Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prevent
aktív tag
válasz
atosan #52392 üzenetére
Nagyon körülményesen látszik csak: Teljesen sötét helyiség, maximum fényerő, és húzd le az állapotsávot a fekete részen kell keresgélni. Nézd meg így ahogy irtam és a fekete részen erősen fókuszálj 2-3 percig. Ha van Trend Plusod kérlek teszteld le nekem mert kiváncsi vagyok
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Édesanyám szeretne új telefont, Telenor vagy független, max. 80k-ig.
SGS4 mini és HP6-on kívül van esetleg még tippetek melyik típust lenne érdemes megnéznie?Köszönöm előre is.
-
Devas
őstag
válasz
Prevent #52391 üzenetére
Lumia 520-nak is vannak ilyen jellegzetes hibái, mivel az összeszerelés elég gány. Pár hónap után porszemek jelentek meg a kijelző üvege alatt. Ebből is voltak selejtesebb szériák dögivel. Például a kijelző alja bevilágít kb minden másodiknál. Pixelhibákról is számoltak be néhányan, de annyira nem volt jellemző. Gomboknál volt még probléma, hogy a kamera gomb nem akart minden állásban müködni, de olyan esetről is beszámolt valaki, hogy feltehetően a verejtéke kocogás során befolyt a gomb résein, ezáltal elkorrodálódott a nyomtatott áramkör.
De szerintem az összes alsókategóriás modellnek van hasonló nyűgje, 40 ezer Ft felett kezdődnek a normálisabb telefonok. -
Prevent
aktív tag
Azoknak üzennék akik Samsung telefont vásárolnak:
Van 3-4 típus amit senkinek nem ajánlanék!
Samsung Galaxy S DuoS, S DuoS 2, Galaxy Trend illetve Trend +, Galaxy Ace 3 összes verziója, Galaxy Core/Core Plus.
A Samsung a felsorolt készülékekben ugyanazt a TFT megjelenítőt használja. Nagyon élénk színek szép a képe aki megnézte azt mondta gyönyörű. De van egy hibajelensége ami az én szememet piszkosul zavarta!
Én kibontás után mindig leellenőrzöm a kijelzőt és az esetleges pixelhibákat! Első nap minden ok teljesen pixelhiba mentes.
A többi napon előjönnek szépen a pixelhibák.
Kezdődött a Galaxy Core-al. Teljesen sötét helyiség , max fényerő, értesítési sávot lehúztam és megláttam 12 db fehér pixelhibát és azok körűl rengeteg halványabbat. És egyre több lett.
Ezután következett az S DuoS 2 ami természetesen ugyanezt a megjelenítőt kapta. Itt a hibajelenség ugyanaz, csak itt fehér foltok is voltak dögivel. A telefont visszavittem és kicserélték. Valahogy éreztem, hogy pixelhibás lesz és az is volt. Szintén fekete háttér, sötét szoba, max fényerő.(Ha hozzászokik a szem fele akkora fényerőnél is látszottak rendesen)
Kis szünetet tartottam a Galaxysban a csalódások után.
Ezután lehetőségem volt egy teljesen új Galaxy Trend Plus használatára. Amint bekapcsoltam be kellett látnom, hogy ez ua. a kijelző mint az S DuoS2-ben és a Galaxy Core-ban lévő kijelző. Tudtam mire számíthatok, és a számításaim 100%-osan beteljesültek. Első nap kb 25-30 db FIX pixelhiba. Második nap megjelent még 30 Db halványabb. Majdnem elértem a 72 órát mikor nagyobb pixelhibák is jelentkeztek Piros illetve Kék színben. Fele se tréfa visszavittem, meg se nézték már írták a cserepapírt.
Ace 3-ban ugyan ez a kijelző van, félek ennél a típusnál is jelentkezik a probléma.
Annyit tudni kell, hogy mindhárom típust újonnan vásároltam, tokban tartottam őket a kezdetektől és fel is lettek fóliázva. Tényleg amúgy jó kis telefonok, szép élénk a kijelzője de szerintem ez a hátulütője ennek.Vagy csak én lennék ilyen szerencsétlen, hogy kifogtam 4 hibás darabot a 4-ből?
Akik az alsó kategóriában keresgélnek olcsó Androidos telefont:
- A MM-ban szórás van Galaxy Y-ból. 15-ért adják gyári függetlent 4 Gb Samsung memóriakártyával!Ok nem mai darab de akinek nagyon alap kell vagy csak ezt engedheti meg magának annak kiváló! A Samsung REX 60-asnál csak egy 1000 Ft-al drágább de sokkal jobban használható!
-Beex-et nem ajánlom 19-ért mert csinál olyanokat, hogy nem ébreszt, lefagy és hasonló jellegzetességek!
-Ha valaki kétkártyás mobilt akar de szeretné olcsón megúszni annak az Alcatel 3040D-t ajánlom szintén a MM-ban 19-ért! A telenornál ugyan ez egykártyásban függően kerül 21-be.
-Ha 25-30 ezret költene rá valaki ajánlom az LG L4 II telefont. 3,8 Inches kijelző (IPS) szép színek, kiváló összeszerelés, bár akkor inkább 27-ért egy FÜGGŐ Lumia 520!
-Nokia telefonokat az olcsó kategóriában nem ajánlom. Főleg ezeket az érintős Asha telefonokat. A Nokia X kb ugyanaz mint az 520 csak "androidos" csempékkel + a kijelzője látszatra gyengébb!
-Galaxyból ha valaki azon vacilál melyiket vegye pl Pocket Neo vagy Y akkor az Y-t vegye meg! A Pocket Neo sokszor nem reagál az érintésre(gyári hiba, sok embernél előjött majd kikapcsolás után helyreállt.
-Akai telefonokat se ajánlom a kiállított telefonjuk kijelző üvege mögött porszemek voltak. Meg ugye ha a Samsung TouchWiz főképernyőjét helyezik el a telefondobozra akkor ugye sikeresek nem lehetnekMég egy kicsi kiegészítés:
- Y210: 3,5 colos kijelző , DE! A fekete inkább világosszürke rajta, bal és jobboldalról erős a fehér bevilágítás én egyszerűen nem bírtam hozzászokni!
- Alcatel POP C7: 2 db is van a családban, azoknak ajánlom akik szeretnének tepsit használni közepesen jó hardverrel! (1 Gb RAM és néhány futó alkalmazás mellett 750 mb fixen szabad,korrekt hardveres téren ennyiért). Hátrányai : gyenge szinek, alacsony felbontás - bár ezekhez hamar hozzá lehet szokni ha az ember nem Full HD telefont használt! -
energy4ever
addikt
ZTE Skate-hez hasonlo olcso tepsit tudtok ajanlani? Lehetoleg amihez van sok Rom.
Koszi elore is! -
Dave1984
őstag
válasz
KukliN #52346 üzenetére
Lgl90 egyértelműen. Sony nem tud normális szoftvert csinálni. Sony P ről váltottam, kész megváltás. uzemido nagyon brutális, használom rendesen,de 2 nap után is még 30 százalék marad.1. android telefonom amit dobozbol kivettem és élvezet használni. Nem kell root costum romokkal bíbelődni sem.Teszi lagmentesen a dolgát: ) Egy hibája van,amit remélem következő frissitessel javítanak az fm rádió csak monó !
-
Smile8822
senior tag
válasz
quailstorm #52371 üzenetére
Hehehe
-
quailstorm
félisten
válasz
Smile8822 #52367 üzenetére
Azt csak azért írtam, mert egyszer ismerősöm beszámolózott: (nővére joghallgató, egyetemista, ő meg kézilabdázó és nehéz felfogású)
Mondta hogy a nővére vett egy nagyon menő laptopot: "tudod aminek alma van a hátulján".
Máskor meg mondta hogy neki kéne egy fehér fejhallgató. Amin hangjegy van. Aztán valahogy sikerült rájönni hogy az a BeatsSzóval vannak ilyen emberek.
Ő meg összetöri a SE W88-at, a ZTE Blade supert, és volt egy levedlett SiS integrált grafikusvezérlős féliga ramos XP-s laptopja, míg tönkre nem ment
-
Smile8822
senior tag
válasz
quailstorm #52365 üzenetére
"De van rajta Alma"
Ez tetszik
Egyèbkènt igazad van húz a szívem az almàhoz de ha tènyleg combosabb mindenbe a Z akkor marad. -
dropopi
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném: Több mint 2 éve használom a HTC Evo 3d-t, eddig meg voltam vele elégedve, nagyon szerettem. De most eljött a váltásnak az ideje. Elsősorban Lumia 920-at nézegetek - nem baj ha nehéz, Evo is hasonó súlyú - de kacérkodtam Galaxy S3-al is. Illetve még Padfone 2, de ez már kissé talán túl magas árkategória. Leginkább újonnan, előny a független.
Hatalmas kijelzős nem igazán, 4,3 azért legyen legalább, de 5-nél nagyobb nem igazán szimpatikus. Fontos a navigáció. Persze akku üzemidő sem ártana ha jó lenne, de ez nem biztos hogy reális elvárás a mai trendeket nézve.
Árban 100 000 ft fölé nem igazán szeretnék, ezért is "rezeg a léc" erősen a padfone 2-nél. Sufnigsm/szürkeimport nem a kedvencem. Esetleg szolgáltatói is lehetne egy ! jó ! ajánlatban, előfiz és feltőltős egyaránt elképzelhető. Ár-érték arány legyen jó. Android vagy Windows oprendszer, más nemigazán. Fényképezője lehetőleg ne valami vacak legyen.Kb ennyi így hirtelen. Akár olyan is lehet, ami már tudható, hogy hamarosan ( mondjuk ~1 hónapon belül) ki fog jönni, akkor tudok még várni kicsit a váltással. Mostanában nem volt időm követni a mobilos piacot, ezért nem vagyok tisztában a lehetőségekkel teljes mértékben.
Köszönöm előre is a vélemyényeteket, ajánlataitokat!
-
quailstorm
félisten
De van rajta Alma
Monopolhelyzetben vannak, ha iOS-t akar valaki. Ha meg nem akkor mindig volt alternatíva. HW-hoz képest meg derekasan helytáll. Ilyen HW mellett WP8.1, droid megdeglik. És szenvedsz. Nem ám majd san andreas.
-
w333
félisten
válasz
quailstorm #52361 üzenetére
Igen ... csak képletesen
De azért egy lassan 3 éves telefon kb. annyiba kerül mint egy csúcs Android, szerintem ez már egy kicsit több mint pofátlanság
-
quailstorm
félisten
válasz
xperiasigi #52362 üzenetére
Egyébként nekem is ha lenne iP, kéne mellé valami hackelhető, adatok tárolására és módosítására klasszikusan használható eszköz. Célszerűbb kiegészíteni egymást mint 2 egyforma amiből az egyik sokkal gyengébb.
-
quailstorm
félisten
Héhéhé, L520 az egy kalap fos az i4S-hez képest. Lassú, laggos, semminemmegy és az is ocsmányul. Nem kéne összehasonlítani a prémiumkategóriát a legaljával. És akkor ilyen "apróságokról" mint hang, kijelző, kamera, még nem is beszéltünk
i4-et nem éri meg venni. Azon még az Asphalt 8 multi sincs engedélyezve, single akad mint a szar. L520-on ahhoz képest jobb, de minimum grafika és akadozik. Főleg Kínában. i4s-en az összes játék maxon repül. Nem mindegy... És ez valahogy a felhasználói élmény többi részére is így igaz.
Meg aztán amennyit kínlódnak haverok a beragadt egyéb mappa miatt elveszett hellyel, hogy az appok telepítéséhez sorrend kellett, különben nem volt hely
8.1 óta ilyen nincs de gáz volt nagyon. -
szabonagyur
félisten
válasz
xperiasigi #51947 üzenetére
Na már lassan tényleg meg van a telefon, de még egy független Lumia 928 is, de garancia nélkül. Azt látom nagyjából ugyanaz mint a 925, 1-2 különbség van csak. Mennyire éri meg bevállalni vajon?
-
jookomak
őstag
válasz
Smile8822 #52357 üzenetére
Hogy azok is megvehessék, akik eddig csak csodálták az almát, és a bűvöletében élnek. Vaaagy, a kisebbik réteg, aki megbízható, stabil, elegáns, mai szemmel nézve kisméretű telefont szeretne.
Anyámnak is speciel ok lenne, lumia 710 után, de én még mindig pofátlannak tartom az árazását, ennyiért is. -
Smile8822
senior tag
Nem tudom talán annyi hogy Apple i5s -em van gondoltam kiprobàlok Màs kèszülèket is mivel 2 simkàrtyàm van.
És a Z -t nagyon jó àron meg tudtam venni 3 hetesen,semmi bajom igazàból vele mert tènyleg jó meg szèp is,de hùz a szívem az almàhoz.
Csak nem tudom meddig lenne elég az i4s... -
keyol
aktív tag
Sziasztok.Szerintetek Nokia Lumia 925 vagy Blackberry Z10 közül melyik a jobb Mobil?Netezés,navi,kevés kamera,stb használnám.Ja és fô szempont a stabilitás.
-
Bigemperor
senior tag
Nos, megvettem az Lg Optimus G-t.
Nagyon jó kis teló, az első benyomások alapján. Ár-értékben nagyon jó választás.
Várom már rá a KitKat-et, remélhetőleg a kamerán is javít. -
KukliN
csendes tag
Sziasztok!
LG L90 vagy Sony Xperia M2 a jobb telefon? Miért? -
Smile8822
senior tag
Te vagy az egyik legkorrektebb ember itt pH-n.
Ha kèrdezek te full korrektül elmondod amit akarok tudni
Köszi hát nem tudom erősen gondolkodom rajta,ma este hozzàk ide a telefont megnézzük személyesen a dolgokat.
Most ajànlottak az i5s 32gb telefonomra egy s5 öt de nem mentem bele. -
válasz
Smile8822 #52343 üzenetére
én nem mennék, az biztos.
jó a 4s, szerettem én is, benne van abban a néhány típusban, amik a 17 év mobilozás alatt legtovább megvoltak - a 13. hónapban adtam el, és ezt csak kettő előzte meg, de azok még akkoriban voltak, amikor még nem jöttek ki ilyen sűrűn az újabb és újabb típusok -, de így, már 2.5 típus létére nem ugranék neki egy z után.
részemről nincs olyan, hogy mert apple, egy gyártó a sok közül, bár elvileg a felsőbb kategóriában dolgozik, nem szórja meg az olcsóbb kategóriás réteget telefonokkal...stb, de attól még pont úgy adódnak problémák a csúcstermékeikkel, mint a legtöbb gyártónál.
egy ideje az apple telefonok árának a megtartása is változni látszik, még ha nem is esnek olyan gyorsan és annyit, mint a legtöbb gyártók csúcstelefonjai, de az sokat sejtet, hogy már 100 e ft ellenében is vásárolható új - ténylegesen új, nem pedig refurbished - iphone 4s 8gb, rendes áfás számlával és apple gyártói jótállással, és ehhez mérten tele az apró attól olcsóbb darabokkal.
nekem is van több olyan ismerősöm - hölgy -, aki most vett/vesz új 4s-t, el is lesz vele egy ideig, de nem z kategóriájú telefon után tette/teszi, így komoly előrelépést is lát benne, az igényeit kiszolgálja, a kis kijelző is elég számára, a 8gb tár sem lesz kevés, ahogy használja, ezért mertem javasolni neki. -
válasz
Smile8822 #52340 üzenetére
egyrészt hivatalosan már csak a 8gb verzió kapható, bővíteni meg nem lehet memóriakártyával, így ez (is) szűk keresztmetszet, másrészt ios 7 alatt nem olyan pörgős már, mint volt ios 6 alatt, ősszel még kap egy utolsó frissítést, de gyorsabb már az alatt sem feltétlenül lesz, sőt...
érződik már rajta, hogy csak 512 mb ram van benne, ha az 5s mellett nyomkodom.
nem használhatatlan még persze, de eljár(t) felette az idő...
azért veszik inkább még most is, mert a 4s 8gb verzió elérhető(bb) árazású lett, ha az iphone kategóriát nézzük. -
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Lenne egy kèrdèsem ugye most vettem egy Sony Z -t ès lenne egy lehetősègem cserèlni egy i4s re 4 hónaposra,ès gondoltam megkèrdezem.
Melyik lenne jobb vàlasztàs ezt èrtem minden tèren.köszi -
D4v3
őstag
Hello!
Okostelefonra váltanék egy 5 éves sony-ericsson telóról. Telenornál van flottánk, úgyhogy szinte biztos, hogy igénybe lehet majd venni ilyen-olyan kedvezményeket vagy akár ingyen is elhozni. Ez majd még kiderül jövő héten.. Ettől függetlenül nincsenek nagy igényeim egyáltalán, csak annyi, hogy Android vagy Windows legyen rajta, vállalható minőségű képeket csináljon és legyen wifi. Játszani, alkalmazásokkal szöszölni minimálisan tervezem csak, inkább csak telefon, sms és internet-re lenne használva. 30-40 ezer lenne a max. amit kiadnék most érte, de +- ezrek nem számítanak a már említett lehetséges kedvezmények miatt. -
bajzal
őstag
Samsung Galaxy Ace 3 Lte erősebb az S3 Mini-nél, ha igen, akkor kb. mennyivel?
-
w333
félisten
válasz
Predator666 #52332 üzenetére
Ebben az esetben mivel van már Android én kipróbálnék egy Lumia 625 -t
Ha pedig mindenképp droid kell akkor az Xperia L ! -
Predator666
aktív tag
Sziasztok!
Aktuálisan van egy Samsung Galaxy Nexus 3-am.
Emellé lesz egy üzleti telefonom és az alábbiakból válogathatok. Megnézegettem a teszteket, igazából teljesen randomnak tűnik a dolog, tehát ha van valami erős vétó, inkább arra lennék kíváncsi:Samsung Galaxy Xcover II
Samsung Galaxy S3 mini
HTC desire 500
Nokia Lumia 625
Sony Xperia L
LG L70Nem vagyok se Android márka hű, se Samsung, tehát nyitott vagyok új dolgokra is.
Felmerült, hogy kérhetek jobb telefont is, de azért már fizetnem kell. A kérdésem az, hogy szerintetek melyik lenne a legjobb (vagy melyiket semmiképp).Köszi!
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek a G2-vel, viszont ahogy telik az idő, úgy jönnek más telefonok is a képbe. Z2 tökéletes lenne, viszont drága és nagy, Z1 kijelzője katasztrófa, ahogy a Nexus 5-nek és a G2 mininek, úgyhogy Z1C lenne, abban az esetben, ha tudna slow motion-t, erre viszont nem találtam semmi adatot, úgyhogy itt kérdezném meg, hogy van-e már, esetleg lesz-e a jövőben ilyen funkciója, mert akkor nagy valószínűséggel ő a jövendőbelim, annak ellenére, hogy a 4,3 elég kicsi, de a HD kijelző és a vízállóság ezt kompenzálja.Köszi.
-
Tomi487
csendes tag
Akksi időtartam szempontjából melyik a jobb, Lumia 925 vagy Nexus 5?
-
szasanyi
félisten
válasz
jookomak #52301 üzenetére
A beszerzés fontos, külföldről nem rendelek és csak hazai garis telefont veszek.
norbert1998 (#52308): telefon, SMS és ritkán navigáció, alkalmi zenehallgatás, még ritkábban WiFi vmi netes dolog miatt. Nem ragaszkodok az "igazi okostelókhoz", főleg nem 4,5 colos kijelzővel, drágán. Többnyire csak azért, hogy 2 naponta töltögessem, és ki sem használom.
Más alternatíva mi lenne?Ajánlották a NOKIA E52-t ami akár jó is lehetne, de már nem kapható.
-
törölt tag
Angolt inkább ne, szeretnék a magyarnál maradni.
Erről a WayteQ telefonról eddig még csak hallottam, most viszont rákerestem, úgy néz ki ez lesz az ideális telefon már csak az 5,5" miatt is. 55-ért kapok mellé egy Sygic 3D Teljes Európa élettartam térképfrissítést. Megéri ez a csomag, vagy csak a sima inkább? -
Devas
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Már írtam a héten, de az akkor kiválasztott telefon sajnos nem fog összejönni. Maximum 50k-ig tudok elmenni, tudtok ajánlani valami olyat, ami ezen a téren tökéletes? Cél a minél nagyobb kijelző, netezésre és néha zenehallgatásra használnám. Ha nem találok semmi jót, akkor az új Lumia 630 marad.
-
bajzal
őstag
Használtan 30k-ért melyik lenne a legjobb telefon?
Amiket néztem: Ace 3 Lte, S2, S3 Mini
Ja és független vagy telenoros kéne, de ace 3-ből csak t-mobile-osat találtam. S2-t megéri még venni? Nem régi már? S3 Mini-ből találtam telenorosat meg függetlent is, de annál nem erősebb az ace 3?
-
Devas
őstag
válasz
twosixxx #52307 üzenetére
Támogatás: fogjuk rá hogy jó. Amíg kis verziószámot ugrik azt megszokta kapni az összes készülék, de a nagy verziószámot már nem igazán. Nekem a LEGGAGYIBB WP8-as Lumiám van és hamarosan megkapja vagy a harmadik frissítését. Viszont a 2 éves WP7-es telefonokat nem tudták fejleszteni WP8-asokra.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
szasanyi #52299 üzenetére
Elárulok egy titkot:nincs olyan okos telefon, amit a nevéhez híven 3-4 napig lehetne használni, ha buta telefonnak használod, akkor is 5-6.nap, az én esetemben, viszonyítási alapként. Buta telefonként 5-6 nap, okosként játékkal 1,5-2.nap, játék nélkül, de még mindig okos telefonként 2,5 talán 3 nap,de ekkorában ez így is rekorder méretű aksi (idő)
-
twosixxx
csendes tag
Sziasztok!
Úgy érzem eljött az idő, hogy lecseréljem 4 éves badás Samsung Wave-met. Nem kell hiper-szuper csúcsmobil, 80-100k körül gondolkoztam, és ha úgy van, használtba is belemennék. Amit tudni kell, iOS-t használok már egy éve ipad-on, Android van ismeretségi körömben, de a felülete, használata annyira nem jön be, WP pedig egyre jobban tetszik, érdekelne, hogy milyen. Így tehát alapvetően jelenleg 2 telefon között vacilálok:
Nokia Lumia 925, ez újonnan 85-90 ezer lenne.
iPhone 5, ez viszont használtan lenne legalább 100.Tetszik az iOS, viszont szívesen kipróbálnám a Windows Phone-t is. A Lumia esetében ami felmerül, hogy 1 éves telefon (mondjuk az iPhone 5 ennél is több), most jön az utódja, a 930, viszont nem csodálkoznék, ha itthon lenne vagy 180-200 ezer újonnan, így abban annyira nem gondolkodom, pedig nagyon szép telefon. Nem ismerem a WP-t, nem tudom, hogy régebbi készülékekre mennyire van támogatás, illetve régebbi telefonok mennyire működnek jól egy újabb rendszeren? Azért 2-3 évig biztosan szeretném használni.
Vélemény, vagy más alternatíva esetleg?
Köszönöm! -
DS39
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
Bozso68 #52302 üzenetére
Az S4 Mini sem egy rossz telefon és mindenképp előrelépés lenne, de már "picivel" drágábban tényleg ott a Z1 Compact ami azért már sokkal jobb
Én azt mondom hogy az S4 Mini -től + 30k drágábban hosszútávra (2-3 év) simán megéri a Z1 Compact mert sokkal erősebb (csúcs hardver), strapabíróbb, szebb a kijelző, jobb kamera, erősebb akku !
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Dilemmában vagyok. T-mobilos flottában jó előfizetéssel használok már 2 éve egy függő Sony Xperia Go-t.
A cég nemrég bejelentette, hogy az egész flottát viszi a Telenorhoz. Legolcsóbban Go függetlenítésével úsznám meg a dolgot, de ez 12K lenne. Viszont ezzel a készülékkel nem vagyok maximálisan megelégedve, csak a por és vízállóság, meg a strapabíróbb kialakítás miatt választottam anno. Zsebben hordom sokszor kulcs meg aprópénz mellett, rakom ide-oda, egyszóval munkaeszköz.
Ha cserélném, akkor 20K-ért bevenné egy GSM bolt így T-mobilos függően.
A kérdésem, hogy egy új, független S4 mini szerintetek 60K ráfizetéssel előrelépés lenne?
Értem ez alatt az akadásmentes működést, készülék jobb szolgáltatásait, viszont nincs strapa jellege. Legfeljebb szilikon tokkal és fóliával használom...
Esetleg ebben a kategóriában más javaslatotok?Az igazi egy Sony Xperia z1 Compact lenne, az telenorosan 90K különbözettel, csak kérdéses, hogy mennyire használnám ki....
Köszönettel:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest