- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sejtmag
csendes tag
Sziasztok!
FSP Hyper M 600 vagy Cooler Master G650M a jobb választás, melyiknek van jobb bele?
-
Viktor81
senior tag
válasz kukulec #85194 üzenetére
Szia !
En mar jo ideje nem hasznalok dVGA-t viszont a csendet szeretem es abban a cipoben jarok, mit Te, kellene egy 150-200W-os jo hatasfoku passziv tap, de ilyen nem letezik... A konfigomnak egyebkent 100W is eleg lenne... Van Seasonic Platinum Fanless-em (460-as) es valoban pofatlan kategoria, de nem hasonlithato semmihez, amit eddig lattam. 35 vagyok es azt mar regen megtanultam, a minosegnek ara van es az igazan jo dolgokat soha nem adtak es nem is fogjak olyan aron adni, hogy az ne legyen fajdalmas egy atlagos vasarlonak. Skylake IGP-ben nem fog sokat adni (+ a fogyasztasa is nott) (bar ez attol is fugg, mit hajtasz most), de amennyiben ennek jelentos a szerepe, akkor inkabb Broadwell. Remenykedem benne, hogy a tapgyartok is eszreveszik a trendeket es hamarosan elorukkol valaki egy 250-300W-os passziv platina v. gold tappal.
Udv.: Viktor
-
válasz DR|FTK|NG #85196 üzenetére
+999
de azért ne hajítsd el nagyon messzire, mert a kábeleit lehet újra hasznosítani, valamint a táp könyvtámasznak és/vagy ajtó támasznak a jövőben még tökéletesen meg tud felelni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz kory24 #85195 üzenetére
"Lenne itthon egy FSP 300wattosom, az elég lenne?"
A Kodegányt hajítsd el, ezt meg tedd bele a gépedbe. A kettő között ég és föld a különbség, természetesen az FSP javára.Idézet az FSP tápok topicjából:
FSP-CRG: PNF néven árulják sok helyen, ezért érdemes utánaérdeklődni vásárlás előtt, hogy milyen típus is igazából, de ez nem azt jelenti hogy a CRG-t nem szabad megvenni. Hasonló a felépítése mint a PNF-nek, de róla is elmondható ugyanaz ami a PNR-ről: "kicsit kispórolták belőle az anyagot". Ezt majd az alul lévő képeken lehet is látni. Az FSP-Saga egyszerűsített változata, fényezés nélkül és kevés kábellel. Ha ára kedvező, még mindig jó vételnek számít.Saga: A CRG / PNR kissé erősített, kicsinosított (fehér szín, fekete ventirács, kötegelt 24 tűs csatlakozó erek) változata, a PNF-nél azért valamivel kevesebb anyag és kakaó van benne.
FSP PNF: Nagyon jó táp, csendes, és ebben már jóval nagyobbak a bordák. Jobb hatásfokkal rendelkezik, mint az előbb említett 2 tápegység, és erősebb is. Sajnálatos módon nagyon nehéz beszerezni, mint ahogy fentebb is írtam, már szinte mindenütt CRG-t kapunk helyette.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Alábbi konfigom van:
- Gigabyte GA-A75M-S2V (alaplapi hang, lan)
- AMD A6-3650 APU (HD 6530D IGP-vel)
- 2x4GB Kingston HyperX Savage 1866Mhz RAM
- 2x 500GB SATAIII HDD (az egyik lehet csak II-es)Videókértyát nem tervezek venni bele.
Mennyi lehet így a fogyasztása?
Mekkora táp kellhet hozzá?
Jelenleg egy iylen Codegen 400Wattos van benne:
Lenne itthon egy FSP 300wattosom, az elég lenne?
Gondolom az megbízhatóbb mégha nem is egy komoly az sem...Köszi
-
kukulec
őstag
válasz dannyl #85193 üzenetére
azért nem írtam árat, mert még magam sem döntöttem el mennyit vagyok hajlandó rászánni. a következő tápnak 10 évet kell kibírnia, tehát az xfx-ért nem sajnálnám a pénzt. a be quiet-ről nem találtam tesztet. viszont az a kérdésem, hogy van olyan seasonic táp, amelyiken csak cpu kábel fix? amúgy a g550-nel is erősen szemezek. na meg a 400w fanless-szel, de az tényleg kicsit pofátlan árkategória.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
dannyl
addikt
válasz kukulec #85192 üzenetére
Mivel keretet nem irtál, ezért ajánlom az XFX XTR 550-et. Amúgy ha nem fogyaszt a géped többet, mint 200W, akkor Be Quiet s7 350.
CR2025: Nálad sincs keret. Se semmi igény. Igy nehéz. 970 mellé minimum FSP raider 550. Ez az én véleményem, lehet lesz hurrogás, de HEXA+-t ÉN nem tennék ilyen config alá. Ha jobb kell, akkor Seasonic m12II 520.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
hali, jelenlegi gepem nem fogyaszt 200 watt-ot, kovetkezo mar 150-et sem fog. viszont van egy fsp bluestorm-om. fogalmam sincs meddig lesz meg jo, 10. eveben jar. az a kerdesem, hogy milyen full modularis tapot ajanlanatok? tehat minden kabelt egyesevel szeretnek csatlakoztatni, tekintettel arra, hogy valoszinuleg dVGA-m sem lesz mar, miutan atallok skylake-re.
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
CR2025
csendes tag
Egy i7 4770 + gtx 970 mellé milyen tápot ajánlotok?
Valamint egy phenom 2 x4 965 + hd6770 mellé?
Előre is köszi. -
Grózi
veterán
válasz DR|FTK|NG #85189 üzenetére
Most építek megbízásból egy 4790K(Oc játszik)-s konfigot,egyenlőre 750Ti-vel.Később 980Ti lesz és az embert sehogy nem lehetett rábeszélni 650 alatti tápra... 25K a keret,modularitás nem létkérdés.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
DR|FTK|NG
veterán
Érdemlegesen nem.
Seasonic S12G belsőre épül. A kisebb XFX TS tápok hangjára(és minőségére, de erre kevesebb) volt panasz, bár azok a 80 Bronze-os változatok voltak. Viszont a külföldi oldalakon javarészt dicsérték ezeket a tápegységeket.
Ezek után nem tudom.Amúgy milyen gépnek kéne áramot adnia?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz #22907392 #85184 üzenetére
Egy elegendő csatlakozóval rendelkező 300w-os bőven elég, de ilyenből nincsen túl sok:
-Be Quiet! System Power S7 350W > Rövidebb, 45cm hosszú CPU áramkábel.
-Thermaltake Munich 430
-Be Quiet! System Power S7 4000W > Hosszabb(50cm hosszú) CPU áramkábel.
-Thermaltake Hamburg 530
-FSP Raider 550
-Seasonic S12II 520
-Seasonic M12II 520 EVO
-EVGA GS550
-...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
abban kérném a segítségeteket, hogy új gépet rakok össze i5 - 3570, Zalman r1 ház,evga gtx960 2gb ssc, ezek mellé mekkora és milyen tápot ajánlotok?
Előre is köszönöm!
-
Sami22
aktív tag
Szerintetek melyik táp a jobb? Thermaltek Hamburg 530W, vagy egy XFX TS550?
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
ló úr
őstag
Szerintem simán elviszi a Raider Ha a TDP-ket összeadod is beleférsz az 504 w-ba amit hivatalosan le tud adni a Raider 550. A 750w meg azért van írva ha neked esetleg egy Kodegányod, KeepOut, NPower, HKC stb csoda ajtótámaszod van akkor ne a bekapcsoláskor durranjon el hanem csak fél órával később ez a fosh Szóval szerintem nyugodtan cserélhetsz VGA-t a tápnak bírnia kell
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
samyr
csendes tag
Sziasztok!
Ez volna a konfigAlaplap: GIGABYTE GA-Z87X-UD4H
Processzor: Intel Core i7-4770 processzor
Memória: Kingston 2x8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Black
Táp: FSP Group Raider S550
1ssd+1hdd
Nzxt phantom 2x ventivel
Tervezek egy :
[link]Ilyen kártya vételét .
A honlapon 750 w-os tápot ír neki.
Elég lesz a Raiders
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik, a régi tápom kezdi megadni magát.
A gép adatai:Gigabyte EP45- DS3p alaplap, XEON 5420-as proci, 8 gigabyte RAM, 3 satás vinyó, egy dvd író, és egy Radeon 5830-as VGA. Hány wattos és milyen tápot érdemes vennem?
Nem feltétlenül ragaszkodok a moduláris táphoz....Közben nézelődtem:
Ez elég lehet?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
Nagyon köszi, ezt a hsz-od elmentem, ezek tesztjeit később elolvasom. A fene se gondolta volna, hogy ilyen részletes választ kapok.
De ha nem találok egy megbízhatót köztük akkor maradok inkább a simánál. Lenne rá pénz, de sokkal olcsóbban sokkal jobb minőséget kapok azokból, választok valami kevés mazzagosat.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
MMIX
addikt
Vannak használhatók, de kis pénzért ne várjunk csodát. Ahogy a humorista mondta.
XIGMATEK Maverick 400W, Andyson, minőségre nem olyan jó. Olcsó.
Corsair CX430M, CWT DSAII, nekem nincs vele bajom.
COOLERMASTER G450M 450W, CWT GPN , 5 év gar, az 550W-ban valószínűleg jobb a ventilátor.
GIGABYTE Pulse 450W, ATNG, elmegy. Én vennék ebből is, ha moduláris kellene nekem, de pénz csak ennyi.
FSP Hyper M 500, ugyan az mint visszább. Ha nincs több pénz, megteszi.
FRACTAL DESIGN Integra M, ATNG gyártmány, szintén.
A Sharkoon WPM, már túl drága. (most)
---------------------------------------------
23-24 ezer Ft
A Thermaltake London-ra spórolás. Vagy CORSAIR CS 450W , GreatWall, ebből is vennék.
Ha full moduláris kell, legolcsóbban: NZXT HALE82 v2 550W 22.500 Ft.Seasonicot nem láttam 25 ezer alatt.
Ha van, akkor Seasonic M12II vagy M12II EVOVan egy HEC 80+Gold 26 ezer Ft. körül: Raidmax Vampire RX-700GH (merlinhardver.hu)
Most hirtelen ennyi, lehet van még valami használható. Minden bolt választékát nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
Ja,erről lenne szó:[link]
Gondolom Seasonic beles,nem?Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
MMIX
addikt
válasz marco0007 #85168 üzenetére
Enermax is jó, próbáltam 550W-ot tartani. SuperFlower is jó.
A garanciára nem mondok semmit.(#85167) Grózi:
Átdobozolt Seasonic S12G, gondolom ugyan az.
www.eteknix.comBelow 800 RPM – Inaudible/Silent (hallatlan )
800 to 1000 RPM – Barely audible (szinte)
1000 – 1200 RPM – Audible but still quiet (csöndes)
1200 – 1400 RPM – Moderately noisy (viszonylag)
1400 – 1800 RPM – Noisy (zajos)
1800 RPM or higher – Intolerable (kibírhatatlan)[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
Urak,erről az Xfx TS 650 80+Gold tápról mi a vélemény-főleg hang ügyben?
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
MMIX
addikt
válasz marco0007 #85165 üzenetére
CoolerMaster VS550
BE QUIET! Straight Power 10 600W CMVagy full moduláris kell?
BE QUIET! Power Zone
Antec EDGE
EVGA GS
Corsair RMVentilátor mentes:
SUPER-FLOWER Golden Silent 500W 42 ezer Ft
SEASONIC Platinum Series 520 54 ezer Ft.[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, milyen tápot javasoltok olyan 35 és 40ezer környékén. XFX XTR 550 helyett lesz... Már a 3. viszem vissza gariba, mert a ventilátorjával nem vagyok megelégedve.
-
MMIX
addikt
válasz zzolika #85160 üzenetére
Ha 5 év garanciával meg tudod venni, akkor a Paris 650W.
Ha kisebb is elegendő, akkor a London 550W750W-os, viszonylag olcsónak: CHIEFTEC APS-750CB, CHIEFTEC GPM-750C 750W
Az egyik amit kérdeztél moduláris) Paris) a másik meg nem. (Raider)
Kell, hogy moduláris legyen, vagy nem kell?[ Szerkesztve ]
-
zzolika
aktív tag
Melyik a jobb választás? Fsp Raider S 650 vagy Thermaltake Paris 650?
A Paris-ra 3 vagy 5 év a garancia? Mind a kettõt láttam. Attól függ hol veszem? -
csabyka666
veterán
Üdv mindenkinek!
A HEC tápok mennyire számítanak jónak? A veszélyesek között nem találtam, az ajánlottakra pedig egy üres oldalt dob be.
Köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sokat olvasgattam most és végül úgy döntöttem a Corsair cx430m-et veszem. Mi a véleményetek róla?
May the force be with you!
-
Tubica
senior tag
Sziasztok
Táp egységet szeretnék vásárolni egy CORSAIR Carbide Series 300R házba. Amit ki kellene szolgálnia, az a következő lenne !
Alaplap: GIGABYTE GA-990XA-UD3
Processzor: AMD FX-8320
Hűtés: ENERMAX Liqmax II 240
Memória: 4db DDR3-as modul lesz benne
VGA: Vagy egy R9 280 vagy egy R9 280X
2HDD + 1 ODD + 1 SSD + Zalman ventiszabályzó !Kérlek segítsetek !
Nagy kábeles kellene, ugye a ház miatt Nem akarok káoszt a gépembe ! ( semmi vezeték elől )
Nagyon maximum 30.000 Forintom lenne, de inkább ( ha lehet ) a 25.000 forint legyen a cél !Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
MMIX
addikt
válasz Energie X #85150 üzenetére
A Chieftec GPA B8 új kevés pénzért jó, szerintem, (CWT GPM, kis pénz kis foci, nagy pénz kis foci, itt - Puskás Ferenc, csak ő nagy focit mondott a végén), a többi régi, hogy honnan kaparták elő őket (talán egy raktár/konténer vadász ) nem tudom, de attól még Delta belsősök. Az FSP PNR szintlén régi,
rég nem láttam árlistán eddig.[ Szerkesztve ]
-
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Köszönök minden eddigi segítséget és tippet. Sokat gondolkodtam és végül úgy döntöttem, hogy most is a felesleges kábelek jelentik a problémát a kis htpc-házban, így hiába lesz az új ház nagyobb nem akarom mégegyszer ezt a hibát elkövetni. Inkább költök a tápra kicsit többet, de legyen moduláris.
- bőven elég egy kicsi teljesítményű - 300watt elég lenne bőven
- legyen halk és magas hatásfokú főleg kis teljesítményen.Amúgy tfx-is tápot nem lehet berakni atx-helyre ugye? Csak mert alapból atx kell az Antec ISK 600-ba csak tfx esetén még több hely lenne bent.
Ehhez mit szóltók?
- Xigmatek - 14 cm-s ventivel - emiatt talán halk
- Enermax Maxpro
- Corsair CXM 430
- SuperFlow 550w
Ez már mondjuk feleslegesen erős
- Enermax - EcoBocs a hosszú üzenetért és előre is köszi a véleményeket. (ismét
Üdv
GáborMay the force be with you!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz gonczip #85147 üzenetére
Be Quiet! System Power S7 300W > Nincsen PCI-E áramcsatlakozója
Be Quiet! System Power S7 350W
Thermaltake Munich 430 -
gonczip
tag
Sziasztok.
A következő összeállításhoz milyen tápegységet ajánlanátok (A gépet játékra nem használom, 98% netezésre van használva):
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
NVIDIA GeForce 9800 GT
Samsung SSD 840 EVO 120GB
MAXTOR 320GB-os ATA HDD
1 db SATA-s DVD író és 1 db SATA-s Blu-ray íróEzeken felül, ha van rá lehetőség akkor +1 db SATAS HDD-t is szeretnék belerakni.
Ui.: A Házam alsó tápegységes így ehhez mérten keresnék tápot.
Segítségetek előre is köszönöm.
-
MMIX
addikt
London: DC-DC, 140mm golyós ventilátoros, 80+Gold, 5 év gyári garancia ez is. (ha a bolt is úgy akarja)
Hyper M: Csoportos feszültség szabályozós, 120mm siklócsapágyas venti, 80+ (legyen Bronze)DC-DC > Csoportos feszültség szabályozós
140mm golyós ventilátoros > 120mm siklócsapágyas ventiRád bízom. Én most kiszálltam.
----
A DC-DC tuti Haswell ready, tényleg lesz új matrica Skylake ready is? (így eladhatóbb)
-------------------------------------------------------(#85145) Grave444 :
Igen, ha nincs semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Grave_444 #85141 üzenetére
Ez egy dobozos, moduláris GHN vagy GLN, ma is gyártják őket.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#85142) ab81:
Ahogy jónak látod, én a Thermaltake Londont venném. (Dimension (H x W x D) 86mm x 150mm x 160mm)[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Aránylag keveset ment FSP Everest még ma is jónak számít?
-
MMIX
addikt
Szerintem elírták a sima Hyper rövidebb (150X140X86mm), szerintem, de ezt rád bízom, csak szóltam, mert mintha írtad volna, hogy rövid táp kell.
Mindkét tápban 120mm venti van, nézd meg képeken, mennyi hely van körülötte.
[ Szerkesztve ]
-
ab81
csendes tag
Jol kineztuk az EVGA Supernova GS 550et, erre eltunt mara a raktarbol.
Maradt tehat az FSP Hyper M 18k-ert vagy a Seasonic G 32k-ert. Jo lesz az FSP szerintetek? Light felhasznalas, no tuning, fajna a szivem ennyi penzert a dragabbra.
-
-
MMIX
addikt
válasz Csaby25 #85131 üzenetére
High Power Eco II 450W
FSP HEXA+ 400W
Seasonic SS-350ET 350W[ Szerkesztve ]
-
-
MMIX
addikt
válasz Csaby25 #85126 üzenetére
Ez inkább felső tápos házba.
Nem sok, mert ez inkább 350W-os, a +12V erő miatt. (+12V 300W)
-------------
280W-os tápok vannak olcsóbban és használt márkás minőségi tápok.
[link]
[link]
Szintén inkább felső tápos házakhoz.A többi olcsó táp 10 ezer alatt, saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Csaby25 #85122 üzenetére
Augusztusi menű
[link]
CHIEFTEC GPS-350FB
CHIEFTEC GPS-400AA-101A 400W
GIGABYTE GE-C420A-C2 OEM
CHIEFTEC GPA-400B8 OEM
------------------------------------------ 10ezer Ft.
CHIEFTEC GPS-450AA 450W
FSP FSP350-60APN 85+ 350W
CHIEFTEC GPS-500AB 500W
FSP FSP460-60HCN OEM
FSP Hexa+ 400W
BE QUIET! System Power 7 350W
SEASONIC SS-350ET 350W
THERMALTAKE Munich 430W
----------------------------------------- 15 ezer Ft.
ANTEC EA-380D Green
SEASONIC ECO-430
CHIEFTEC GPS-650AB 650W
CHIEFTEC APS-400SB
CORSAIR CX Series Modular CX430M
THERMALTAKE Hamburg 530W
ANTEC VPF350 EC
ANTEC VP450F
CHIEFTEC APS-450SB 450W
XFX TS Series 430W
COOLERMASTER G450M 450W[link]
FSP 350W ATX-350PNR
Chieftec GPS-400A
Gigabyte 420W GE-C420A-C2
FSP 350W FSP350-60APN
------------------------------------------ 10 ezer Ft.
FSP 400W HEXA+
Antec 450W VP450P
Thermaltake 430W Munich
Antec 380W EA-380
Corsair 430W CP-9020058-EU
-------------------------------------------- 15 ezer Ft.
Thermaltake 530W Hamburg
Zalman 500W ZM500-GLX
Chieftec 500W A135 APS-500SB
FSP 500W Hyper 500
Be quiet! 400W BQT L8 Pure Power
Antec 550W VPF550
FSP 500W Hyper M
Be quiet! 450W System Power S7
Zalman 500W ZM500-GV
FSP 550W Raider 550
FSP 600W FSP600-50ARN
------------------------------------------ 20 ezer Ft.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Olcso es megbizhato tap kellene ezekhez:
AMD Athlon II X3 425, Radeon HD 4730
OC-t nem tervezek.
Koszi!A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
IMIIKE1998
őstag
Gondolkodom, hogy új (FSP 400W HEXA+) tápot veszek,de megláttam ezt és elgondolkodtam. Az Enermaxról nem hallottam rosszat. TÁP
-
MMIX
addikt
NZXT HALE82 v2 550W, 22500Ft.
Full moduláris Sirtec/HighPower, mint a Chieftec CTG/CTB, semmi extra belül.
Színe: pingvin (fehér és fekete, vagy orca)
Bolti 2 év garancia, gyári 3 év.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz betyar1974 #85117 üzenetére
FSP Hyper M 500? Ha nem kell a modularitás, akkor ez is jó: FSP Raider 550, Thermaltake Hamburg 530
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Milyen 'moduláris' tápegységet vegyek? Mindig a 700-800-ig nézegettem és most mértem ki a konfig.-om pill.fogy.-át 270w far cry4/high/-on. I5 4570, gtx 680, 8gb ram, ssd. Moduláris azért kellene, mert legyen 'rend a lelke'! Olcsó és jó táp! Van ilyen? Úgy gondolom nem kell Nekem be quiet 750w, ami jelenleg van, tele vezetékkel.
-
IMIIKE1998
őstag
Köszi.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz IMIIKE1998 #85114 üzenetére
Biztos.
Nem csak az számít.
-
Grave_444
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #85112 üzenetére
Nem igazán.
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Ez a tápegység minőségi, jó?--->[link]
Amihez kéne:
Phenom II. X4 965BE
HD 7750 1 Gb
1x4 Gb RAM
150 Gb HDD
Giga 970A-DS3 lap[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz gonczip #85109 üzenetére
A szünetmentesben is van biztosíték, jó esetben csak azt kell cserélni. Sajna lehet, hogy tönkretette. A gép alkatrészei jó eséllyel nem károsodtak.
A táp meghibásodások sok esetben történnek így, hogy a meghibásodásig semmi probléma nincs, sőt, elég sok hardver szokott előjel nélkül elromlani.
A táppal az történhetett, hogy elromlott, zárlatos lett, mint azt te is tapasztaltad. Valamely primerköri alkatrésze az évek során elgyengült annyira, hogy most adta fel.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
gonczip
tag
Sziasztok.
Segítségetek szeretném kérni. Tegnap munkából hazaérve az fogadott, hogy nincs a házban áram, le volt csapva a biztosíték. Szünetmentes tápegységet használok a PC-hez. Miután visszakapcsoltam a szünetmenteset hiába kapott áramot úgy érzékelte mintha nem kapna feszültséget. Gondoltam tönkrement a szünetmentes. Ezek után ma megpróbáltam direktbe rádugni a hálózatra a gépet. Sajnos amint bedugtam a tápkábelt pukkanás biztosíték le a táp meg büdös szagot áraszt magából. Egyébként egy 4 éves 450W-os Thermaltake tápról van szó amivel ezidáig semmi probléma nem volt. Lehetséges hogy a szünetmenteset is a táp nyírta ki? Illetve tönktetehette a táp a gép többi alakatrészét? Mi történhetett a táppal? Segítségetek előre is köszönöm. -
04ahgy
nagyúr
-
MineFox54
őstag
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Friss tesztek
Cyonic AU-450x Fully Modular 450W, teszt: www.pcper.com
Olyan, mint az EVGA GS, csak abból nincs 450W-os. (Seasonic)
-----------------------------------------------
SuperFlower Leadex Titanium 1000W (SF-1000F14HT) teszt: www.eteknix.com
és
SuperFlower Leadex Platinum 750W (SF-750F14MP) teszt is. -
Hauptmann
addikt
Quad Core Q6600+GTX260 alá mekkora táp javallott? Elég egy 400 W-os?
-
unclefucka
senior tag
válasz pzolika9512 #85100 üzenetére
Lehet.
De most már amúgy is tárgytalan a dolog.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest