Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz
energy4ever #52799 üzenetére
Kb. 2X olyan gyors, de azért csodát ne várj egy kétmagos procitól,
mellesleg a Chrome - nak is növekedett az erőforrás éhsége, egyszerűen követi a trendet,
amikor lassan 3 Gb - os memória, meg négymagos proci a minimum. -
energy4ever
addikt
Lg L70 ajanlott? Chrome hogy fut rajta vajon?
LG Optimus 3D melle menne netezos tellonak. Ahhoz kepest mennyivel gyorsabb?Koszi elore is! Azert ide irtam, mert az L70 topikjaba nem valaszoltak.
-
Ch4r0n
tag
válasz
xperiasigi #52792 üzenetére
Köszönöm a segítségedet! Eloszlattad a kételyeimet, akkor mihamarabb elhozom a 625-öst!
Ami még igazán megtetszett benne az az aksi és vele üzemidő. Most néztem csak, hogy elég combos 2000-es aksit pakoltak bele. Nekem meg folyton lemerül a telefonom mert lusta vagyok mindig töltőre rakni, szerencsére ezt majd nem kell olyan gyakran. Ez egy igen nagy plusz pont számomra, tényleg jó lesz ez nekem!
Köszi még egyszer! -
Grentsó
tag
Mindenkinek köszi a segítséget!
-
Dhampir
félisten
Itt valakinek pont Lenovo garanciáztatási gondja volt. Az egy dolog, hogy a kínai webshop a ludas, de egy Lenovo is meghibásodhat és akkor nem biztos, hogy eljut a megfelelő távol keleti szervizbe.
Hasznos bejegyzés, ha kínai garanciáztatási probléma merülne fel.
-
xperiasigi
őstag
válasz
Grentsó #52789 üzenetére
Nexus 4 ha szereted az android nyiltsagat és ha sok appot vagy játékot használsz. Z10 ha egy egyszerű kompaktabb telefonra vágysz és nem vagy játék mániás
mind 2telefon gyors és megbízható tehát ez a része nem kerdes.en mindig azt mondom h csak akkor vegyél külföldi telot ha a gariztatasat vallalod/megoldod
-
Grentsó
tag
Sziasztok!
Segítséget kérek a szakértőktől, mit ajánlotok új telóban kb. 70E felső határral? Legfontosabb szempontjaim: hosszú távon megbízható, bírja a strapát (legjobb ha por, víz, ütésálló). Játék, film nincs, zene van, jó gps előny, de nem létszükséglet, rendes gari legyen és a 2GB RAMot sem vetném meg. Moto defy+ról váltanék. Ismerősök Nexus 4-et, BlackBerry Z10-et ajánlották. Én Lenovo s860-at is kuksiztam, de ott a szerviz problémás lehet. Ezek közül melyik, esetleg bármi más ötlet?
Köszönettel,
Grentsó -
Ch4r0n
tag
Sziasztok!
Vodafone GO+ előfizetés mellé (most jár le a két év hűségem náluk ezt szeretném újabb két évvel meghosszabbítani) néztem ki egy Nokia Lumia 625-öt. Sajnos nincs túl sok fölös pénzem telefonra jelen pillanatban ezért gondoltam, hogy GO+ mellé úgyis csak 10 ezer forint.Mit gondoltok a Nokia Lumia 625-ről, jó választás az előfizetés mellé, jó telefon, vagy ennyiért csak hulladékot kapok?
Esetleg még spóroljak szerintetek pár 10 ezret mert van jobb ár/érték arányú mobil a listában vagy jó lesz ez?Itt a lista és mint írtam a GO+ oszlopot nézegettem a jó ár/érték arányt keresve:
http://www.vodafone.hu/letoltes/lakossagi-arlista.pdfMost egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro sk17i teljesít szolgálatot nálam, Smultronic 5 rendszerrel, de eljárt már felette az idő szerintem.
Nincsenek nagy igényeim, csak egy minimális előrelépést szeretnék, meg ezen az android folyton belassul pedig alig van rajta pár app (ezek egy része is ilyen tisztító, karbantartó app).
Ezért gondoltam windows-ra váltani, de kicsit aggaszt a nokia 512 mb ram-ja. Nem használnám sokra csak telefonálni meg főleg böngészni a neten, néha zenehallgatásra, de fő a gyors és megbízható rendszer nálam.Mit javasolnátok esetemben, mit érdemes?
-
oleee
tag
remélem találok fél-egy év garival N4-et megfelelő árintervallumban, és akkor nem sokat haboznék.
-
w333
félisten
+1 a Nexus 4 -re kb. 2X erősebb hardver, hosszútávra mindenképp jobb !
Anyaghasználatban, szerintem a Nexus 4 sokkal prémiumabb !(#52784) oleee
Próbálj olyant vásárolni amihez minél több a garancia, az akku pedig szerintem átlagos bár nálam nagyon jól bírja 4-5 óra kijelzőidő és 1 nap készenlét, de pl. light használat mellett 1 óra kijelzőidővel elment már 5 napot is
-
oleee
tag
Sziasztok!
Két készülékre sikerült leszűkítenem végül a lehetséges jelölteket, ami beleférne a keretembe, és megfelel az igényeimnek:
Moto G 16GB újonnan
vagy
Nexus 4 használtan, esetleg kevés garival.Mindkettő tetszik, és teljesen elég is nekem, fontos lenne viszont, hogy évekig stabilan futtassa az aktuális android verziókat, ne lassuljon be a következő frissítéskor!
Nyilván szeretnék új készüléket, viszont csábító a kevés többletárért kapott erősebb hardware (CPU,RAM, kamera). Minőségileg gondolom nincs sok különbség közöttük, így igen nehéz a döntés.
Kérdésem, ti melyiket választanátok, és miért?Köszi előre is a válaszokat!
-
xperiasigi
őstag
Jogos.
dumperbumper:G2 mini: jó aku idő jellemző az lg-kre.jo netezési élmény van hiszen nagy a kijelzo és gyors a telefon.
Fotoban ez a kategória nem extra de használható de erre mindigazt mondom h teszt képeket néz. Ezeken túl sok kényelmes ficsőr van benne és szép telefon az arat megeri.bar a HTC desire 816-nak javaslom nézz utana mert bár negyobb(5,5") és picit dragabb (80e) de megeri a felarat és a nagyobb meretet.de a g2mini is megeri a felarat a többihez képest amit mondtal
Viszont ha fontosabb az ár akkor f6 -
Lecs@
addikt
válasz
xperiasigi #52778 üzenetére
Picit konkrétabban
( második bek. ) -
xperiasigi
őstag
válasz
dumperbumper #52771 üzenetére
G2mini
-
dumperbumper
újonc
válasz
#46372352 #52774 üzenetére
A listámon egy Sony Xperia M2 szerepel, 85.000Ft-ért, 4,8",négymagos, 8mp-es tulajdonságokkal - nem tudom, hogy ugyanarról van-e szó!? De ez az ár alapján kiesik... sajnos valahol muszáj meghúznom a határt, mert ha nem akkor már enyi erővel nézegethetném az s4minit is, mert az meg 89.000Ft...aztán így szépen lassan csúszna feljebb és feljebb az árhatár....
De győzzetek meg, hogy ez jó/jobb és megéri és akkor megfontolom -
dumperbumper
újonc
Köszi az eddigi hozzászólásokat, már ezzel is sokat segítettetek! Valahogy én is amúgy az LGkkel szemezek....
Várom a további válaszokat is! -
Viktor77
titán
válasz
A Sony akkor kilőve (amúgy is, kisebb felbontás, TFT).
A HTC rosszabb mint az F6 (régebbi proci, kisebb kijelző, kisebb felbontás, és nem IPS).
A G2 szerintem tetszene, de kérdés megér-e 20K-val többet mint az F6, főleg, ha játék nem lesz (de az F6 is visz hibátlanul mindent, ha mégis).Így marad az F6 és az L7. De, hogy próbáljak objektív maradni, az F6 kameráját hajlamosak rosszabbnak feltüntetni. Nekem tökéletesen megfelel, de ha ennyien mondják, lehet benne valmi.
MOD: most nézem, az L7 is rosszabb.
-
válasz
Csak xperia L-t ne...
-
dumperbumper
újonc
Üdv mindenkinek!
Jelenlegi telefonom (legelső ZTE Blade, amit egyébként imádok) felett sajnos eljárt az idő, ezért új készüléket szeretnék vásárolni. Mivel teljes mértékben laikus vagyok, gondoltam kikérem a témában jártasabbak és a nálam jobban hozzáértők véleményét, tapasztalatait! Adott tehát egy teljesen átlagos női felhasználó, közepes méretű kezekkel ("óriástelefonok" kizárva
), aki eddig szinte "csak" a telefonja alapfunkcióit használta, a jövőben viszont szeretnék egy olyan készüléket amivel többmindent el tudok végezni.
Fontosabb funkciók: jó netezési tulajdonságok; megfelelő kamera; jó üzemidő; korrekt gps (néha-néha van csak rá szükségem); a keret pedig mindenképpen 80.000Ft vagy az alatt van!
Egyáltalán nem fontos funkciók: zenehallgatás; videó készítés; játékok; filmnézés
A kék színű szolgáltatónál vagyok előfizetéses, kaptam egy rám vonatkozó árlistát is, innen szemezgetek pár konstrukciót, hogy lássuk azt is mi-mennyiért!
HTC Desire 500- 51.000Ft
LG G2 mini - 71.000Ft
LG Optimus F6 - 48.000Ft
LG Optimus L7 ll - 34.000Ft
Sony Xperia L - 48.000FtPersze van még egy csomó más is, de méret és ár szerint ezek talán, amik a nekem valók lehetnek! Előre is köszönöm a segítséget!
-
Lecs@
addikt
válasz
Freezee #52768 üzenetére
Szia ! Én használtam egy hónapig. Mindenképp az erősebb procidat ajánlom ( akku miatt is ) . Az akkuideje ebben a kategóriában szerintem a legjobb ! Ha jól tudom már MIUI is van rá, de needrom.com - on találsz több multilanguage Romot hozzá. Nekem hálózati gondjaim nem voltak. Kamera bőven belefér az elmegy kategóriába, de csodákat ne várj. Kijelző szerintem nagyon jó. Szetintem jó választás árában.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok
Erről mi a véleményetek? Jiayu G4 Advanced G4T
Illetve ha ez a paramétere akkor itthon használható rajta telenoros hívás+net normálisan?
" This phone will only work with GSM+WCDMA network
GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 2100MHz."
Fényképező része elfogadható? -
törölt tag
Senki?: [link]
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Sajna a Huawei G300-as telómon egyik napról a másikra nincs kijelzőm. Nagy feketeség. Érzékel (mert ha pl hívnak, találomra elhúzom oldalra a hívásfogadást, ahol sejtem, hogy lennie kell és sikerül, de nincs kép.
Kérdésem, hogy van-e valami mód, ha pc re kötöm, hogy gyári beállításokra visszategyem, mielőtt leadom szervízbe? -
w333
félisten
válasz
Humbucker #52761 üzenetére
Kerüld el messzire ... mert ez bizony hamisítvány !
-
Humbucker
senior tag
Lenovo A830C-ét akarok venni,nem a sima A830-at, hanem A830C-ét.
Megéri szerintetek?Nem kell vigyázni ezekkel a telefonokkal?Ki mit tud róla mondani nekem?Köszi a segítséget előre is
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! nincs hosszú i betűm, bocsánat!
66K-ig keresnék telefont, használtan is, ezekkel a tulajdonságokkal:
×független
× legalább 4.2.2-es droid
× maximum 4.3-as kijelző, esetleg icipici házzal 4.5
× min. 1gb ram
× 2 krait vagy 4 rendes processzormag (qualcomm), vagy ezeket megközelitő kinai
× Adreno 220 vagy jobb öö... izé... "videókártya" de most komolyan, hogy hivják?
× nem kell a 4G, de a max. netsebesség legyen gyorsabb 7Mbps-nél
Köszi! -
válasz
Ochocinco46 #52755 üzenetére
A Telenor árlistáján fenn van. Most nem tudom, hogy kapható-e már, vagy csak "hamarosan", de pár hét és tuti lesz.
-
rszp
aktív tag
Holnap itt rákérdezek, 84990 24hónap garral, csak ez bolti vagy Samsung gar. Majd kiderül.
Köszönöm a tanácsokat.
-
zsolt320i
senior tag
válasz
xperiasigi #52716 üzenetére
Kszonom szepen mindenkinek a valaszokat. Optimus g mar nem nagyon kaphato, g2 ben gondolkodom. Csak az a baj hogy szidjak nert neha szaggat illetve rosz az anyaghasznalat. Vegul egy kerdes: a hatso gomb nem zvaro, konnyű kezelni?
-
w333
félisten
Igazából bárhonnan ahol olcsó és mindenképp 2 gyári garanciával !
Esetleg itt elég olcsó 93k és 95k fekete - fehér !
(#52744) Lecs@
Csodálkoztam is rajta ... hogy most mi ez a gyenge játékos
-
A214
aktív tag
Kapható már Alcatel OneTouch Idol 2 S és az IDOL 2 MINI?
-
freeknight
őstag
válasz
gabriel75 #52737 üzenetére
Igen, a G2 mini árának valóban realizálódnia kéne 2-3 hónapon belül. Jelenleg viszont nem éri meg. Tényleg nézz utána az Alcatelnek, nem vagyok a kínai telefonok híve én se, de ez ennyi pénzért tényleg szimpatikus darab! Ha nem azt választod, akkor inkább az F6, mint a G2 mini.
Nexus 4 se rossz tipp, de igazából annak a stock droid az előnye, de régi modell már, max 1 új droid verziót fog még kapni, de aztán az se lesz tovább támogatva. Úgyhogy ezért én se nagyon kísérleteznék már használttal. Jobb az új, 2 év garancia, és nem fog meglepetés érni, hogy esetleg egy beázott, lehurcolt példányt sóznak rád. -
rszp
aktív tag
Köszönöm. Talán az S4 mini még belefér. Ha nem, majd elhordom én.
-
gabriel75
csendes tag
válasz
freeknight #52731 üzenetére
Igen, a G2 mininél én is gondoltam az esetleges rossz ár/érték arányra, csak mert még új darab. Talán ha kicsit telik az idő..., csak kérdés mennyi időnek kell eltelnie?
Az alcatelnek utána nézek jobba akkor, mert igazából az volt talán legkevésbé szem előtt.w333: igen, a Nexus 4 is igen szimpatikus lenne, csak tartok a használttól, az új meg már kereten kívül van..
-
freeknight
őstag
Sajnos 4,3" alatt nincsen normális androidos telefon. De nem kell félni ettől a mérettől se, sokat fejlődött a technika, kisebbek a kijelzőt körülvevő keretek, úgyhogy tökéletesen átérhető és kezelhető?
Esetleg egy S4 mini? 70-80 körül hozzá lehet jutni, fehérben nőnek tökéletes választás. Ha nem számít a garancia, a Moto G se elvetendő 100ezer alatt.
Az Ace 3 LTE se bóvli, de fontos, hogy az LTE-s változat legyen, a sima tényleg bóvli. De ha már 100ezerig el tudsz menni, akkor a hölgy az S4 mininek jobban fog örülni(az erősebb is hardveresen, meg szebb a kijelző).
-
rszp
aktív tag
Sziasztok!
Max 4"-ig keresek magyar menüs Androidos telefont. Új legyen, 1GB RAM minimum, normális fényképező.
Árat elsőre nem szabnám meg de azért 100 alatt szeretném megúszni. Nőnek lesz, emiatt a méret limit.
4"-ig nem találtam semmi jót de kizárt, hogy ne lenne.Köszi.
-
freeknight
őstag
válasz
gabriel75 #52726 üzenetére
Akkor nézzük!
HTC-t egyből szórjuk is ki, nem éri meg az árát.
LG G2 mini nemrég jött ki, nem sokat tudok még róla, de a specifikációk alapján egy drágább F6. Előnye, hogy frissebb a rendszer, és tovább lesz támogatva, de személyes véleményem szerint nem éri meg a plusz pénzt.
Az SP egy nagyon erős hardverrel szerelt telefon, de a kijelzője HD ide, vagy oda, botrányos, és elméletileg a gyári 4.3 rendszer tetűlassú, bár megjegyzem, az öcsémet remekül szolgálja a telefon. Fontos még vele kapcsolatban megemlíteni, hogy a kijelző védtelen a karcok ellen, tok beszerzése kötelező!
LG F6. Egy jó kis középkategóriás telefon, egyedüli probléma a qHD kijelző, bár ez még mindig szebb az SP-nél. Ő az egyik tippem.
Az Alcatel erősebb az F6-nál, szebb a kijelző (HD IPS). Szintén ajánlott.Én elsősorban az Alcatelt javaslom.
-
A214
aktív tag
válasz
xperiasigi #52728 üzenetére
Talán az LG hv jobban felszerelt de eddig én is az L630 szemezgettem.
-
gabriel75
csendes tag
Sziasztok!
A napokban megadta magát a Huawei G300-asom.., mondjuk tettem róla, hogy így legyen, egyszerűen elfogyott a türelmem hozzá.
Most keresgélek valami utódot, de nem szeretnék vele is hasonlóan járni, ezért olvasgattam a fórumot és kezd is kirajzolódni valami kép a szóba kerülhető darabokról, de azért kikérném a hozzáértők véleményét
Telenoros vagyok, elsősorban az ott kaphatóakat nézegettem, de nem zárkózom el a náluk nem kapható, vagy akár a használt készülékektől sem.
Amire kellene: úgy nagyjából minden területen jó lenne, ha helyt állna, internet, néha fénykép, néha GPS, néha zenehallgatás (pl. a G300 nagyon rosszul szólt, zenehallgatásra egy régi nokiámat használtam, ég és föld volt a különbség), viszont játék nem érdekel. Szóval olyan pörgős mindenes legyen, már amennyire lehet.
A célár ~50e Ft, max.., de nagyon max 60e.
Szóval, amik benne vannak a kosárban és nekem, mint nem igazán szakértőnek elfogadhatónak tűnnek:
Alcatel OneTouch Idol 2 S
LG Optimus F6 (itt a fórumon úgy látom az egyik favorit)
Sony Xperia SP (úgy látom ez is népszerű, bár ez már drágább, de ha mindenképp megéri, belefér)
LG G2 Mini (ez a napokban került be a listájukba, és igencsak a keret felső határát nyaldossa az ára)
ill.
HTC Desire 500 (nekem, első ránézésre szimpatikus, de itt a fórumon mégsem esik valamiért sok szó róla)
Itt az aktuális lista is, az első (2 éves) oszlop az érdekes: http://www.telenor.hu/upload/letoltes/arlista/telenor_arlista_vallalatok_20140521.pdfEzeken kívül képbe került még a Moto G és Waytek Talk 5H újonnan, és esetleg használtban a Nexus 4.
Szóval az lenne a kérdése, hogy mi a véleményetek? De akár mást is ajánlhattok, azt is meghallgatom.
Előre is köszi a hasznos tanácsokat!
-
törölt tag
Szerintetek melyik jobb vètel hasznàltan? Htc one s, x desire 500,601. Vagy lg f6,l70? Vagy esetleg inew v3? Kamera fontos!
-
A214
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy (L70 - LG D320N) vagy a Nokia 630 a jobb vétel?
LG piros szolgáltatónál 40e flottásan.
Nokia 47e körül van és (független). -
freeknight
őstag
válasz
umisu80 #52717 üzenetére
A Wayteq-ben szép HD kijelző van, viszont MTK proci van benne. Az azért nem a legjobb. Az LG F6 Telenornál 50 körül van (előfizetéstől függően), a kijelzője csak qHD, de a processzor erősebb benne. Az LG javára lehet még írni a sokkal jobb fényképezőt.
Nehéz a választás, de én a kijelző miatt jobban ajánlanám a Wayteq-et. Ha fontos a fényképező, akkor az F6-ot.
-
-
SOAD19
addikt
válasz
xperiasigi #52676 üzenetére
Már elolvastam az 1020-as tesztjét, de ettől még nem lettem okosabb, hogy kb. milyen értékű fényképező géppel vetekedhet a képminősége. Nyáron lehet uncsi tesómékkal elmennénk nyaralni Görögbe, amire nem sokszor volt példa eddig, és elgondolkodtam, hogy, ha a melóban sikerülne egy fizetésemelést kiharcolni, akkor talán egy 1020-as is meg tudnék venni. Így lenne mivel fotózgatni a nyaralás folyamán. (nincs fényképezőm) Itt az aprón egy fórumtag 109k-ért hirdeti, 170k-t azért nem adnék ki egy telefonért.
(#52677) lorcsi
Nem untam meg, csak ahogy fent is írtam, jó lenne egy ennél korrektebb fényképező. Telefonért olyan kb. 50-60k a max, adnék, de ha a 1020-as fényképezője van olyan jó, mint egy 40-50k-s gépé, akkor már ugyanott vagyok, és ez legalább mindig kéznél lenne. Mindegy, jövő hónapban kiderül, ha kapok fizuemelést (bár egyáltalán nem biztos, főleg amennyit én akarnék
), akkor talán.
-
umisu80
csendes tag
Sziasztok
olvasgatlak benneteket egy ideje,(pár nap)
eddig nem volt ötletem most már viszont túl sok van
Szóval most sony-ericsson wti19i-m van. Meg vagyok vele elégedve, sajna a belső tárhelyét kinőttem.
- napközben szoktam utcán filmet nézni ezért olyan kéne ami jól látható és hallható legyen
- valami erősebb mint az enyém, hogy több évig elég legyen
- fogadja be a 32GB-os kártyámat.
- telenoros a kártyám, így telenor vagy független
- jó ár/értékarány fontos
- csak garanciával érdekel és csak új készülék
- játék nem érdekel, GPS kell
- nem ártana ha üzemidőben jó lenne, gps loggert használgatom túrázásnál
- néha fotózok is vele gyerkőcöket a játszótéren- de ez ne legyen akadály
pénz
40-50-60??a moto g tetszene, de nem fogadja be a memóriámat
WayteQ Talk 5H
LG-ket is néztem
sony-t is -
w333
félisten
válasz
maggi1886076 #52713 üzenetére
Igen ez igaz ... de 90k milyen telefon az ami tényleg megéri az árát ? 4 cpu / 2GB/RAM, FHD kijelző és gyári 2 év garancia ?
Ez meg ugye "csak" +4k drágább viszont egy korrekt telefon !
(#52715) maggi1886076
Igen, ez még egy fontos kérdés hogy mire használná, viszont az 5" - 5.2" kijelző + 90k árért szerintem nem valami középkategóriást keres
Persze jó lenne ha a kérdést egy kicsit részletesebben tennék fel !
-
zsolt320i
senior tag
sziasztok!
telefonvásárlás előtt állok, 90K áll a rendelkezésre.
mit ajánlotok?
preferenciák
android
5"-5,2" kijelző
hosszú akku idő
lehetőleg fehér színbenzsolt
-
ginola
addikt
válasz
maggi1886076 #52707 üzenetére
Azért van jobb, tök jók a fehérvári fotóid. Az Sp-t eddig se, de ezután sem ajánlom, mert nem jó ár/értékű telefon.
-
atthany
aktív tag
válasz
maggi1886076 #52702 üzenetére
prepaid-es vagyok, tehát szinte tök mindegy melyik szolgáltató!
-
ginola
addikt
válasz
maggi1886076 #52704 üzenetére
Nem kell jobban kinyitni hozzá, hogy ennél jobb telefont kapjon az ember.
-
ginola
addikt
válasz
maggi1886076 #52681 üzenetére
Nem szeretek mókolni, úgy működjön jól a telefon, azzal a szoftverrel, amivel kiadták. elég gáz, hogy hiába jó szintetikus tesztekben, átlagos használatra gyakorlatilag alkalmatlan gyári állapotában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest