- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjAaron
tag
Hi.
OCZ Fatal1ty tápot hol tudok vásárolni?
Teljesítmény lényegtelen. -
bleró
tag
köszönöm
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
A tuning okozhat problémát a Hipro-nak, de leginkább az, hogy hány ágra kötöd a VGA-t. Tehát ezekre nagyon figyelj oda.
(#965) Keksz03: Minőségi CWT beles, de van nála sokkal jobb alternatíva. Ha pl CM kell, akkor Silent Pro.
(#968) bleró: Egy Yorkfield-et még a Qru által emlegetett 3,6Ghz-en is elbír a 350-es FSP, mivel a York-ok fogyasztása sokat javult a Kentsfield-hez képest.
(#973) pudzi: Szia!
Az olcsó szünetmentesekkel csak a probléma van, kevés olcsó táp megy velük. Hirtelen nem is tudnék biztosat ajánlani. Viszont ha csak az a kritérium, hogy olcsó és megbízható legyen, akkor pl: FSP 400-60APN, FSP SAGA II 400, Chieftec CTG széria.
(#974) petyuska74: Szia!
Jó lesz az 500W-os is. Kicsit túlméretezett, de csatlakozóban és kábelhosszban jobb, ráadásul árban a PB változat annyi, mint a 450 P.
(#983) puru: Szia!
A Corsair HX750 jobb, de ez a TT sem rossz.
(#988) Qru: A CX400 nem megy az olcsó szünetmentesekkel nagyobb terhelésen. A CTG-t nem tudom, de pl tudtommal a GPS hű a régi szériához, még mindig úgy áll a szünetmentesekhez, mint annak idején.
-
Dyno
veterán
Elég lesz hozzá bőven.Húzhatod tovább is.
(#971) puru: Lehet az Enermax javítható, de ha nem akarod akkor jó lesz a hx750 elég hosszúak a kábeéei 65cm, az alaplapi meg a CPU kábele is.
(#973) pudzi: Ilyet táp probléma nem okoz, ott a VGA-val van gebasz.Ha nem kapna elég feszt újraindulna vagy kettéfagyna de ilyeneket nem okozna, esetleg lehet melege vana vga-n a ramoknak és így reagálnak rá.
(#995) pudzi : Azok a delta beles csifi tápok, ez amit néztés Sirtec beles.
(#994) reset: Inkább Chieftec GPS550A(de csak egy A betű legyen a típusban, nehogy AB_A.
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Kb azonos árban vannak:
THERMALTAKE TPX-575MPCEU 575W / CHIEFTEC CFT-750-14C 750W4 magos Phenommal működő cfx-hez (2 db HD 5770) - gyenge tuninggal- melyik lenne jobb?
Megengedve, hogy csak e kettő közül választhatok -
14adam
addikt
válasz
eladohardver #989 üzenetére
két tűvel nagyon könnyű átalakítót csinálni belőle. Két fekete és két sárgának kell lennie. Ha hiányzik egy fekete akkor az egyiket vedd ki ami szabadon van aztán kösd be,jobb a biztonság
-
eladohardver
őstag
Hali!
Ez most off lesz de nem tudtam hova írjam....
szitu:
Van egy régi atx es tápegység amin nincs P4 es 4pin csati, viszont van ithon egy molexből 6pin átalakítóm ami rámegy a 4pin-re viszont az 1ik pólus nincs bekötve az átalakítóba, gondolom az 1ik föld... gondot fog okozni, hogy így használom, vagy mehet a dolog?
Köszi a választ!
-
Keksz03
senior tag
válasz
Motion_Blur #982 üzenetére
hát remélem is! ennyi pénzért!
-
pudzi
tag
esetleg vki a 973-as hozzászólásra javaslat?
köszi -
reset
senior tag
válasz
petyuska74 #984 üzenetére
Bocsi CTG 500-80P akart lenni...a #978-ban írtam jól...- ment privi
-
válasz
Balázs0916 #971 üzenetére
Sziasztok!
Az új Thermaltake Toughpower XT TPX-675M tápról van már valakinek véleménye?
Vacilálok a corsair HX és eközött.Üdv.
-
reset
senior tag
válasz
petyuska74 #980 üzenetére
12.863 Ft-ért látok CTG-550-80PB-t...ez a 14.200-nál azért kevesebb...én ezt venném
A kereső megmutatja, hol kapható. -
Keksz03
senior tag
válasz
Balázs0916 #976 üzenetére
Ingram Micro - 22900+ÁFA
-
reset
senior tag
válasz
petyuska74 #974 üzenetére
.......De a CTG-500-80P OEM változat ugyanannyiba kerül mint a dobozos CTG-450-80P...
Erősebb, több rajta a csati. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
petyuska74 #974 üzenetére
Ha nem lesz nagyobb mértékű tuning (x4) akkor egy 450-es CTG bőven elég lesz.
-
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új gépbe tápegységet.
Gigabyte alaplap
Athlon II X2 250 v. X4 620-as processzor
NVidia GTX 460 768MB-as videokártya v. AMD HD5770
DVD-író, 1 TB vinyó, 2x2GB DDR3 memória.Én egy CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX-ot terveztem vásárolni, de az első hsz-ben azt írták, lehet, hogy ennél kevesebb is elég lenne (450W).
A megvásárolni kívánt tápegység kb 14200 Ft lenne.Ilyen árban ti mit ajánlanátok az említett konfig alá?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki h a mostani FSP ATX-400PNR tápom az állandó áramingadozás miatt bemondta az unalmast
A gép egy áramszünet után csak játék közben hol 10perc hol 1óra,3óra után fekete képernyővel de kb 2x a 30 esetből zőlcsíkós képernyővel lefagyott és csak resetre reagált.
A videókártya csere után ez teljesen megszűnt igaz egy jóval gyengébb 8400GS-re lett kicserélve jobb híján. Ennek természetesen nem kellet külön csati táphoz mivel jóval kevesebbet fogyaszt.
A HD5750-es kártyát amit 2 hónapja megelégedéssel használtam elküldtem szervízbe ahonnan most szóltak vissza h semmi baja. Szóval marad a táp. Holnap kipróbálom egy kölcsönkérttel de addig is szeretnék körbe nézni új táp ügyben.Mit tudtok ajánlani helyette? A konfigom a leírásomban.
Köszi előre is!
U.I.:természetesen egy szünetmentest is akarok vásárolni a jövőbeni ilyen problémák elkerülése véget úgyhogy olyan tápot ajánljatok létszíves ami menni fog vele. Köszi!
-
Sziasztok!
A Corsair PSU-750HX tápról érdeklődnék.
Gondolom minőségileg nincs vele gond.
A házam viszont elég magas, így esetleg akinek van iylenje, megírhatná, hogy miylen hosszúak a kábelek.
Köszönöm szépen.3éves Enermax tápom tegnap beadta a kulcsot
Ezért most 5év garos tápot veszek
-
MZsoltee
veterán
Garanciális VX450-es táp jó biznisz 12,5k ért ugye?
-
Qru
MODERÁTOR
Két eset lehetséges: Vagy fogja magát és egyszerűen lekapcsol a táp vagy okozhat instabilitást is, pl terhelésre fellépő rebootok. Mikor q6600-om volt akkor pl 3,5GHz simán megvolt de felette akármennyi feszt kapott nem ment. Egy egyszerű tápcserével (minden más marad a régiben) meg elmenet 3,6GHz-en is stabilan.
Baja nem lesz (lehet esetleg adatvesztés, ha pl nem mentett wörd doksi van megnyitva vagy ilyesmi amikor lelövi magát a táp) igazából a gépnek, ha rendes védelem van benne (márpedig az fsp-ben az van).
-
bleró
tag
sziasztok.a konfigom: giga p31 lap,core2 duo e8500,radeon hd4670,4gb 800mhz ram,500gb wd vinyó,pioner dvd rom.a procit tervezem q8200-ra cserélni.elég lenne hozzá a mostani 350 -es apn fsp táp?vagy cseréljem ki a másik jelentősebben kisebb konfigomba lévő Trust - 520W BigFan -ra.gondolom ez nagyobb teljesitmény mint a 350-es apn fsp,csak nem tudom mennyire megbizható a 520-as trust-. elöre is köszönöm e segítséget
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Belefutok szerintem egy watt limitbe
700-as hypro táp vinne egy jócskán húzott b50-et és egy arest.Az ares kb max-a ( infóim szerint )350 watt körül alakul.Kell neki 2x8 pin plusz 1x6.Ha külön ágra aggatom elég lehet?
-
MMIX
addikt
Én meg azt mondom, hogy elég baj, hogy egyes gyártok hamisítják a 80+ címkét(ráírják, hogy 80+ pedig nem szerepelnek a 80+ oldalán), és ha egy termék hivatalosan is Gold matricás, akkor hívjuk is annak. Nem tudom miért ezüst a Corsair oldalán. (semmi sem tökéletes
)
-
vzsryl
nagyúr
Hát igen, HWsecrets-en másképp terhelték az ágakat, ezért rosszabb hatásfok jött ki, de ha a 80plus.org megadta a gold-ot, akkor tényleg az, de a corsair.com-on meg silver-t ír a gyártó. Most ilyenkor mi az igazság? Sztem. maradjunk annyiban, hogy különböző keresztterhelésekkel próbálva is min. 80+ silver a hatásfoka.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
cyberkind #948 üzenetére
Üdv!
Ha nem buknál rajta sokat, akkor megéri a csere.
HX750 előnyei:
-80+ Silver szintet bőven eléri: 20%-on: 88,4%-os; 40%-on: 89,8%-os; 60%-on: 89,1%-os; 80%-on: 87,3%-os; 100%-on: 85,5%-os a hatásfoka
-erősebb is 12V-on, ráadásul egybe van szabva, ami jól jöhet proci és VGA tuningnál
-7 év garancia(#952) Motion_Blur: A TX650 nagyon felesleges, és a hatásfoka is rossz lenne idle-ben. Egy 400-as táp bőven elég lenne oda, pl FSP SAGA II 400W.
-
HyP3b0y
senior tag
-
Dyno
veterán
Probáld ki vinnie kell!Havernak Q6600@3,3GHz+8800GTX@Ultra+2hdd kombót viszi a 350-es PNF.
(#936) Gordiann: Géped adatai?400-as APN 10K körüli árkategóriában a leghalkabb.
(#940) PapaMaci: Enermax Pro82+ 525W(De ha nincs erős sokat zabáló VGA-d fölös ekkora), ha van pénzed és nem sajnálod, szinte oasszív PRO87+ 500W inkább, de érdekelne milyen tápod van most, pontosan milyen géped?Mert ha rendes tápod van és nem orbitálisan sokat zabáló vga vinnie kéne neki.
(#948) cyberkind: Különbség közöttük nem nagy, Corsairba újabb bél van ami jobb hatásfokú kcisit erősebb, de mindkettő ugyan onnan származik a CWT gyárából.
(#952) Motion_Blur: TX650 rohadtul fölös neki, meg azt is lesd emg hogy keveset kajáló cpu-ja is van, gtx460 meg 20-30W-al kevesebbet kajál mint az 5870, sőt a 768-as még kevesebbet, a gyárilag húzott vagy utólag húzott példányok esznek annyit mint az 5870.
-
Motion_Blur
félisten
-
Keksz03
senior tag
elolvastam az 1. hsz-t de nem szeretnék mindegyikre külön ráguglizni!
Lent látjátok a gépem, ehhez később jöhet majd + 1 winchester, + 1 SSD, + 6magos AMD, +erősebb VGA de utóbbi 2 még a jövő zenéje!
csak a ház és a táp mindenképp stabil pontja ha esetleg az egész gépet lecserélem akkor is!
A másik szempont h kicsit a modding is érdekel, plusz ugye szeretem ha vmi összhangban van! Olyan tápot szeretnék ami "jól is néz ki"! CM Storm Scout házam van méretes plexivel, piros LEDes ventikkel és tervben a piros NEON is...eddig Corsair 550-et néztem de ugye a külseje miatt nem nagyon illene bele, a CM tápokról meg olvastam hideget-meleget!
Tudom h vkinek már a 3. mondat után az agyára mentem, de aki mégis végigolvasta és nem verte bele a fejét a fajba az tudna 3-5 tápot ajánlani? olyan 25 lenne a max és ne világítson, ha vki azt hinné h erre van igény!Köszönöm előre is és bocsi h sok és hülyeség!
mod.: alsó tápos a ház ez fontos lehet!
-
@matthew@
őstag
Ezt értem, de nekem most a tápom felül van és a tápom alján van a 12cm-s venti, és ha ezt fentről letenném úgy ahogy most van akkor a venti nyílást eltakarná a ház alja és nem tudna levegőt beszívni[link]
ilyen a tápom és akkor ez megoldható úgy h fejjel lefelé teszem be és ok? vagy mi? -
Blase19
tag
válasz
@matthew@ #938 üzenetére
Hát nem vagyok benne biztos hogy jól értem, de az alsótápos házakba is ugyanúgy kell rakni a tápot mint a többibe,épp ez a lényeg. A táp nem a proci által fűtött levegőt szívja be hanem kívülről, a ház alól. Egyedül arra kell figyelni hogy a kábelek elég hosszúak legyenek, főleg a 20+4 és 4+4-es kábel.
-
PapaMaci
őstag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem. A 400-as passziv tápom nem tünik elegendőnek az uj gépemhez. Egy i7 920, és van 4 vinyo, illetve 4 optikai meghajtó a gépben.
Ezekhez kellene egy totál csendben lévő táp. Leginkább egy passzivnak örülnék ujra!
Tudtok ajánlani valamit? -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h van egy Gigabyte SuperB 460W-os tápom, amit ha a gép felső részébe rakok akkor ugyebár a 12 cm-s venti lentről szívja kifelé a levegőt és nézegettem új házakat, de ezekben már alul van a tápnak a hely, az megoldható h fejjel lefelé teszem be a tápot, vagy ez teljesen megoldhatatlan, megoldás egy új táp lenne csak? igazából ezt most 2 hónapos tehát ha csere lenne akkor azt nem szívesen cserélném le.
Úgyhogy van megoldás erre a gondra? -
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok!
Gondom akadt, miután a mostani konfigomba vennék új VGA-t, de mindezt táp csere nélkül.
A kezdetek óta jól szolgáló FSP 350PNF-nek gyanítom egy GTX275 már sok lenne, legalábbis amit én a fogyasztásról a tesztekben láttam biztosan. Azonban egy GTX460 768MB fogyasztása kisebbnek tűnt.Kérdésem, hogy az adatlapomon lévő konfigba a 9600gt helyett berakom a 460ast, vajon megfekszik a táp?
Illetve ha nem bírná el, milyen VGA az ami az utolsó lenne a táp számára?
Előre is köszi!
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy iponos FSP 350-es tápom van.
A "problémám", hogy kicsit hangosnak találom.... ehez képest egy Corsair Cx, vagy FSP400-as mennyivel halkabb? (vagy valami más 10k környékén) Az átlaghoz képest ez a 350-es is elég halk, de engem zavar az alap-zúgása.... elképzelhető a helyzet, vagy túl nagyok az elvárásaim?Köszi
G -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #880 üzenetére
Végül Corsair HX650W lett
[link] már csak a ház belsejét kell feketére fújni és még szépen is mutat majd
mod: ja és 7 év gari
-
Dyno
veterán
Igen gyenge a táp a 12V-os ágán, 18A@216W, na ez itt kevéske, de ha megy akkor megy baja nem igzaán lehet, kb. 200W-t kérhet full terhelésen a géped a táptól ennyit kibír, max ugye nem mai darab így a kapacitásából veszthetett már.Giga helyett, FSP SAGA2 400W, Chieftec CTG-450-80P, Chieftec GPS-450A, de itt figyelj hogy a típusa pontosan ez legyen, nem az AA-101A.
-
AAntii
őstag
Jelenleg a következő tápegység van a gépemben: Sirtec HPC-420
4 db ramnak, 2 satas wincheszternek, amd 7850-es procinak és 4850-es VGA-nak a szakértők véleménye szerint elég? Játék közben nyomja ki magából rendesen a meleg levegőt és azt gondoltam, hogy talán azért, mert a teljesítőképessége határán van, ami a terhelést illeti. Egyébként több órás játék alatt is stabil és tartja a feszültségértékeket szoftveres jelzés alapján. Egy Gigabyte SuperB minőségi váltás lenne? Vélemény? A segítséget köszönöm!
-
rvn_10
senior tag
Hello! FPS 300W-os táp elég-e egy Giga G31-es laphoz, 2 giga ramohoz, Egy Intel E2200-as procihoz egy winchesterhez meg egy dvd íróhoz?
-
Blase19
tag
sziasztok!
Nem akarok 5870 cfx rendszert építeni, csak úgy kíváncsiságból kérdezném, hogy a corsair vx550 elvinne-e egy ilyen rendszert? (i7 860,5870cfx,a többi nem számít) 492W egy darab +12V-os ágon. Köszi megint a segítséget! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h van egy Gigabyte SuperB 460W-os tápom, amit ha a gép felső részébe rakok akkor ugyebár a 12 cm-s venti lentről szívja kifelé a levegőt és nézegettem új házakat, de ezekben már alul van a tápnak a hely, az megoldható h fejjel lefelé teszem be a tápot, vagy ez teljesen megoldhatatlan, megoldás egy új táp lenne csak? igazából ezt most 2 hónapos tehát ha csere lenne akkor azt nem szívesen cserélném le.
Úgyhogy van megoldás erre a gondra? -
golax
tag
Sinan SPS SL-500A
Nem találom se az ajánlott se a nem ajánlott listában.
köszi a véleményeket
-
vzsryl
nagyúr
Szia!
A 20+4-es egymás mellé rakva a 24-es, ami mehet is a helyére a lapon. A 4x4-essel is ugyanez a helyzet, de ha pl csak 1db 4-eset dugnál a lapra, akkor az is elég lenne addig, amíg nem tuningolnád a procit.
Igen, moduláris, és természetesen adnak hozzá kábeleket, nem is keveset. -
Fornax
tag
szia! tehát akkor ha a laphoz 24+8 kellene, akkor ennek a cooler masternek a CPU 4+4, alaplap 20+4 pont megfelelő? bocs, teljesen nem értek ezekhez, kb 5 éve vettem utoljára gépet, azt se én álítottam össze. és zárásnak még 1 naív kérdés: ez a táp moduláris, adnak hozzá kábeleket? csak hogy biztosra menjek
-
Fornax
tag
sziasztok!
most építek új rendszert, és már csak a táp hiányzik a sorból. a tervezett config: Asrock 890GX EXTREME3 sAM3, AMD Phenom II x4 955BE, 2x2g 1600as OCZ ram, 3 HDD, 1 DVD-RW, és egy régebbi típusú ati x1700 pro videókártya ami a régi gépből maradt. tervek között szerepel kis tuning, meg majd egy jobb videókártya, szóval nem passzentosra szeretném a tápot, ami pont elég. FSP 500W bluestormra gondoltam, de azt írják hogy 20+4 PINes, viszont a fennt említett laphoz 24+8as kellene. kb 20ezret szeretnék rá költeni, max pár ezressel többet.
-
vzsryl
nagyúr
Üdv!
Az egész gép max 300W-ot eszik, esetleg kicsit komolyabb tuninggal 350W-ot. A Corsair VX550 is bőven elég hozzá. Ez a CM táp nagyon felejtős, gagyi Seventeam beles.
Esetleg a csúcs kategóriás VGA-k tudnak annyit enni, mint egy GTX480, de a csíkszélesség csökkenése miatt egyre kevesebbet esznek a csúcskártyák. A HD5970 is bő 100W-al kevesebbet fogyaszt a HD4870x2-nél, és a GTX480 sem eszik többet a GTX295-nél. A köv. generációs HD6870 (az 1 magos) várhatóan kb. GTX480 szinten lesz, de fogyasztásban tartja a HD5870 szintjét. Legalábbis ez a cél most az AMD-nél. Aztán jövőre majd jön a 28nm, és akkor drasztikusan csökkenhetnek a fogyasztások. -
Neos
csendes tag
Üdv!
Tápot szeretnék venni az alábbi konfighoz:
- i7 860
-ASUS P7P55D
-KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT
-Radeon HD 5870 1 GB GDDR53 között vacillálok: COOLERMASTER RS-650-ACAAE3-EU, Corsair vx 550 és Corsair tx 650.
Ami benne lesz még a gépbe +4 giga memória, 2 hdd, 1 optikai, 4 házventilátor, TVtuner, 2 neon. Processzor húzva lesz. Azt is beleszámolom, hogy későbbiekben ha VGAt cserélek lehet annyit eszik majd mint most egy gtx480....
Szóval szerintetek elég így a Corsair vx 550? Vagy érdemesebb inkább nagyobbat venni? -
reset
senior tag
-
3.Aragorn
addikt
válasz
Motion_Blur #905 üzenetére
Aha, érdekes. Ezek közül én még csak a Crysis-szel játszottam, de full grafikán futott az is. Adatlapomon láthatod, hogy viszonylag egyszerű gépem van...
Fps-es dolgokat meg nem szoktam nézegetni, számolgatni. Ha jól fut, jól fut, ha meg nem akkor nem. Kb eddig érdekel a dolog.Szóval csak azért csodálkoztam, mert az én kártyám csak középkategóriás és így is mindenben kiszolgált. Meg vagyok vele elégedve. A tiéd pedig sokkal újabb, jobb és nem értettem, mihez kellhet még annál is erősebb vas. Na mind1. Nem akarom szétOFFolni a topicot...
-
Motion_Blur
félisten
-
3.Aragorn
addikt
-
MMIX
addikt
CHIEFTEC GPS-450A
+3.3V 24A
+5V 18A
+12V1 20A
+12V2 20A
-12V 0.3A
+5VSB 2.5A1x 20/24-pin ATX
1X 8 (4+4) PIN EPS
6X SERIAL ATA
4x MOLEX
1x FLOP
1X PCI EXPRESS 6pin1x 20/24pin 50cm
1x 8 (4+4)pin 50cm
1x 2xmolex + 1x flop 50+15+15cm
1x 2xmolex 50+15cm
1x 1x PCI-E 6pin 50cm
2x 3x SATA 50+15+15cm
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest