-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv tápot keressek, max 13 ezer forintig lehetőleg újat!
Konfig: AMD Athlon II X4 860K 95W
Alaplap: Asus A88XM-E
Ram: 1x8GB 1866mhz
HDD: 1x250gb Sata (de lehet bővítem majd)
VGA: még nem tudom pontosan, de ilyen hd6970 irányában lesz a választás
és van egy satas dvd rom is a gépben!Nos, ehhez kéne nekem megbízható táp 13 ezer forintig!
Előre is köszönöm
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv, erről a tápról tud valaki valamit?
Cooler Master 600W Elite Power Black RS600-ACABM4-WB
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz MineFox54 #83860 üzenetére
annyit tudok mondani, hogy nekem dell gépem van még jelenleg, és ugyanugy d925-ös proci vant bent, 1 hdd és egy hd3650 vga, a táp meg 280wattos, melegedés nélkül bírja!
430 talán elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
hello erről a táprol vélemény?
mert igen csak jó árban van
(95wattos proci, 8wattos alaplap, 1 hdd, vga még kérdéses)
-
pzolika9512
aktív tag
na összeállt a (majdnem) végleges gép!
proci : AMD Athlon II X4 860K
lap: Gigabyte GA-F2A88XM-DS2 vagy Asus A88XM-A
ram: Kingston 8GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue
vga: Sapphire R7 260X 1GB DDR5nos ehhez elég lesz egy ilyen táp? FSP 460W FSP460-60HCN
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv Super Flower 450W SF-450P14HE
vélemény ? megéri az árát ?
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Balathruin #84209 üzenetére
azért érdekel inkább ez a táp, mint a vele egy árban lévő chieftec ctg500, mert erre 60 hónap garancia van! meg persze jobban néz ki, meg dobozos
csak a superflower belső, meg hogy csak egy szálon van 12V nem jelent gondot?[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Balathruin #84215 üzenetére
Köszönöm a választ
-
pzolika9512
aktív tag
válasz idegen lény #84219 üzenetére
erre gondolsz? mert ez nem az amit veszek, ugyanaz a neve de az enyém újabb kiadás (nincs ledes venti, meg biztos van még változtatás), a tápegység adatbázisban néztem
mert az enyém 1 szálon adja a 12V-ot, amit te mondasz az meg 4 szálon és a nevük ugyanaz[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
válasz petyusz851 #84289 üzenetére
simán
ha csak nincs 30 db hdd a gépben[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz petyusz851 #84291 üzenetére
szerintem nem lesz gond akkor
-
pzolika9512
aktív tag
válasz dannyl #84315 üzenetére
szerintem ram szinte tökmindegy milyen márkájú bár én kingston párti vagyok
ramból volt már nekem mindenféle az utóbbi 10 évben, nyanyatól kezdve a kínai csingcsangcsuig, és csak egyetlen ram adta be a derekát (nem emlékszek a márkájára), de szervizes szerint azt is az alaplap nyírta ki
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
én tudásom szerint mindhárommal jól jársz és szerintem elég az 550W, sőt 500 is szerintem de várd meg még egy tényleg hozzáértő is ír valamit ( én még csak "tanulok")
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
válasz HULK25 #84334 üzenetére
hát moduláris ennyiért nehéz találni, max használtan
esetleg :
Thermaltake Hamburg 530W W0392RE
Chieftec 500W CTG-500-80P OEM
FSP 500W HEXA+ (kicsit drágább)
Super Flower 550W SF-550P14HE ( 5 év gari)de ha picit visszaolvasol találsz jópár faja tápot
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz Dzsozi56 #84347 üzenetére
jah, így már értem! azért nem is mertem azt rendelni! mert pcx-en másik kép van hozzá mellékelve, ami már sirtec belsősre utal, de éreztem hogy rossz kép van kint
-
pzolika9512
aktív tag
-
pzolika9512
aktív tag
azért sok a beteg ember [link], én egy újjal sem nyúlnék ehhez a táphoz! főleg nem 7ezerér ? hozzászólásokat figyeljétek az a pár ember akinek nem halt meg itt találkozott szerveztek
-
pzolika9512
aktív tag
válasz erer1000 #84389 üzenetére
nekem is volt noname, sőt családban van is noname táp, de hála istennek egyik se codegány és nekem se halt meg egyik se, de egyik hdd-m viszont azóta is 100/69-es pedig nem dobálgattam
ló úr:
keep out tényleg jól néz ki, csak sajnos nem az igazi
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz thomasvold #84660 üzenetére
a superflower tápokra is 5 év gari van, és nem rosszak
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz kingpython #84698 üzenetére
-
pzolika9512
aktív tag
válasz bab1987 #84700 üzenetére
Chieftec 400W CTG-400-80PB OEM vagy Chieftec 450W CTG-450-80P OEM
FSP 400W HEXA+ nem oem
Super Flower 450W SF-450P14HE talán ez a legszebb az összes közül, meg a legdrágább is, de ez nem oem viszont! (nekem ilyen van, tökéletes)
csak néhány példa
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
válasz bab1987 #84710 üzenetére
nem rossz, csak oem, tehát csavarokat tápkábelt nem kapsz és ez csak 2 év garis, ha több garit szeretnél és még nem késő, akkor superflower, arra 5 év gari van
de persze a chieftec is megteszi!
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
válasz PreDox #84838 üzenetére
persze tökéletes! a későbbi fejlesztés eseten még a chieftec ctg 500 80P-t ajánlom
esetleg a Super Flower 450W SF-450P14HE tápot! az 5 év gari miatt főleg|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
pzolika9512
aktív tag
válasz DR|FTK|NG #84844 üzenetére
elvileg igen, de nekem nem olyan van, enyém nem világit, bár a típusa ugyanaz
ez pedig ami nekem van (egyébként nem frissitik az oldalt gyakran, mert ez is megkapta a hivatalos 80 plus bronzet)
elég érdekes, hogy más széria, de mégis ugyanaz a nevük
(#84845) Fauno
superflower belseje van (saját maga gyárt mindent) minőségi, sokan mondják hogy seasoniccal egy lapon említendő
[ Szerkesztve ]
-
-
pzolika9512
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok