Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
captainnigga #54397 üzenetére
A 720 csak 512Mb rammal rendelkezik. Inkább érdemes egy 820-as kategóriára ugrani. Használtan kis spórolással...
-
havda92
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás elött állok.Ilyen 60-80 körüli árkategóriában nézelődök,és szeretném a véleményeteket kérni,4 telefon van amit nézek,de nem tudom,hogy melyiket lenne érdemes,főleg,hogy hosszútávra tervezem.Az egyik a Sony SP,Sony M2,Samsung Galaxy Expressz,és az LG g2 mini..Fontos lenne h ne akadjon meg fagyjon össze-vissza,most ha 1 héten 1szer lefagy az oké,meg tudom az android néha fagyogat,csak ne napi 10szer.Válaszokat előre is köszönöm
-
pengwin
addikt
válasz
3l3mér #54333 üzenetére
Ha vesztek szolgáltatótól telefont, akkor azt csak bizonyos idő után lehet legálisan függetleníteni (ez Telenornál azt hiszem 1 év).
Az ajánlott készülékek 60k alatt meg azért az Optimus F6-Moto G-Moto E, mert kiemelkedő ár-érték arányúak, attól függően, hogy kinek mi a fontos.
Most már az Ascend G630 is ajánlható, ha nem fontos a kicsit gyengébb hardver és fontos az 5"-os kijelző. Vagy Telenorosoknak az Idol 2 S is nagyon jó választás lehet, ahogy magentásoknak a Idol 2 mini S is. -
captainnigga
csendes tag
sziasztok.
vodánál egy forintos telefonok most, amik közül választhatok:
lumia 630
lumia 720
lg l70
htc 310
ezek közül melyiket ajánlanátok a legjobban?
én a 720al szimpatizálokelőre is köszi
-
vapega
tag
válasz
ADAM1337 #54361 üzenetére
És ráadásul már 3 verzió van.....a WCDMA-ból van 1 és 2 Gb RAM-os is valami 10$ árkülömbséggel.
Ja és a 2 Gb-s az 1,7-es procis. -
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Bigemperor #54390 üzenetére
köszi az infót
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Apollo17hu #54389 üzenetére
Legegyszerűbb bemenni egy mobilos kisboltba és ha korrekt hely, simán megcsinálják Neked ingyen, ugyanis van célszerszám hozzá, ami egy lyukasztó gyakorlatilag. Ez neki 3 mp., Neked könnyebbség. Szolgáltatónál is kérhetsz újat, de akkor a régi jó eséllyel felejtős.
Ja és a szolgáltató is néha kér a cseréért pénzt, ami nem túl korrekt.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Bigemperor #54388 üzenetére
Tehát ha nem otthon fabrikálok, akkor nincs megoldás arra, hogy mindkét telefonban tudjam használni a SIM-et?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Apollo17hu #54387 üzenetére
Nem kell cseréltetni a kártyát, de lehet, elég micro sim-et faragni belőle (egyébként tök egyszerű), de célszerűbb arra alkalmas célszerszámmal méretre vágni, így ugyanis a "keret" megmarad, amit később fel tudsz használni akár a régi telóban is.
Persze a micro sim-es kártya keret nélkül, nem igazán lesz jó a régi telefonhoz.
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Egy megerősítést kérek: jelenleg normal SIM-es telefonom van. Ha veszek egy microSIM-eset (pl. Nokia Lumia), akkor a SIM-et cseréltetnem kell a szolgáltatómmal, majd onnantól kezdve nem fogom tudni használni vele a régi telefonom?
-
Devas
őstag
válasz
katt777 #54375 üzenetére
Nekem egy 520-as volt. Az üvege annyira karcálló volt mint a mostani Gorilla Glass 3 telefonomnak. Alig látható hajszálkarcok képződhetnek mindegyiken. A játékokat gyönyörűen vitte, de mondjuk ilyen Asphalt 8-nál már nem full grafikán futott. Az annál is komolyabb játékok meg nem futnak el 512 RAM-mal. Viszont a böngésző gyakran bezárt, ha sok minden meg volt nyitva nem szerette annyira, szóval erősen ajánlott az 1 giga, bár a telefon hasít 512-vel is. Ami bajom volt vele, hogy a hátoldalon volt a hangszórója, ez nagyon zavart és por ment a kijelző üvege alá.
Amúgy a Nokia oldalán érdemes nézelődni, ott láthatóak a modellek közti apróbb eltérések is, például iránytű és teljes navigáció nem mindegyikben van. 820-ast már csak használtan lehet elvileg kapni, vess egy pillantást mondjuk az 1320-asra.
-
-
katt777
félisten
válasz
Morris #54380 üzenetére
Nem bízom senkiben, aki az én adataimat akarja tárolni (az adatok megmaradására meg nincs garancia).
Mindemellett nem fizeti a MS a le- és feltöltés díját. Közelség-érzékelő és egyebek tényleg nincsenek, vaku-t el is felejtettem nézni.
A bővíthetőség fontos, 64GB-ra pont elférnek a kedvenc zenéim, ha nem veszteségmentesen, hanem -1 minőségű mp3-ban számolom. Ez esetben tehát 128GB-os 92x teló kéne, ami meg nincs. Komolytalannak tartok egy 16GB RAM-mal szerelt telót, amelynek nem bővíthető a memóriája.Nokia oldalán szarik rá működni az összehasonlítás. Hozzáadni nem tudok, ha megnyitok egy másik telót, akkor csak az kerül bele.
-
Morris
veterán
válasz
katt777 #54378 üzenetére
1GB RAM alá ne add!
A bővíthetőség nem tudom mennyire életbevágóan fontos, (mert van skydrive is), de a 920/925-ös széria csak ebben szenved hiányt.
A kijelző mindkettőnél nagyon jó.
925 - Amoled
920 - IPS
4,5", 2000mAh akku, 1280*720 felbontás. Én is ebben gondolkodom.
Vagy 1020, de az már húzósabb.
Mindegyiken (az összes lumián) offline ingyenes örökéletfrissítésű globális GPS van! (azt hiszem az 520ra csak a magyar az ingyenes, de ebben nem vagyok biztos)Nem mellesleg a kialakítás, az ergonómia nekem nagyon nagyon tetszik!
A 630-asban nekem a kijelző felbontása a fájó pont.
Egy 4,5"-os kijelzőhöz szerintem nem megy a 854x480-es felbontás + ha jól tudom nincs benne közelség érzékelő, de még vaku sem! és csak 512Mb RAM - szóval szerintem alapból felejtős akármennyire jó áron van -
batai15
félisten
válasz
katt777 #54375 üzenetére
gorilla glassos a 820. nekem soha nem volt 512 ramos wp telóm, de pár app nem indul el vele.
Mindenképpen a 820 legyen a minimum ha wp telót akarsz.
A mostani wp telók nagyrészében ez a hardver van, és az alacsony felbontás miatt a játékok is jobban futnak mint az én htc 8x telónon.Nem beszélve hogy ez appokat is tekintve egy teljes értékű lumia( pl full here drive + , bár 8.1 alatt minden telóra fel tehető) -
katt777
félisten
Sziasztok!
Dilemmában vagyok, mert nem tudom, melyik Nokia Lumia lenne megfelelő a számomra. 92x kilőve kártyahely hiánya miatt. 820-ban gondolkodom, de nem Gorilla Glass-os; mennyire karcálló az üvege? Fóliázott, tartalékfólia van hozzá?
A másik jelölt a 630-as, különösen tetszik a 128GB-os bővíthetőség, de nem tudom, mennyire fogja meg a szerény RAM (512MB) játékoknál, alkalmazásoknál, netezésnél, a 4 magos megoldás mindenképpen szimpatikus. A dual sim-es verzió főleg jó lenne, mert külön van mobilnet és telókártyám.
Esetleg másik Lumia?
Fontos: microUSB hub működik Nokiákkal, vagy csak Androidos készülékekkel?
-
Joker88
őstag
Tudtok valami Androidos mobilt ajánlani kb 50.000 ft határig ? Lehetőleg micro SIM-es legyen, és esetleg T-nél kapható vagy kártyafüggetlen.
Kritériumok : minél több RAM, jó fényképező vakuval hátul,esetleg első kamera, minél szebb kijelző ( a mostani IPS-es, hozzászoktam
) Jah, és új legyen.. Célközönsége a fiatalabb , 20+ éves kategória
köszönöm szépen előre is a segítséget
-
Marcixxx
csendes tag
Sziasztok Szerintetek melyik éri meg jobban ?
Sony xperia sp
LG optimus f6
A válaszokat előre is köszönöm -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Segítenem kell telovalasztasban, huawei p6 helyett kellene valami bugmentes utód. hasznaltan 100k ig mit ajánlotok? Wifi legyen stabil, az az egyik legfontosabb. One, LG G2, nexus 4/5 ami eddig eszembe.
-
zebede
őstag
válasz
Atlantisz48 #54352 üzenetére
Nokia Lumia 925-öt nézted?
-
Myers
senior tag
Üdv!
Buta telefonról váltanék okosra, azaz teljesen idegen a téma.
Szolgáltató független kellene.
Amit tudnia kéne (lehet, hogy ezek manapság tök alap dolgok): böngészés
(időjárás oldalak, radarképek menjenek - ezek talán flashesek?), java applet alapú dolgok - netbank, gps (ez a szoftvertől, vagy magától a telefontól függ?). Esetleg zenehallgatás.
Az pl nagyon jó lenne, hogy egy adott időintervallumban mérné a sebességet, magasságot, és ha ezt még grafikonon is meg lehetne nézni később, az maga lenne a csoda.Amire nem használnám: fénykép, videó, fészbuk, SMS.
Keret: 40K, de esetleg lehet több is, ha mondjuk +10K-n múlik a "csoda".
Itthoni beszerzés nagyon fontos, épp ezért lehet használt is!
Max 4 coll lehet a kijelzője!
Fontos még, hogy normál vagy az egyel kisebb méretű (mikró?) sim kártyát fogadni tudja.És még 1 dolog: lenne még egy másik sim kártyám, de többen is azt mondták, hogy felejtsem el a duál simeseket. ez mennyire állja meg a helyét?
-
kornyiktamas
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
kornyiktamas #54356 üzenetére
Az hogy ilyen áron már inkább a Xiaomi Redmi Note -t válaszd !
-
norbert1998
nagyúr
válasz
kornyiktamas #54356 üzenetére
a helyzet az, hogy a kínai vásárlás nem rossz dolog, de nem ebben a topikban van állítólag a megbeszélése, hanem a dual simes mutálódott kínai mobilosra, amúgy 1-es számú, g2 mini majd pedig 2-es számú a sorrend szerintem
-
Atlantisz48
őstag
válasz
norbert1998 #54353 üzenetére
Rendben, És mi a véleményed a BlackBerry telefonokról?
-
Sponkli
csendes tag
Sziasztok!
Mivel új vagyok az oldalon ezért nem láttam ilyesféle topikot hogy megbízható gsm boltok vagy ilyesmi. (Ha tévedek akkor bocsi) Nos lenne ez a bolt [link] és erről szeretném kikérni a véleményeteket! Mivel hallotam ezt is azt is ezért inkább olyanokhoz fordulok akiknek adok a véleményükre!
Előre is köszi a válaszokat!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #54352 üzenetére
az s4 zoomról alkotott véleményekkel egyetértek, a 1020 nem hiszem, hogy lefagyna, plusz a wp nagyon gyors és a 1020 a kamerák királya mobilokon, semmiféle s12423 zoom meg semközelíti. a g2 törékenyégéről annyit, hogy akármit is ejtesz le, ha úgy esik, összeörik, még ha eaz egy Caterpillar strapafon is, biztos van olya npontja, ahol törik. szóval a g2-t és a 1020-at érdemes lenne megnyomkodnod egy mm-ben, telenorban telekomban, vagy ahol tudod, és véleményeket alkotni.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
A mostani Androidos telefonom kezd egyre érdekesebben viselkedni, lefagy, újraindul, a kamera fejjel lefele van, és nem fókuszál, pixelhiba stb (Motorola Defy+). Ezért elkezdtem keresgélni hogyha végleg tönkre megy akkor milyen telefont vegyek.
Szempontok: Jó képet csináljon (Ez az egyik fő szempont), és az alkalmazásokat rugalmasan vigye, tehát ha kilépek mondjuk a Skype-ból és gyorsan megszeretném nyitni a Youtube-t akkor ne gondolkozzon el 30 mp-re hogy "jaaa ezt meg kéne nyitni".
. Az interneten rendelném meg a www.arukereso.hu oldalról kiválasztott boltból.
Keret: Maximum 110.000Ft.Eddig kinéztem a Nokia Lumia 1020-at (Ez felelne meg a legjobban, de 108 ezret sokallok érte.) de azt hallottam hogy gyenge az anyagminőség, meg hogy lefagy a fényképezésnél stb.
Lg G2 ez a telefon nagyon erős hardverben de viszont azt írták az interneten hogy törékeny, tehát gondolom ezzel arra akart célozni hogy egyszer kell véletlenül leejteni és viszlát.
Samsung Galaxy S4 Zoom erről azt írták az internetek azon kívül hogy baromi ronda, hogy nem készít olyan képeket ami attól a kamerától elvárandó.Nektek mi a véleményetek?
Előre is köszönöm.Üdv
Zoli -
norbert1998
nagyúr
válasz
SirKero #54349 üzenetére
persze, mert míg PC-s berkeken belül egy csúcs-AMD, nyolcmagos kb. egy közepes, négymagos Intel szintjén van. De legalább árban megegyeznek. A mbilokra ugyanez igaz, pl. az msm8960, a legerősebb kétmagos soc a jelenlegi mobilos világban, ARM alapon. az mtk 6592 kb. egy szinten van vele, pedig nyolcmagos és azt a nyolc magot egyszerre is tudja dolgoztatni. Szóval nem igazán számottevő.
-
SirKero
őstag
A telefonoknál mennyire számít,hogy kettő vagy négy magos a telo processzora? Laikusként úgy gondoltam,hogy mint a PC-nél a több jobb. És mégis van olyan két magos ami drágább mint a négymagos
-
kacsa04
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #54346 üzenetére
Köszönöm, akkor valószínűsítem, hogy műanyag.
-
Jamboo529
senior tag
Van egy Galaxy Ace 3-am pár hónapja (t-mobil LTE). A gondom a következő: el-el dobálja a wifit. Ha ki bekapcsolom a wifit rajta, akkor megint megy Ha nem kapcsolom ki, akkor is visszatalál egy idő múlva, de nincs folyamatos internet kapcsolatom. A router egy okosított TP-link 1043.
Mit tudok csinálni a telóval? Mintha olvastam volna, hogy ha resetelem gyárira, akkor megoldódik a gond. Valakinek hasonló problémája volt már? Segített a reset?
Másik kérdés, ha resetelem, akkor mi veszlik el?
Az összes telepített program amiket én tettem fel? Vagy más programok is?
Telefonszámok, sms-ek megmaradnak? Fényképek, videók stb?
Nincs benne SD kártya. -
törölt tag
válasz
Ochocinco46 #54332 üzenetére
Ez csak részben igaz pesten csak 3 üzletben függetlenítenek
-
3l3mér
csendes tag
Ehhez szerettem volna viszonyítani hogy megéri-e vagy hagyjam. De mivel látom mennyi (amit köszönök szépen hogy leírtatok) le tudom hogy szűrni hogy inkább nézek más gyártot a Sony xperia L felkeltette az érdeklődésemet. Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
doki13
aktív tag
xperia Z2....csak huzos az ára
-
3l3mér
csendes tag
válasz
Ochocinco46 #54332 üzenetére
"és marad a rendes gari, ha az még belfér az árba." Ez attól függ mennyi kártyásan a telenornál
-
kacsa04
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket! Kicsit jobban belemerültem az Idol 2s tanulmányozásába, és máshol már azt állítják, hogy korrekt az összeszerelése!
Itt valakinek van ilyen készüléke? Csak a software-es része miatt érdekel, hogy a kamera tényleg fejlődött-e vele..? -
ADAM1337
nagyúr
-
lpepe
tag
melyik a leghosszabb üzemidővel rendelkező androidos telefon aktuálisan?
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
3l3mér #54324 üzenetére
Idol 2s-t telenornál meg tudod venni kártyásan, és ott helyben 7ezer párszáz forintért ki is függetlenítik, és marad a rendes gari, ha az még belfér az árba.
#54323) kacsa04
még nem jött ki a kitkat, de az összeszerelést kifejezetten dícséri néhány ember a topikban, úgyhogy szerintem nem kell félni, hogy recsegni fog. -
minek?:S
őstag
válasz
3l3mér #54324 üzenetére
Én Idol 2S-t nem találtam máshol. Független is szóba jöhet bármelyik márkából?
(#54330) 3l3mér
Eddig a premiumgsm-től rendeltünk 2 telefont(volt gsmplaza), nem olyan vészesek az árak szerintem és korrektek és segítőkészek voltak. De most a GSMLine-t is nézegettem, az is jó bolt, de mondták, hogy a partnero is jó, és ott sem magasak az árak. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
lumosnina #54307 üzenetére
Ha az ár számít akkor a mi3 egyértelmű.
S5 vagy note3 közül a note3-mat ajánlanám személyes próbából valahogy azt eltalálták nagyon, főleg ha gear-t is veszel hozzá akkor elég multifunkciós.
Ha nem számít az ár és bejön az ios akkor az iphone-okkal se járnál rosszul de ezek ugye csak 4 colosak, viszont multimédiájuk s5/note3 szint.
Üzemidőben meg főleg a kijelző idő számít meg a játék hogy mennyi az annyi, a note3-nak van a legnagyobb aksija ezek közül, de ugye az optimalizáció a lényeg. -
3l3mér
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem a kínálatot érintőképernyős telefon témában és megakadt a szemem az "új" ALCATEL OT Pop c7 és az IDOL 2S mellet és nem utolsó sorban a sima IDOL S-en is. Mind a három teló nagyon tetszik, (az árcédulájuk is még rátesz egy lapáttal
) Nos ugye mint mondtam a 3 nagyon bejön de a készülékek közül a 2S tetszett meg nagyon. Ha jól tudom ezt csak a telenornál lehet kapni (ami ro***t nagy gáz mivel nem az vagyok !
) Tehát ez kilőve hacsak, és itt tenném fel az első kérdésemet lehet-e kapni a telefont kártyafüggetlenül itthon? Ha igen akkor a bolt/boltok nevét le tudnátok írni? A második kérdésem az lenne hogy mivel a POP C7-nek 2 fajtája van ( a 7041D 512mb rammal no autofocussal, és a 7041X ami 1 gigás és van benne autofocus) a 7041X-et lehet-e kapni kártyafüggetlenül? Utolsó kérdésem az lenne felétek,hogy van-e olyan telefon ami ezeket tudja ilyen árban? Sony,Alcatel, HTC, szóba jöhet de a Nokia-t kihagyom (nem vonz a windows) és a samsungot sem szeretnék eddig csak az volt és váltani szeretnék.
Bocsi ha helytelenül írtam valamit.
Előre is köszi a válaszaitokat! -
kacsa04
csendes tag
válasz
#53932800 #54321 üzenetére
Igen, ez az Alcatel One Touch Idol 2 S valóban tetszetős darab, de két negatívumot csak olvastam róla most frissiben.. Az egyik a gyenge kamera..de ez javulhat a kit-kat-frissítéssel...(Ez valóban javult, jól sejtem, hogy már kijött rá?)
A másik pedig az összeszerelésCsak a mobilarénás tesztet néztem, ahol a tesztpéldányuk nem volt a leg jobban összetéve. Már volt recsegős telefonom, és engem nagyon zavart. Mire számítsan ennél a típusnál?
Ennyi épnzért ne várjak olyat amiben midnen klappol? Az hol kezdődik vajon?
-
kacsa04
csendes tag
Helló!
Olyan teló nincs ebben az (ár) kategóriában, amit jónak tartotok, és van micro sd kártya foglalat, emelett gyors (feltételezem 4 mag+ram) is, meg a navija is működőképes? :/
Mindenkinek F6-meg-ot meg moto G-t ajánlgattok.. Tényleg ezek vannak csak ennyi pénzért?
Nekem még mindíg a Huawei Ascend G630 tetszik kb. a legjobban, csak ennek a gps-éről nincs semmi infóm
De ahogy olvastam pörög ez az ósdi hardwer is, ami ebben van.. -
Csaby25
őstag
Sziasztok! Tud valaki jobbat ajanlani a HTC Desire 500 helyett hasonlo arban? Koszi!
-
baluka6
aktív tag
Feleslegesnek látom vitatkozni, eléggé elfogult vagy a Nexus 4 mellett. Baráti körben nem 1 db volt, soha senki nem ért el vele 4-5 óra kijelzőidőt. Repülős üzemmódba talán ellehet, de inkább hagyjuk. Csak azért kezdtem ebbe bele, mert aki ilyet vesz, ne arra számítson, mint Én, mert negatív meglepésben lesz része.../OFF]
-
lumosnina
tag
Sziasztok!
Telefon vasarlas elott allok es a tanacsotokat szeretnem kerni.
Korabban volt Sony Xperia T-m ami emlitesre melto. A Paromnak most Samsung Galaxy Note3-ja van ami nekem is nagyon tetszik. Viszont nem tudom eldonteni, hogy magamnak milyet vegyek.Fobb elvarasok:
- 1 napot minimum birjon az akku mobilnettel, jatekokkal terhelve
- min dual core cpu
- min 1 gb ram, de ettol csak tobb
- relative szep kepeket csinaljon
- tarhely (min 8gb) vagy legyen bovithetoAmiken gondolkodok: Iphone 5s esetleg 5c, Note3, S5, Xiaomi mi3...
A meret nem fontos, bar Iphone-nel aggodok kicsit, hogy kevesnek talalnam a kijelzo meretet.
Elore is koszonom!
-
csanady97
tag
Ha beviszek a t-mobileba egy telefont ott IMEI szám alapján megmondják milyen konstrukcióba lett vásárolva és garancia van-e még rá és hogy letudják-e tiltani?
-
SirKero
őstag
Üdv.
45-50k környékén keresek telefont. 4-5 col közötti kijelzővel amit a kuksi szememmel is jól látok. Semmi extra 80% telefonálás ha gyorsan kell egy fénykép vagy navigáció esetleg sms. Zene lejátszó jó lenne. Ezek gondolom már szinte mindegyik készülékben alapból benne vannak. Csak új Vodafone vagy független és gyártói garanciával. Ha van valami ami nagyon megéri akkor 55k-ig még elmegyek.
Köszi -
Dhampir
félisten
válasz
RunnyJuggler #54299 üzenetére
Az alábbi topicban is érdemes tájékozódni:
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikjaA Motorola G is érdekelhet téged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest