Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savia
újonc
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
HTC Desire 310
Lg L70
-
lovace
aktív tag
(#52694) w333
Kérlek ne hozzászólást gyűjteni járj ide !
-
-
AMATŐR
őstag
Sziasztok!
Hauwei 526 LTE vagy Nokia Lumia 520? Csak telefonálás és netezés. megbízhatóság és gyorsaság lenne a fő kritérium. Melyik lenne a jobb választás?
-
draco31
veterán
Hello!
Készülékváltáson töröm a fejem. Jelenleg egy LG Optimus L5 II-esem van. A tudása alá nem nagyon szeretnék menni. Gyakorlatilag az LG L70-es tökéletes lenne nekem, de ha jól tudom lemaradt a státusz led róla, meg egy kicsit most drága is nekem. Külföldről esetleg van valami alternatíva, ami mindennel együtt maximum 45.000Ft-ból kijönne?
-
Freezee
senior tag
válasz
xperiasigi #52686 üzenetére
Köszi
Akkor inkább úgy fogalmazok hogy elfogadható legyen a kamera
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Nem tudok dönteni ezért segítséget kérnék tőletek.
Nőnek lenne a telefon ezért a 5" alatti méretek érdekelnének. Jó felbontású kijelző, jó hátlapi kamera, minimum 1GB ram, ami számítana. Értelmes kinézet nemárt.
Telenoros ( ami ugye sajnos egyenlőre kizárja a inew V3 mat pedig az tetszett neki nagyon )
Szóval több szem többet lát alapon ki mit tudna javasolni? max 20-40.000 között szánnék rá.( ha külföldi a származás akkor szállítás+áfa nélkül)Köszönöm
-
Devas
őstag
válasz
Gülredy #52682 üzenetére
Szevasz!
Adok pár tippet.Motorola Moto E: cseppálló, gorilla glass 40 ezer. Ha jól tudom ez ilyen KitKat hozomány, hogy alkalmazásokat nem tehetsz az SD-kártyára. Nos itt mivel csak 4 GB a ROM, így ennél a modellnél elvileg megengedett ez az opció, persze ha az alkalmazás fejlesztője is engedélyezte ezt. Szar kamera, jó ár/érték arányú készülék. Magyar nyelv nincs. Glonass-t tudja.
60 ezres kategória még a Moto G 8/16GB, és az LG Optimus F6. Érdemes megnézni a tesztjeiket itt az oldalon.
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Kezd tönkremenni a Motorola Defy-m, és szeretnék új telefont venni. Igazából nem lenne kérdés, hogy milyen telefont vegyek, ha nem a pénz döntene helyettem.
A felső limit 60.000 forint lenne, és szeretném ha csepp por és ütésálló lenne.
Elsősorban a Galaxy Xcover 2-t néztem ki, de elég sok negatív kritikát olvasok az akkumulátorával kapcsolatban, meg más egyéb apróságokat is írnak ami zavaró lehet. (elvileg csak a belső memóriára lehet telepíteni, és nem tudod az alkalmazásokat áthelyezni az SD kártyára. Bár ez elég abszurd szerintem, nem tudom mennyire igaz)
Nem feltétel ragaszkodom az Androidhoz, de viszont a csepp-por és ütésálló funkció mindenképp jó lenne.
Bár, ha van egy nagyon jó telefon ami nem tudja ezt, de erősen karcálló a kijelzője, és a tok nélküli zsebben hordást sem sínyli meg, akkor az is szóba jöhet.Amire használnám az változó. Általában csak telefonálás, sms, menetrend nézés.
De a GPS-t is szoktam használni és netezek is rajta néha, így szeretném ha ezek gördülékenyen mennének és nem szükség esetén hagyna pont cserbe, vagy lassulna be stb.. A kamera nem muszáj, hogy csúcsminőségű legyen, egy átlagos kamera minőséggel megelégszem de ha jobb az se baj.Két dologra is kíváncsi lennék:
Az egyik az hogy ebben az árkategóriában a megadott felhasználási célokra és követelményekre milyen telefon lenne az általatok legjobban ajánlott.
Továbbá az is érdekelne, hogy függetlenül a megadott kritériumaimtól ebben az ár kategóriában melyik telefon lenne általatok a legjobbnak ítélt. -
ginola
addikt
A mai nap volt kezemben ismét Sony SP, senkinek sem ajánlom, gyötrelmes, lassú, bugos, és olyan mint egy hisztis nő, megbízhatatlan!
-
lovace
aktív tag
Nos jómagam még a lelkes újonc rangot is alig érem el, viszont olvasni sokat olvasom a topicokat és őszintén bízom benne, hogy ha már meglett az új rangod kicsit talán vissza veszel a teljesen felesleges 1 vagy néhány szavas magyarázat nélküli válaszaidból meg a bólogatós fejeidből, mert mióta ez a stílus rendszeresítve lett és csak hozzászólást gyűjteni jársz ide jelentősen esett a topic színvonala. Ajánlom az offtopicokat!
-
SOAD19
addikt
válasz
xperiasigi #52674 üzenetére
Persze, de gondolom nem csak ettől a számtól függ, hogy milyen egy fényképező. Ma nézegettem a MM újságját, ahol 28 MP-es nem kompakt gép volt 300k- felett. Nem hinném, hogy az 1020 jobb lenne.
-
SOAD19
addikt
válasz
xperiasigi #52667 üzenetére
Köszi! Az 1020-as fényképezője, ami jelenleg a csúcs a mobilok között, kb. milyen komolyságú kompakt fényképező géppel egyenértékű? Tudom, nem nem egy egyszerű kérdés, de mégis?
Egy legalapabb 30-40k-s, vagy azért egy kicsit komolyabb gép szintjét is eléri?
-
SOAD19
addikt
Hali!
Csak kíváncsiságból, ha később tovább szeretnék lépni a mostani Lumia 520-asomról. Lumia vonalon maradva, melyik az a modell amivel - monitoron nézve is - tűrhető minőségű képet lehet készíteni? Ha jól láttam kb. a 925-ös lehetne alternatíva ilyen szempontból, meg persze az 1020-as. Ezeken kívül van még, ami számottevően jobb fotózás terén? A többségnél, ha jól láttam 5 Mp-es optikával szerelt fényképezők vannak.
Köszöntem!
-
quailstorm
félisten
válasz
galaxys80 #52655 üzenetére
Ez van, az a csoda hogy a 4.4.2 értelmesen megy rajta, eszméletlen amit kihoztak belőle.
Nekem őkelme az első droidos telóm, sztem jó ha egy hónapja megvan.
Dokumentumot én N900-on szerkesztek, van billentyűzet
Telefonálásra hamar rájöttem hogy az érintő nem pálya nekem.
E-mail és böngésző N900 után megváltás nekem. Asszem L520 gyorsabban betölti a weboldalakat, de nincs bajom az SGS-sel sem.
Nem a processzorerő kevés L520-on, hanem a ramkezeléssel van valami. És szerintem gáz hogy vannak dolgok amik nem mennek, hasondroidon meg simán.Ettől függetlenül én sem utálom az L520-at, csak fel kell mérni mire jó és mire nem, meg mennyire jó befektetés. W810 helyett elfogadnám, most arra szorultam mert N95 akkuja kifújt. De már nem tartom túl jó vételnek. Nagyon tol az MS az 1GB RAM felé...
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #52623 üzenetére
Nem haragszom én senkire és semmire.
Engem igazából nem kell meggyőznöd.
Jelenleg én is SGS-t használok 2. telefonnak.
Az egész igazából abból indult ki, hogy azt mondtad,hogy SGS lealázza az 520-at.
Ez szerintem nem igaz.
Ettől függetlenül én sem vagyok elájulva a WP-től.
Viszont ebben az árkategóriában nem lehet normális droidos készüléket kapni.
Sajnos a kis SGS-em is egyre kevésbé tudja kiszolgálni az egyébként nem túl nagy igényeimet. (Telefonálás, e-mailezés, dokumentumok gyors megnyitása és szerkesztése és néha böngészés) -
dokee78
félisten
Max 55k ig melyik a legjobb választás?
Lehetőleg olyan amit nem kínából kel rendelni,hanem fellelhető GSM boltokban is.
Független,szolgáltatós bármi lehet.
Használt és új is. -
Lecs@
addikt
Már értem, miért vagy ott minden topikba főszerepben. Gyűjtögettél ?
-
w333
félisten
Igen mert az Xperia SP sokkal erősebb mint az F6 !
Azért jobb mert 200MB net után nincs túlforgalmazási díj és kérhető hozzá +1000 Ft -ért 1GB LTE (4G) internet, és ugye valamivel olcsóbbak is a telefonok, de ha neked a percdíjak a fontosak akkor ne válts
Szerk.
PH! nagyúr lettem
-
w333
félisten
Az durva ... mert pl. Mozaik XS csomagban az F6 = 49990 Ft !
Sőt én a helyedben csak Mozaik XS inkább a SP -t választanám 47760 Ft !
Mindenképp szerintem válts Mozaik XS -re mert sokkal jobb !
(#52648) aelod
Igen pl. Media M. a 8GB változat 170€ míg a 16GB -s 200€ !
De talán sokkal egyszerűbb ha innen megrendeled !
-
Breki
veterán
MédiaMánia XS, 3450 Ft havi díj
kb 55 ezer a max, de inkább olcsóbban
Nekem most az LG
Online teljes ár: 57 990 Ft a jelenlegi díjcsomag megtartásával2 év hűség az előfizetésre ?
2 év hűség az Ön által választott díjcsomagra:
Mozaik XS 3200 Ft havi díj
Move S e-Packkel47 990 Ft
-
snecizero
senior tag
Most nézem hogy a LG F6 ->48000 ft
[link]
Na ezen már érdemes elgondolkodni. Mondjuk iszonyat rosz képeket csinál. -
laszlohu
addikt
A különbség csak annyi az LG F6 és a MOTO G között, hogy a MOTO G részben
vízálló(esőálló), de víz alatt azért ne ússzunk vele. -
snecizero
senior tag
55000 ft-ért milyen mobilt tudnátok ajánlani ? Csak Androidos érdekel. A telefon vagy telekomos v független legyen. Garancia jó volna, de nem életbe vágó. Pécsen lakom.
-
Dhampir
félisten
A WayteQ egyik lehetséges bibije, hogy néhány tulaj szerint némelyik darabnak porosodik a kijelzője.
xperiasigi fórumtársnak is olyan telója volt és ha jól rémlik, akkor neki is porosodott, de azóta már BlackBerry Z10-re váltott.
-
F34R
nagyúr
40k korul mi lehet a best buy , Sony Xperia E1 ? nagyon ettol job telefont nem talaltam ennyiert.
-
Panka23
csendes tag
válasz
xperiasigi #52622 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Ez elég nagy, én max 4,7 colosokat nézegettem.
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/37486-huawei-ascend-p6-dual
Az Sp-vel most megfogtál, pedig láttam valahol, lehet valamelyik külföldi oldalon... -
aelod
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Galaxy Ac2-t nyüstölök és szeretném lecserélni.
Kritériumok:
-Viszonylag jó kamera (ne legyen rosszabb az ace2-énél, ne olajfestékeket fotózzon)
-1Gb-ram vagy több
-Proci mind1
-ne legyen tepsi
-OTG képes legyenKínai is érdekel
-
quailstorm
félisten
válasz
galaxys80 #52606 üzenetére
Tudom mérges voltál. Akkor nem értettem vele egyet. De az L520 egyáltalán nem jó befektetés a jövőre nézve. Nekem sose tetszett igazán, egy tucathulladéknak tartottam unokatesómmal együtt.
Leírnám a magánvéleményem az egész WP-ről, reagálni nem muszáj.WP7=evolúciós zsákutca, jobb ha nem bolygatjuk a halottat.
WP8-nál, ami már 8.1, leginkább Nokia van, HTC-ből Samsungből vannak felsőkategóriás modellek, nem rosszak. Legaljából nem Nokiát nem szabad venni.
Konkrétan az L520-at ismerem. Abból sokat. De hogy nem lenne nyűgös azt nem mondanám. Tekintve életkoromat, a felhasználók iskolás kockagyerekek.
Anyaghasználatra pocsék. Pláne ha nem fekete, mert a feketén legalább az a szilikon rajtavan, mint az N95-ön, és legalább le fog jönni később...
Hátlapból sok a hibás, nyöszörgős, lehullós, sorjás, gomblukhibás.
Kamera nem üti meg a mércém. Egyeseknek jó, én azt mondom használható. Szemcsés, kevéssé fényérzékeny, sötétben, szobában igen rossz(ennél nekem most 3 telóm jobb, mind 5MP-s). De legalább van kameragomb. Videó az jó, 30FPS 720p MP4.
Gorillaüveg egész jó rajta. Bár hamar befóliázták. A floating touchnak köszönhetően valódi ceruzával is írnak rá.
Hangja akkor jó, ha megfelelő a füles, lévén EQ nincs és nem is lesz. HPM-70 mint jokerlap itt is jó.
Üzemideje okostelefonhoz képest jó. Telefonos alapfunkciókhoz, mint kommunikálás írásban és szóban, kiváló, kivétel ha a skype baszakszik...
A GDR3 és a 8.1 felülete jó. Főleg a 8.1-é. Ugyan nem innovatív, de kényelmes, hasznos. IE9-10 fos. IE11 nagyon jó. Előbbiekben se a renderelőmotor meg a sebesség volt a gáz, hanem a funkcióhiány. Nem volt automatikus kitöltés, jelszójegyzés, betűméretállítás.
Játékról fentebb szóltam. Egyáltalán nem alkalmas. Eredetileg az Asphalt 8 jól ment, de a frissítések óta nem. Mán a játékot frissítették. Meg a Kína mapok komplexitása magas.
Ez utal kevés szuflára és ramra. Meg a tőled vett böngészős idézet.Aztán többnyire atomstabil.
Ennek ellenére jót még nem láttam. HuMarc kijelző 1 lehalt egy ujjnyi pixel, kijelző kettő, beég. Fasza...
Fórumon nem ismert haverjaim:
hátlap és nand hiba(hibás sectorok, hol ez nem megy hol az nem, flashelés függő, pl beállítások menüben pontok)
hátlap és kijelző pöttyök
bekapcsológomb4 teló négy hibás. Fasza... Jó tudom garancia. De az én játékom, miszerint 2-4 éves akkori legdrágább csúcsteló, az számomra sokkal jobban bejött... Eddig egy kijelzőcserére szorultam halott pixel terjedése miatt Nokia N900-on. (HTC HD2-t most hagyjuk, az egy modell, híres hibával, meg már úgyse cél, meg nem is az enyém volt)
Úgyhogy röviden ennyi. Már van multitask, bluetooth küldés is. Szerintem tök jó, jobb mint szenvedni az olcsódroiddal, de felemás.
-
Panka23
csendes tag
Sziasztok!
- Árkategória: 100E forint körül
- Használt vagy új: mindenképpen új
- Hol vennéd meg? Gyártói, forgalmazói vagy a ferrari színeiben pompázó szolgáltatótól
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Minimum 2 évre tervezek, ha beválik és bírja, akkor akár 3-4 év is
- Mire használnád? Mindenképpen dual-sim-et szeretnék, mert privát és céges telefon lenne egyszerre. Ezért jó lenne, ha lehetne rá rakni outlook-ot, a vpn is működhetne rajta.És az aksija bírja 2 napig a folyamatos telefonálgatást.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
- ?, az androidot favorizálom
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)
sima érintőkijelzős.Facebook, viber (emiatt talán jó lenne a 4G?!) és mivel aránylag sokat utazom így a játékok és a zenehallgatás is fontos szempont, na és persze a kamera se legyen rossz. A mostani telefonom 3,2 megapixeles, de sokkal rosszabb képeket készít, mint a korábbi ugyanilyen felszereltségű készülékem, pedig mind a kettő Sony Ericsson.
Ja, és van kiszemelt is a Huawei Ascend P6 és a Sony Sp, a Samsunggal már megjártam, az kizárt.
A P6 jobban tetszik,de hogy megjelent a P7 egyre több helyen olvasok a "betegségeiről" és az aksicserétől is tartok.Nem tudom, hogy nagyok-e az elvárásaim, de már szeretnék váltani és nagyon elbizonytalanodtam.
Köszönöm a segítségeteket!
-
mouzrr
őstag
Az LG F6 is zökkenőmentesen tenné a dolgát a mindennapokban? Gondolok itt videónézésre, e-mailezésre, böngészésre(chrome vagy alapböngésző). A mostani telefonom egy Optimus black, és hát egy böngészés után a home gomb megnyomását követően újratölti az egész launchert mert nem maradt neki RAMból
. Ezért szeretnék új telefont, ami tényleg "süvít" és megbízható.
Az nem gond hogy ennyivel drágább a G2 mini, picit jobban is tetszik, meg olvastam hogy nem melegedik, és ezek azért odatesznek pár pontot mellé, de a teljesítménye akkor is jobb, bár nem biztos hogy sokkal, én megadnám érte azt a pénzt is amit elkérnek, de még megvárok pár véleményt, köszönöm!
-
Mauzes
addikt
Kipróbáltam, amit mondasz, épp van nálam egy Moto G, KitKat-en.
Fut a Facebook, Messenger, Chrome index-szel és origo-val, Whatsup, Viber meg amit alapból futtat (settings, swiftkey, google search, pár services, Motocare )és így van 570 MB RAM foglalt, 310 MB szabad. Ez milyennek számít?
-
mouzrr
őstag
Sziasztok, telefont szeretnék venni, és 2 telefont néztem eddig: Optimus F6 és G2 mini. Esetleg van még hasonló méretekkel rendelkező telefon ami 4G-s? Tmobile-nál szeretném előfizetéssel.
Ha nem nagyon van más ami szerintetek jó, akkor a kettő közül melyik érné meg? Igen, a G2 drágább, viszont 4 magos, de az csak 1.2 ghz magonként, és abban is 1 gb ram van. Köszi a segítséget előre isSzerk: az F6 is 1.2 ghz, kérdés, hogy mennyivel nagyobb a g2 mini teljesítménye?
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #52602 üzenetére
Valóban nem játszok. Nálam munkaeszköz ez a telefon. Ezekre a célokra viszont az 520-as sokkal jobb. Ez van.
"Úgyhogy ne a menüpontok közti ugrálás meg a taskváltás legyen a szempont. Egyszerű feladatokat sokkal jobban ellát. De hogy ennyire impotens legyen játék terén, az több mint gáz."
Én úgy vettem ki a kérdező szavaiból, hogy általánosságba kérdezte a véleményünket. Egyetlen szóval sem említette, hogy kimondottan játékra szeretne telefont venni.
-
quailstorm
félisten
válasz
galaxys80 #52577 üzenetére
Lehet hogy pár menüpont gyorsabban nyílik meg. Hurrá. Nokia E52-őn még gyorsabb. És?
Race the stig L520-on akad mint a szar és überocsmány.
Asphalt 8 fullminimumon akad. SGS-en fullmaximumon se akad annyira. Igaz ahhoz kell swap. De minimumon modok nélkül simán viszi.
Temple run 1 L520-on és i9000-ren is akad.
Temple run 2 nem fut L520-on SGS-en hibátlan, smooth közepesen.
Modern combat 4 és NOVA 3 nem fut L520-on, és minimumon hibátlan SGS-en.
San andreas jobban működésre bírható SGS-en mint L520-on.És mindezt kitkattal...
Úgyhogy ne a menüpontok közti ugrálás meg a taskváltás legyen a szempont. Egyszerű feladatokat sokkal jobban ellát. De hogy ennyire impotens legyen játék terén, az több mint gáz.
Most mindjárt jössz hogy te nem játszol. OK, nem érdekel.
Évtizedek óta a játék a számítógép egyik mérési módja. Mert 100mb RAMmal be lehet tölteni 2 weboldalt, de modern combatozni meg nem lehet.
8.1-gyel pedig csak rosszabb lett a helyzet.Egyébként az a több mp-es kérem várjon a guszta animáció után, na annyi droidban is van.
Sajnos ha valaki valódi WP8 élményt akar, akkor 1GB RAM és komolyabb CPU. Nem tudom egy L525 mire elég, de gondolom többre mint az L520.
L520 kb a Nokia C7-et tudja kiváltani. Megbízható, egyszerű, alapfeladatokra gyors és kiváló, könnyen kezelhető. Ebben jobb mint a droid. De a rendelkezésre álló erőforrás elég gyenge.
(#52573) D4v3: nem valószínű.
-
w333
félisten
Esetleg még ... Xperia M Dual, Concorde 5001, Lumia 630 !
Ilyen áron és méretben szerintem az Xperia M -el járnál a legjobban !
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest