Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, szerintetek sorrendben melyik a jobb LG F6, LG G2 mini, vagy Sony M2?
-
HKorn
veterán
Jaja, de Idol is vonz, azt egy 20-assal olcsóbban tudnám beszerezni és mégiscsak újdonság a WP-hez képest, ami betonbiztos, gyors meg minden, de már kicsit megszokott nekem
plusz valahogy most vonzódom a tepsikhez, nem tudom miért, de tetszik az 5". Na asszem első körben bemegyek egy üzletbe aztán megnyomkodom őket élőben.
-
w333
félisten
-
HKorn
veterán
Háát a 925 is (65K pénz) már igencsak a felső határt súrolja, ráadásul ott a lelkiismeret furdalásom, hogy pénzt akarok kiadni egy olyan dologra amire igazából nincs is szükségem, mivel a jelenlegi telefonom is hibátlanul üzemel és eddig is meg voltam vele.
Csak hát tudjuk milyen az ember, mindig szebbet, jobbat akar.. (ha nem jött volna a 8.1 akkor nem is akarnék váltani, a wp8 nem késztetett váltásra)
-
voice88
újonc
Üdv
Telót akarok a hó végén venni, a kinézet stb nem érdekel.
Ár/érték arányban akarok jót venni.
Ezt néztem ki:
http://www.to2c.com/jiayu-g3c-basic.html30 kilóért ez a tudás nekem nagyon jónak tűnik, ha tudtok jobbat ajánlani annak örülnék.
-
tybsen
addikt
válasz
Keil Walker #53473 üzenetére
Hu ez rossz hir
, de nagyon koszonom
-
xperiasigi
őstag
Közösségi életre mindenképpen jobb a droid(email böngészés csevegés fb) viszont navigácioban illetve kameraban a wp. A ram fogyás mai napig még van a kérdés nem az mennyi a szabad rám hanem hogy a rendszer mennyire van optimalizálva.a 925 sem egy vaskos valami illetve anyag használatra is. Jobb a 925
Én a helyedben wp után főleg wp-t vennekStorms: inkább lg l70 az s2 már régi nem kap frissitest és elavult maga az ui
-
Storms
őstag
üdv!
Használtan 30 max.35 körül milyen telefont ajánlotok?
Legyen.:
-min. 4.5"-es kijelző
-1GB ram , ha nem fér bele a keretbe akkor még a 768MB is belefér
-kameragomb előny lenne, de nem feltételGalaxy S2-re gondoltam elsőként, vagy az LG L70-re.
Mit ajánlotok?
-
w333
félisten
válasz
Willanyasz #53485 üzenetére
LG F6, Lumia 625, Xperia Sp !
-
HKorn
veterán
Dilemmában vagyok, véleményekre lennék kíváncsi, de előre szólok nem lesz egyszerű
Két telefon és egyben két oprendszer között vacillálok. Egyik a WP platform Lumia 925-el, a másik az Android rendszer Alcatel Idol 2S-el. (Telenor paletta játszik csak)
Mondom mi a background:
Jelenleg WP7.8-at használok, Lumia 710-el. Mondhatnám, hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve ami a gördülékenységet illeti, 2,5 éve van meg, Galaxy Ace-ról váltottam, ami egy óriási kiábrándulás volt az androidból (2.3 Ginger).
Ami eddig nekem leginkább hiányzott a rendszerből (action center), azt most gyakorlatilag a 8.1 elhozta ezért kézen fekvő lenne a 925. Közben megszületett kislányom, így a mobil videófelvevő képessége fontos tényező lett, ez újabb pont a 925 mellett.
Ugyanakkor a most megjelent Idol 2S nagyon tetszik leginkább a vékonysága, illetve a 5"-os kijelzője, főleg a légrésmentes technológia, amikor szinte rajt vannak a betűk az üvegen
, illetve kedvezőbb ára miatt is.
Kicsit kacsintgatok az android felé újra, de még él bennem a régi emlék a RAM elfogyásokról, lassulásokról, kifagyásokról, misztikus akkumerülésekről, így kicsit bizonytalan vagyok. Abban bízok hogy a 4.3 már egy jóval kiforrottabb rendszer és a telefon is kevésbé kompromisszum, mint annak idején az Ace volt. Vettem egy Alcatel Tab 8HD-t, hogy kicsit teszteljem újra a droidot (4.1) és hát azt kell mondjam, hogy óvatosan kell vele bánni, nem szereti a hirtelen dolgokat, hajlamos gondolkodni, L710 sokkal gördülékenyebb minden téren, 512mb ram, 1 mag, 2,5 éves HW ide,vagy oda.Mire használom?
Csevegés (whatsapp, FB)
FB nézegetés
Email (gmail)
Böngészés
Navigáció ritkábban, de akkor kell (90% belföld)
Fénykép, videó ha épp kell, de alapból nem szeretek mobillal fotózni.Ti mit csinálnátok a helyemben?
Ott tartok most, hogy kíváncsiságomat kielégítsem megveszem az Idolt, droidot amúgy is jobban el lehet adni ha mégse jönne be, viszont akkor már nem fogok tudni kedvezőbb áron L925-öt venni. -
Willanyasz
tag
válasz
xperiasigi #53484 üzenetére
Sajnos árban kicsit magas
Új garanciális,max t-mobil még szóbajöhet. -
xperiasigi
őstag
válasz
Willanyasz #53482 üzenetére
Lumia 925
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni telefon vásárlásban!
Feleségemnek lesz.
Követelmények:
Oprendszer mindegy
legyen nagyon jó a fényképezőgépe
ne akadozzon a rendszer
Főleg telefonálásra,fényképezésre,netezésre,facebuk email-re használja.
Ha lehet Nokia, Htc,Sony,huawei legyen,de ha esetleg más jobb attól se zárkózok el.
Max 60- 70 ezer legyen.
Előlre is köszi! -
BlueSteel
tag
Sziasztok. Körkérdés: melyek a legolcsóbb (esetleg max 40-50e ft, de inkább alatta) okostelefonok, amelyek tudják az OTG-t?
-
w333
félisten
válasz
SOAD19 #53475 üzenetére
Ha be mered vállalni a bolti garanciát akkor minden ok. viszonylag elég megbízhatóak, de mivel hosszútávra tervezel én inkább a 2 év gyári garanciásat ajánlom pl. innen sajnos sehol sem találtam ilyen áron sárgát (yellow) színben, vagyis van más boltokban de azok még drágábbak
Én inkább egy Lumia 925 -t választanám 2 év gyári garanciával !
Nem hinném hogy a Lumia 1020 megéri a + 40-50k -t
-
bmwsan
senior tag
válasz
xperiasigi #53450 üzenetére
Hát úgy nehéz megfogalmazni, csak akkor érződik amikor a 3 telefon egymás mellett van.
A két LG között nem éreztem nagy különbséget, de az S4 azért lassabb volt. -
pockhome
senior tag
válasz
Sziasztok!
Keresek magam részére egy telefont, lehetőleg okosat.
Amiket tudjon:
-GPS (emiatt néztem lumiát)
-mobilnet, wifi-> netezéshez, fényes kijelző
-zenehallgatás napi 5-6 óra
-viszonylag jó kamera, min 8mpx, + vaku
-hosszú üzemidő, legalább 1-1,5 napot kibírjon. (nézegettem BB-ket is, azok sokáig kibírják)Használtakat nézegettem, főleg windows phone ill. BB-t.
Z10-est drágán mérik, független kevés van a piacon, a Lumiáknak az árakkal vannak elszállva, pl annyiért adják a használtat mint a bolti újat, stb...Árkeret: 40-50 ezer Ft, de inkább 40.
Előre is köszi!
-
-
w333
félisten
válasz
szinimini #53464 üzenetére
De az csak bolti garancia ... tehát ha valami gond van a telefonnal akkor vissza kell vinni / küldeni a boltba és rajtuk múlik a javítás, de simán találnak kibúvót és nagy eséllyel nem fogják javítani
aztán irány a fogyasztóvédelem + polgári per stb.
Mindenképp a gyári garancia sokkal jobb ... 4 ezer Ft -n ne múljon már
(#53467) SOAD19
Garancia ügyileg a bolti garanciával mindig a legrosszabbra számíts
Én mindenképp a gyári garanciásat választanám !
(#53469) szinimini
Ez így van ... még ha PartNero gsm -s, kicsivel jobb lenne a helyzet
-
SOAD19
addikt
Köszi, de maradok a 1020-nál.
Megy a variálás. A legjobb az lesz, ha holnap mégse veszik meg a telefonom.
Az aprón van egy 1020-as, és a linkelt helyről van. Ismerős srác nagyon úgy néz ki, hogy el tudná hozni. Csak érdekel, hogy ha valami baja lenne esetleg a telefonnak, akkor gariztatás ügyileg mire számíthatok. -
Devas
őstag
válasz
tony_snow #53451 üzenetére
Na igen, már megint egy Sony készülék miatt csömörlött meg valaki az androidtól.
Én a Mapfactor: GPS Navigation nevű appot használom offline navigáláshoz. Házszámot nem tudja az ingyenes verzió, de az utcába szépen elirányít.
WP vonallal kapcsolatban pár Nokia készüléken csak belföldi navi van alapból amit kb 5000 Ft-ért lehet bővíteni teljesre, de a drágább készülékeket általában már HERE Drive+ -al adják.
-
szinimini
senior tag
válasz
SOAD19 #53462 üzenetére
Szerintem lehet para. Max megnézed,hogy tényleg ez a cég van bejegyezve a cégbíróságon.
Legfeljebb utánvéttel fizetsz majd.
Személyesen nem tudsz menni ha jól látom. Vagy legfeljebb ismerősön keresztül.Lehet,hogy itt vki azért már hallott róluk vmit majd ők többet tudnak mondani
Vagy onnan ahol w333 kolléga mondta. Az ár majd dönt.
w333
A másik is megadja a 2év garit. És olcsóbb is -
SOAD19
addikt
válasz
szinimini #53460 üzenetére
Bakker
: Kartelteam
-
SOAD19
addikt
Ez a webshop mennyire megbízható, érdemes itt vásárolni?
Köszi!
-
phanze
aktív tag
Sziasztok szerintetek egy doogee daggert vegyek 170$ ért vagy gyüjtsek 250$ hogy vegyek egy optimus g pro t.Ha ennyiért tudtok jobbat akk irjatok.
-
w333
félisten
válasz
xperiasigi #53453 üzenetére
Gyorsaságra + smoothságra egyértelmű hogy a Nexus 5 a gyorsabb, viszont ha kell a szebb kijelző, erősebb akku, picivel jobb kamera, beépített kényelmi funkciók akkor az LG G2 !
Használhatóságra mindkettő nagyon jó, csak kérdés hogy nálad mi a legfőbb szempont egy telefonnál és mire használnád ?
-
junior11
veterán
válasz
xperiasigi #53453 üzenetére
Akkor mégsem WP lesz a Z10 mellé?
-
w333
félisten
válasz
Nagyon sokkal főleg a Nexus 5, de még a Nexus 4 is jóval gyorsabb !
Valamelyik nap hasonlítottam az S5 -hez is, de inkább nem mondok semmit
-
tony_snow
tag
Szia, Xperia sp.
Tudom nem csúcsmodell, nyilván ha az android palettájáról is ilyen 150 ezres telefont vettem volna (mint amennyit most hajlandó lennék kiadni egy wp-ért), akkor tudtam volna egy akadásmentesen használhatót venni, de most úgy érzem nem szeretnék többé androidot, kipróbálnám a wp-t.
Hogy lehet androiddal offline navigálni? Külföldre készülünk barátnőmmel kiköltözni és fontos lenne ez a lehetőség. -
xperiasigi
őstag
Kérdésem lenne.menyivel smooth-ab egy nexus 5 vagy g2 mint egy s4
-
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Hasonló áron tudnék Blade 5-öt illetve Blade Q minit. Hasonlò paraméterek, az 5-ös 4.1 jb, a Q 4.2. Szerintetek melyiket?
-
SOAD19
addikt
Itt is feltenném a kérdésem. A Lumia 925-ös mennyivel lenne rosszabb döntés képalkotás szempontjából a 1020-asnál? Illetve már kapható a 925-ös 32 GB-os verzióban, vagy még egyelőre nem? A 1020-as nem nagyon tetszik fekete, fehér színben, még a sárga tetszene is, csak túlságosan rikító, feltűnő.
-
tony_snow
tag
válasz
xperiasigi #53443 üzenetére
Köszönöm a választ, leginkább nokiaban gondolkodok az offline gps miatt.
1520 nekem egy picit nagy, nagyjából az 5 hüvelykes képernyőméret lenne az optimális. -
-
tony_snow
tag
Sziasztok!
Most lett elegem az androidból. Azt hittem 70 körül (felső középkategória elvileg) kapok egy olyan telefont, amit mondjuk még használni is tudok mindenféle mókolgatás nélkül akadásmentesen, esetleg folyékonyan. Nincs se időm, se kedvem romolgatni, hogy normálisan tudjam használni a telefonom. Úgyhogy elegem van az androidból, nem először szívom meg vele.. Pedig másodjára nem vakon vettem telefont, hanem utánaolvastam rendesen, hogy ne járjak úgy, mint először.
Váltok win phone-ra, nem kell nekem a nyűg.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a lumia 925 megér-e ma 90 ezer forintot. Már egy éves készülék, én inkább valami frissebbet vennék, hamár majdnem 100 ezer forintot adok érte. Nagyon szimpatikus még a 930, azon gondolkodom, hogy meg kéne várni míg megjelenik, csak nem tudom, hogy megér-e +80 ezret. Ha jól tudom 170 körül lesz ha megjelenik és hát ez nem túl kevés egy telefonért.
A 925-öt kérdőjelezi meg, hogy 1 giga ram nem tudom elég lenne-e 1-2 év múlva. Az 525-ben is 1 giga van és az kevesebb mint a felébe kerül.
Ti hogy döntenétek? Leginkább e kettő telefon között gondolkodok (925, 930), de ha van valami ár érték arányban nagyon jó, hasonló win phone amiről nem tudok és még akár 2 év múlva is simán használható lesz, akkor légyszíves írjátok le!
Köszi! -
bmwsan
senior tag
válasz
MikaVejneGI #53437 üzenetére
Szia
Az L70 vagy Pop C7.
Ha nem fontos az android, akkor sokkal smoothabb a WP és ott a Lumia 630.
Vagy 37ezr körül már lehet Motorola Moto E-t kapni elég kellemes kis telefon egy kezdő droidosnak ( korlátozottan ellen áll a víznek, Gorilla Glass 3 bevonat és 4.4.2-es android). -
xperiasigi
őstag
válasz
Ezek közül az alcatela legjobb választás főleg ha szolgaltatotol veszed mert azok 1gb ram-os.
Hwban az a legjobb de szoftverre meg frissitest lehet az lg lenne jobb.
Amúgy ha első okos telo és még megbízható is legyen ak 40e ig én egy Lumia 525-t vennék vagy a vodanal Lumia 630-at
Ezek wp de pont azért lehetne jobb valasztas -
norbert1998
nagyúr
válasz
l70vagy pop c7
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Páromnak keresünk telefont , de sajna csak Vodást lehet választani
-Alcatel Pop C7
-LG L5 II
-LG L70
ezek közül kellene választanunk , első okos telcsi lenne , hosszú aku idő , magyar nyelv , memoria , pár játékra.
Vagy függetlenül(nem használtat) 40k forintig, tudtok ajánlani.
Előre is köszi. -
bmwsan
senior tag
Szia
Használtban rengeteg alternatíva van van:
- Galaxy S3
- Xperia SP
- Talán még egy 8GB-os Nexus 4 is
- Moto G( HTC ONE X, HTC ONE S, LG Optimus 4X, Xperia S, iPhone 4, Ace 3, Note N7000, HTC X, Lumia 920)
De 3 legjobb ezek közül a N4, Xperia SP vagy a Moto G, ezek olyan 50 körül mozognak igen csak.
(#53423) hannibal1984
Milyen árkategóriában keresel telefont?
-
szinimini
senior tag
válasz
quailstorm #53433 üzenetére
Akkor a Nexus mellett maradok nagyon úgy néz ki
w333
-
w333
félisten
válasz
szinimini #53432 üzenetére
Egyértelmű hogy a Nexus 4 ... sokkal nagyobb a támogatása !
Különben Nexus 7 (2013) hardveresen megegyezik a Nexus 4 -el, így a felhasználók fognak csinálni gyári romot a Nexus 4 -re is, na meg hát ott van a rengeteg főzött rom is ami még a gyári romtól is atom stabilabb
-
szinimini
senior tag
válasz
quailstorm #53431 üzenetére
Igazából mindegyik öregszik és akkor frissen tartani majd csak custom rom-okkal tudom.
Ilyen szempontból a Z1C a nyerő,de nekem megfelel a custom rom is nem muszáj gyári rom rá. Ilyen szempontból a melyik telót szeretik jobban a modderek? -
quailstorm
félisten
válasz
szinimini #53430 üzenetére
Vigyázzál. Nexus 4 öregszik. Maximum 4.5-öt kaphat. Google majdnem szigorúan tartja a 1,5 év támogatás aztán kuka elvet. Igaz, a galaxy nexus megkapta a 4.3-mat, de csak azért mert a Pandára írták meg először, az meg majdnem a galaxy nexus.
Z1c legalább hamar megkapta a kitkatot. Az pozitívum. De friss droidot max a modderektől meg a legfrissebb és nem tavalyi nexustól várhatsz. -
szinimini
senior tag
Frissítések szempontjából melyik telo fogja megkapni mindig a legújabbat?
Xperia Z ill Z1C
Nexus 4 ( én erre tippelek )
Optimus G -
rizso
addikt
Helló Srácok!
Ismerős akar venni használtan S2-t. Mondanátok pár alternatívát olyan 30-50eFt körül?
Ja, és külföldi vásárlás nem érdekli.
-
bmwsan
senior tag
válasz
Rivaul #53416 üzenetére
Hát hogy őszinte legyek, nem tudom mit bírhat egy ilyen Defy.
Lehet hogy vígan el megy még vagy 2-3 évet is, de az is lehet hogy egy hét és vége.(#53422) kromatika
Szia
Ezt ajánlanám a figyelmedbe, szerintem azt a 30 000 forint értékű hardvert megérné, de azért várd meg a többiek véleményét is hátha tud róla valaki többet.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni. Jelenleg két telefont használok (saját egy 2005-ben vásárolt Sony Ericsson P1i T-Mobile-os, és a céges, ami Pannonos)
Hosszú távra keresnék Dual Simes telefont, hogy ne kelljen kettőt magamnál tartani.
A munkám miatt jó lenne, ha bírná a port, a kijelzője is erősített lenne (ne karcolódjon meg könnyen).
Fontos a GPS, ne legyen lassú, zenét tudjak rajta hallgatni, meg néha tudjak játszani is vele.
Fényképező nem fontos. -
kromatika
veterán
sziasztok.mobil vásárlása előtt állok.mi álltanánoságban erről a mobilról a vélemény?ZOPO C2 1GB RAM 16GB 1.5GHZ PLATINUM 5 HÜVELYKES FHD KIJELZŐ[link] van erről valahol teszt?netezésre használnám legtöbbet,és egy 30 000ft hardvert adnék érte cserébe.független készülék ,jó állapotú,és garis.mi ennek a telónak kb az értéke,előre is köszi a választ.
-
quailstorm
félisten
válasz
jilian #53401 üzenetére
Interop unlock az nincsen egyáltalán. Ami van, az teljesen szabályos, Microsoftos dev unlock ami 2db "fejlesztői" app telepítését engedi. Amit legálisan vagy sem, de ki lehet terjeszteni 10-re.
Egyébként egy csávó már interop unlockolta az L520-át, de ahhoz kell BOX meg JTAG...
-
Rivaul
addikt
válasz
norbert1998 #53418 üzenetére
Nekik nem is kell ilyesmi, még csak nem is fényképez. A gps-t használná meg telefonálna és így ennyi. SMS-t se használnak. Magára a technikai része érdekelne hogy nem makkan-e meg a telefon bekapcsolhatatlanságig ennyi idősen.
-
norbert1998
nagyúr
-
Rivaul
addikt
norbert1998
bmwsan
Köszönöm nektek a válaszokat. A defy van egyedül a 3 telóból megfelelő árban számukra. Meddig bírja egy ilyen? érdemes még megvenni használtan? Nem is a sebesség számít igazán csak hogy még legalább 2 évet ki kéne hogy bírjon.
-
tybsen
addikt
válasz
Spancho #53404 üzenetére
Koszi. En tudom, de sajnos az o fejukben nagyon mas kep van es eleg nehez megertetni veluk bizonyos alapveto dolgokat, peldaul, hogy egy androidos telefont olyanna tehet, amilyenne akar, a hw es az optimalizalas fontosabb
Eleg nehezkesek sajnos, bar a pc-vel/laptoppal mar jol eligazodnak, de nekik azbokostelefon eddig teljesen kimaradt (csak regi rezisztiv erintokepernyos Samu cuccok voltak eddig). Apam nemreg csapott le a regi galaxy nexusomra es olyan jo arc, imadja, pedig alig hasznal nehany funkciot
Na nezelodok még aztan moto g lesz ha nem talalok jobbat. Thx
Szerk: esetleg moto E, 119 EUR-ert
-
MMt#k#D
tag
Sziasztok!
Bedöglött a Sony Z-m..
Van 150ezrem új telóra,lehetőleg független.
Mit ajánlotok?Fontos:Minőség
- kamera!!(imádok fotózgatni)
- nfc,blu 4.0,4g..alap adatkapcsoltatok
- 4.7"max!!!nemmuszáj fúhádé!
- jó megjelenés
- szép kijelző
- bővíthető,vagy min 32gb memória
- kevés bug,és várható,hogy frissül még pár évig!!Sony Z1 compact..ledfény hibák...Samum sose volt, Nexus mozgatott meg még...de bármire vevő vagyok!
Köszönöm!
-
szinimini
senior tag
válasz
norbert1998 #53409 üzenetére
Jól jön eléggé,hogy vízálló,mert imádok horgászni és akkor nem kell paráznom,hogy jaj istenem esik az eső vagy hogy éppen bele esik a vízbe.
Z1C nyert
köszi a tippet -
norbert1998
nagyúr
válasz
szinimini #53408 üzenetére
A nexus,a g és a z belül ugyanaz, a z1c pedig a jelenlegi legerősebb chipset nem tuningolt verziója, tehát egyértelműen a z1c nyert és abban már ips képernyő van és nem is tepsi
Plusz akár a fürdőkádban is áztatás közben nézhetsz vele filmet, most ez így úgy hangzik, hogy minek? De ha kipróbálod, meglátod, milyen jó. Vagy akár csinálhatsz uszodai víz alatti képeket ökörködésról, vagy első személyű perspektívából fejesugrás stb. -
szinimini
senior tag
Találtam még egy két szóba jöhető telót
Eddig a Nexus 4 és az Optimus G versenyzett.
De most szóba került a Xperi Z és a Z1 compact.
(60k a felső határ )
A 4 teló közül szerintetek melyikkel érdemes kikezdeni . -
Harcsai
senior tag
Hali
G2-re szeretnék nillkin fekete tokot, és G2 minire nillkin fehéret.
Honnan érdemes beszerezni? -
Tim82
félisten
válasz
jilian #53401 üzenetére
Hmmm, ahogy olvastam, az, hogy megkapja (most maradjunk a 1020-nál) a Cyan -t nem garantált a fotózás mentési időkorrekció. Mivel ugye ez egy rendszer frissítés, ahhoz meg külön dedikált chip kéne.
Félreértés ne essék, azt írtad, hogy szerinted nem kapja meg az 1020 a Cyan-t. Erre írtam, hogy megkapja (nem csak az 1020, hanem még a WP8-as Lumia paletta leggyengébb, legolcsóbb modellje, az 520 is, pedig annál azért komolyabb kételyek merültek fel, mint az 1020 esetében valaha is).
Hogy az 1020 képalkotási képességei terén lesz változás a Cyan frissítéssel, arról nem tudok nyilatkozni, nincs kristálygömböm és teljesen külön történet attól, hogy lesz-e az 1020-ra Cyan, vagy nem.
-
galaxys80
veterán
válasz
norbert1998 #53389 üzenetére
Megkapja a 4S az IOS 8-at.
-
tybsen
addikt
Edesanyamnak kellene valami hasznalhato androidos okostelefon, minél olcsóbb, annál jobb alapon. Fenykepeket csinalna vele, facebook, whatsapp, kis bongeszes neha talan, de ez lenne az elso okoatelefonja es nem ert hozza egyelore. Samsungot reszesiti elonyben (mert annak a menüjét szerette régen
illetve apamnak galaxy nexus van es "az is Samsung"
) Szinben a feheret preferalja
Ettol fuggetlenul en a legolcsobb es hasznalhato (ertsd: akadasmentes) telefonkent 8GB-s moto g-t vennék neki 150 EUR-ert (amitől idegenkedik, mert régen neki "nagyon bonyolult volt a motorolak menuje"). Szoval nem ert hozza, vannak berogzodesek, de nyitott es meggyozheto. Van ennel olcsobban valami ertelmes megoldas (leginkabb Samsung erdekelné őt) ami nem laggolja szet magat nap mint nap? Hasznaltban is gondolkodik.
Elore is koszi, ha van valakinek tippje. Ja: Wp-t nem akar(ok nagyon neki, mert akkor teljesen mas rendszer lenne, mint az apame es még egymasnak sem tudnak segiteni, ha elakadnak valamiben. Persze azert ez az opcio is nyitott, pl lumia 630-ra gondoltam. ).
-
jilian
addikt
Hmmm, ahogy olvastam, az, hogy megkapja (most maradjunk a 1020-nál) a Cyan -t nem garantált a fotózás mentési időkorrekció. Mivel ugye ez egy rendszer frissítés, ahhoz meg külön dedikált chip kéne.
Jó itt most lehetne jönni azzal, hogy :: de hát 41 MP!!!... (39)(#53398) quailstorm
Én nem találtam infót, hogy a 1020-ra lenne Jailbreak. (pm-ben küldhetnél hasznos cikkeket a WP mókolásról)
(#53399) w333
Még ami labdába rúghatna az a Lumia 930. Viszont a Nokia-as punci a téééé-nél azt mondta, hogy náluk nem is lesz.
Pedig azért annak már kecsegtetőbbek az adatai, snapi 800 & 5" & 1520 kamerája bár az aksi elég sovány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GTA VI
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mikrotik routerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest