:
i5-4690
8GB RAM
GTX 750Ti vagy 960 4GB
1 db SSD + 1 2.5' HDDköszi
-
RobRoy333
csendes tag
Sziasztok! Van egy HP Elite 8000 CMT gépem, és nagyobb tápegységet kellene bele tenni, de az alaplapon nincs a szabvány 20 vagy 24 pin-es csatlakozó, helyette 1x6pin és 2x4pin van csak. Lásd mellékelt kép. Lehet venni ilyen tápegységet, vagy átalakítót a hagyományos tápegységekhez? Én nem találtam, bár igazából azt sem tudom, hogy keressem. Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
szpilu
tag
Üdv,
Thermaltake Smart SE 530-nak melyik gyártótól származhat a belseje?
Köszi.
-
spooner81
csendes tag
Üdv mindenkinek
Számítógép vásárlás előtt állok, és mivel én raknám össze (habár ilyet még nem csináltam ) egy hosszú ideig kitartó és megbízható tápot keresek. Én EVGA-ra gondoltam.
De jöjjenek a válaszok az összefoglaló kérdéseire:
1. A kert 35 ezer környékén tetőzne.
2. Mivel nem rég jártam más szakmai topikban így eddig ezek a biztos összetevők:
- Asrock Z170 Extreme 4, i5 6600K, MSI 970 GAMING 4G, 1 db Samsung SSD, 1 db WD HDD és mindez egy Phanteks Enthoo Pro-ban kapna helyet.
3. Ha lehet és belefér a keretbe full modulárist szeretnék. Szakértő véleményeiteket előre is köszönöm.Uplay: runner671_HUN
-
Forestal
tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a tápot.
FSP Hyper 500W
Főleg az 5 év gari ami megfogott benne. (kb 16.5K ez max amit költeni tudok rá). Mi a véleményetek róla, tartósság stb?
Alsó tápos házba lenne 4db 14cm venti + 3rd. i3 proci + GFX 750 + 2 HDD + 1 író
használat napi 4-5 óra[ Szerkesztve ]
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
mamusz11
tag
Fortron FSP400-60GLN(80) erről a tápról vélemény ?egyenlőre egy g3220 +vinyo menne rá kesőbb egy gtx750ti
Learning never exhausts the mind!
-
Dasefx
csendes tag
Sziasztok,
Ha minden igaz este szert teszek egy gtx 580-ra, amihez 8pin és 6pin kell.
Corsair CX 400-as tápomon a következő kábelek találhatók meg:
One 60cm 20+4-pin ATX cable
One 60cm 4+4-pin EPS 12V CPU cable
One 65cm 6-pin PCI-Express cablea 6 pines PCI-E kábelt rádugom a vidkarira de a 8pinesbe bedughatom a 4+4 pines 12v kábelt?
Vagy az kimondottan a proci miatt kell még külön az alaplapra bedugni, és a 8pin-t mindenféleképpen molex csatival kell megoldanom?Köszönöm a választ.
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
Tud valaki nekem mesélni a Dell XPS 730 1000W-os tápjáról? Pl, milyen belső van benne, és milyen hatásfokkal dolgozik? Most vettem egyet 10k-ért, csak kevés info van róla. Köszi.
-
Gothmog
senior tag
válasz takacsbotond #93952 üzenetére
A GS-nek meg a G2-nek köze nincs egymáshoz hang tekintetében.
A Seasonic GS szériás tesztekben (mindegy, hogy Seasonic néven fut vagy pl. EVGA címke van rajta) rendre megjegyzik, hogy "üvölt" a táp, ha melegebb/nő a terhelés és jobban beindulnak a ventik.
A G2 viszont (amivel Frenky89 szemezgetett nagyon sokáig), szintén tesztben kimértek szerint, kifejezetten csendes még nagyobb terhelés mellett is.
Azt, hogy az FSP Hydro sorozathoz képest halkabb/hangosabb-e mondjuk egy G2, azt nem tudom. Ha valakinek van ideje, akkor kereshet erre összehasonlító teszteket. Illetve a nálam sokkal inkább képben lévők talán fejből is kenik-vágják erre a választ. Én most egyedül a techpowerupra pillantottam rá hirtelen, és ott mondjuk a Hydro G750-nél pont azt írják, hogy nagy terhelésen az is be tud hangosodni rendesen. Meg jó minőségű ugyan a Hydro, de ahogy most ránéztem a tesztben, azért a G2-ben található SF Leadex bél még mindig jobbnak tűnik nála. (De persze ezek már nem életbevágó különbségek. Teljesen okés mindkettő.)
Endure. In enduring, grow strong.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem egy erős, és halk sfx szabvány méretű tápegység.
Az alábbi géphez:
ASUS Z170I PRO GAMING alaplap, Core i7 6700k, Corsair Vengeance LPX Red CL16 3200Mhz 2x8GB ram,
2TB Seagate 2.5" SATA III Spinpoint notebook hdd, Samsung 840Pro 256Gb SSD, R9 290x vagy GTX 970-980
Az egyetlen kiszemelt eddig ez: Silverstone SX600-G
Ez gondolom elegendő lenne hozzá, a kérdésem inkább az, hogy mennyire ajánlott kategória ez a táp, illetve, hogy mennyire lehet halk megoldás?
Ebben a videó tesztben kivesézik, csak sajnos én nem értek belőle egy szót se....
A gyártó oldalán feltüntetett 0 ~ 40 dBA adat meg eléggé semmitmondó szerintem, ebből nem derül ki, hogy a gyakorlatba hány dBA-n üzemel.
A segítséget előre is köszi!Szerk: Még ezt a tesztet találtam a tápról.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Uzi74
senior tag
Régi mATX házamba Corsair VX-450W öreg (2008-as) tápom mellé új belső költözött:
I7-6700K 16GB ram társaságában (1 SSD, 1HDD)
Valami erősebb videókártyán gondolkodom, (GTX 970 az egyik jelölt)
A tápnak csak 1 PCI-E csatlakozója van. A neten azt írják a 1 db 12V-os rail van:
"Corsair has opted for a single +12V rail on this model, which supports up to 33A and 396W off a single line"meg hogy nyugodtan használjak molex to 8 pin átalakítót:
"If you want to run a multi-GPU system with this power supply, it’s certainly possible using Molex to PCIe power adapters, although if you’re going into multi-GPU territory, Corsair’s higher-wattage HX series are likely a better choice"Ajánljátok ti is ezt a megoldást, vagy inkább új táp legyen?
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz #20655360 #93948 üzenetére
Nagyon jó minőségű ajtótámasz, esetlegesen szobadísz. Gépbe nem való
#Lordus Ha csak ezek közül tudsz választani akkor Chieftec CPS 500S-550S. Ezt vedd innen. Sirtec beles, minőségi táp. Egyedüli negatívuma, h nincsennek a kábelei harisnyázva.
Esetleg Corsair CX, de a Chieftec-ben lévő bél jobb minőség és még olcsóbb is[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Lordus
senior tag
válasz Graphics #93951 üzenetére
koszi, pont ezert kerdeztem, mert az ajanlott tapok kozul egyik sincs a nagykerben...
azt hittem, regebbi a lista.
na ez gaz, mert csak ezek vannak, illetve 600w os van meg, de azok mar 15k felett vannak rendesen, inkabb 20...
basszus, akkor vehetek kiskerben?!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
takacsbotond
őstag
válasz Frenky89 #93950 üzenetére
Nekem az 550GS volt, (amiben más venti van) és elviselhetetlen volt a hangja, illetve Win indítása után nem sokkal már ment is a venti.
Azóta FSP Hydro G 650W-ot használok.A hangjáról nem tudok nyilatkozni, mert eddig nem sikerült elérjem, hogy bekapcsoljon a venti.Ezt a tápot is érdemes lenne szemügyre venned.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Lordus #93947 üzenetére
Egyik se
80% fosba trafáltál
Be Quiet L8 400-ast vegyél, vagy System Power S7 400-ast.
Ha árat mondasz, és hogy a közeljövő mit hoz, akkor ahhoz ajánlunk tápot.
Amúgy témaösszefoglaló legfelül van benne egy szép lista, ajánlott tápokkal. Ezek nincsenek benne
@ayy_lmao: Nagy Fal. azaz Great Wall. ez a " én nem erőltetném" kategória
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Puma K #93945 üzenetére
Nekem az adatlapomon szereplő tápom van. Bekapcsoltam a félpasszív módot, vagyis csak egy bizonyos terhelés felett kapcsol be a venti. De még sose vettem észre hogy megtette volna
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
Csupán kíváncsiságból:
Ez milyen gyártmány lehet?LC Power 300W LC7300 V2.3
Osztott ágas, silver táp. -
Lordus
senior tag
sziasztok,
segítséget kérnék, mert az ajánlott tápok között sztem régebbi típusok vannak, legalábbis én nem látok ilyeneket azon a helyen, ahonnan olcsón tudnék vásárolni.
Jelenleg egy C2Q gép gt650ti oc-vel üzemel, de fejlesztenék hamarosan valami i5-erős vga kombóra.
szóval 500W-ban gondolkodom.
ezek közül melyik lenne számomra ideális? (többet is megjelölhettek, aztán majd az ár/gari/érték dönt.)
illetve fordítva is megközelíthetjük, mit zárnátok ki? melyiknek gyenge a belseje?bronze - vagy hasonló energiahatékony és 36 hó gari előnyben.
név - nettó - gari
AeroCool Xpredator 550W táp 12cm venti 15 540 24
Chieftec 500W CPS-500S táp 12cm v.BOX 11 780 24
Chieftec 500W GPA-500S táp 12cm v.OEM iArena 8 400 24
Chieftec 500W GPA-500S8 táp 12cm v.OEM iArena 8 810 24
Chieftec 500W GPB-500S táp 12cm v.OEM 9 210 24
Chieftec 550W CPS-550S táp 12cm v.BOX 13 510 24
Chieftec 550W GPA-550S táp 12cm v.OEM iArena 9 650 24
Chieftec 600W GPS-600-A8 táp 12cm v.BOX 11 630 24
Chieftec 700W GPS-700-A8 táp 12cm v.BOX 14 010 24
Cooler Master RS500-PCARI3-BU 500W táp 8 660 24
Cooler Master RS550-AMAAB1-EU 550W táp 17 720 36
Cooler Master RS600-ACABB1-EU 600W táp 13 560 36
Cooler Master RS600-ACABM4-WB 600W táp 10 990 36
Corsair CX 500 80+ Bronze 500W tápegység 14 950 36
Enermax Naxn ENP500AGT 500W táp 10 790 36
Kolink KL-500 80+ Bronze 500W táp 12cm venti. 8 810 24
Kolink KL-600 80+ Bronze 600W táp 12cm venti. 10 490 24
Thermaltake Smart SE 530W SPS-530MPCBEU PFC táp 13 370 36
Zalman ZM500-GSII 500W ATX táp 9 800 36
Zalman ZM500-TX 500W ATX táp 10 790 36
Zalman ZM600-GSII 600W ATX táp 10 490 36
Zalman ZM600-TX 600W ATX táp 12 180 36köszönöm!
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Puma K
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #93942 üzenetére
Köszi az infót!
Van másik olyan táp mint a Corsair RMx széria ami tudja ugyan úgy vezérleni a ventijét? Azaz alapból nem megy a ventilátor csak ah elér egy bizonyos hőfokot majd onnantól bekapcsol és ahogy emelkedik a hő úgy emeli a fordulatszámot is?
Anno az XFX XTR tápok is azért tetszettek meg mert ott is volt ilyen funkció, de érdekelne milyen más gyártó tápja tudja még ezt a ventilátorvezérléses funkciót.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy FSP Hexa 400W elbírná ezt a konfigot?
Alaplap: ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cpu: Intel core i5 2400 + gyári hűtő
Vga: Hd 7770 1gb
Ram: Hynix 2x4gb 1333mhzEgyéb: 1 ssd, 2 hdd, 2 venti
Üdv:Viktor
-
tornas
őstag
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
egy 350-es táp elég lehet egy A6 3670 +HD7870 -hez ? Ha nem mi a minimum ?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz customer114 #93928 üzenetére
Over Voltage Protection, Over Thermal Protection.
Vedelmek, tulfesz, tulmelegedes, utolso passz, google
-
StSanya
senior tag
Üdv!
Tapasztalatok érdekelnének Super Flower Silver Green FX táppal kapcsolatban, hátha találkozott vele már valaki élőben is, jókat olvastam a gyártóról korábban, így bízok benne, hogy nyugodtan vehetek egy 500-ast.
Köszi előre is!
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
Grave_444
nagyúr
válasz customer114 #93923 üzenetére
Ajánlott.
Minibocs75 Olvass vissza írtam párat.
Seasonic S12 II 520W / Be Quiet E10 400W / FSP Aurum S / Seasonic G széria ezek gold tápok.
[ Szerkesztve ]
-
Minibocs75
csendes tag
Sziasztok!
Egy megbízható és halk tápot szeretnék, jó lenne 20-25k alatt. (alsó tápos házba)
Kicsit pontosítottam:
Lap: Asrock b150M pro4s vagy gigabyte b150m d3h (ezen még vacilálok)
VGA: Gigabyte GTX960 2GB DDR5
proci. Intel core i5-6500
kingston 2x8GB HYPERX FURY BLACK
1 SSD , 2HDD, DVD íróChieftec CTG-500-80PB-ről van valami vélemény vagy inkábvb valami mást?
Köszi
-
customer114
őstag
Sziasztok!
Rövid kérdés: FSP Hexa+ 500W az ajánlottak között van? (400as árán tudnék hozzá jutni)
Üdv.
Szép napot. -
BMS
őstag
hali
450,500,550 és 600 W-ban max 20ezres határig érdekelne,melyik tápot ajánlanátok ha ezt így lehet
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Atke
senior tag
Sziasztok!
4690K +R9 290 a konfig (Itx lap, M.2 SATA+1 hdd) Van egy SEASONIC M12 II Evo 520 táp, aminek terhelés alatt üvölt a ventilátora. De szerény ismereteim alapján vinnie kéne bőven a tuning mentes konfigot nem?
CPU : 88W TDP; VGA: 275W TDP a táp 480W-ot tuti leadEz garanciális probléma,vagy rossz a "kalkulációm"?
-
Asztii
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek, jelenlegi tápom: FSP Everest 80+ 400w, elbírná-e a következő konfigot:
Lap: GIGABYTE GA-970A-DS3P AM3+
proci: AMD FX-6300
VGA: Sapphire Radeon HD 6870 1GB GDDR5
SSD: Kingston 120 GB
HDD: WD 1 TBKésőbb a vga-t is cserélném, egy R9 vagy R7-re, akkor már tuti kelleni fog egy új táp is, de most arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a fenti konfiggal meg tud birkózni ez a táp?
Előre is nagyon köszönöm a segítségetek! -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Raider 550-et cserélnék valamikor minél halkabbra. 15-20k között nézelődök, HyperM 500W elég szimpi, mennyire halk ez? Van esetleg minimum 3 év (inkább 5 év) garos halk táp, ami alsó elrendezésű házba (Bitfenix Merc Alpha) is jó? A Raider tökéletes, még másfél év gari van rá, most még jó áron el tudom passzolni szerintem, így nem sokat kell rádobnom és újabb 3 évig le van tudva a táp. i5 2500k alapon, GTX660, 1HDD, 2SSD megy a gépben, fejlesztés lesz idén, de GTX950/960 lesz az új kártya így a fogyasztás nem fog nőni semmit, ha procit váltok, az is inkább lefelé tolja a fogyasztást.
-
unravel
őstag
Tápegység akció a PCXnél [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Grave_444
nagyúr
válasz takacsbotond #93903 üzenetére
Nem hinném, hogy hibás.. 300W terhelésnél simán lehet, hogy nem kapcsol be a venti.
-
takacsbotond
őstag
Közben megjött az FSP Hydro G 650W tápom, és már használom is pár órája.
A csomagolása, és a külseje nekem szimpatikusabb mint az EVGA GS 550-é, viszont a kábelek kissé rövidek, (akárcsak az EVGA-nál) ezért kissé macerás volt a beszerelése az NZXT H440 házamba, 5cm-el igazán lehetett volna hosszabb a 20+4 pines, és a vga kábele .
Amin kicsit meglepődtem, hogy akárhogy terhelem a venti nem kapcsol be, pedig elég sokat eszik a gépem, bár az sem kizárt, hogy kifogtam egy hibásat.
Összességében eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, véleményem szerint sokkal jobban megéri mint az azonos árú EVGA 650GS.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz dethroner #93901 üzenetére
Válaszoltam a téma topicjában.
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
dethroner
veterán
válasz Racecam #93898 üzenetére
Tudom, és én tápegységgel kapcsolatos kérdést tettem fel, erre jött a reakció, hogy ne az általam kérdezett cpu gyártó felé menjek, hanem inkább intelben gondolkodjak. Nem is igazán értettem hogy jön a kérdésemhez a válasz.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest