Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
pataig #54599 üzenetére
Ha tényleg fontos a jó akkuidő, akkor F6. Alcatel nem túl jól optimalizált, és lehet nem fog annyi rendszerfrissítést kapni, mint a régebben piacon lévő F6.
Meg az LG-nek cserélhető az akksija, ami lehet párszáz töltési ciklus után jól fog jönni, ha tényleg szeretnéd 2 évig használni.
Viszont az alcatelnek nagyobb és elvileg élesebb a kijelzője, a tapasztalatokról meg érdeklődj itt. -
pataig
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok!
Két készüléket néztem ki Lg f6 és Alcatel One Touch Idol 2 S. Szinte azonos árban jutnék hozzá.
Fontos, hogy gyors legyen, jó akku idó, gps. Telefonálás, netezés, navigáció és egy pici játék menne rajta.
Melyiket ajánljátok? (2 évre tervezném a vásárlást) -
pengwin
addikt
Támogatottság, megvett programok miatt inkább Lumia 630. Az L70 borítékolhatóan nem fog annyi frissítést kapni, mint a Lumia.
Meg június végéig jár a 630-hoz 8000Ft szoftvervásárló kupon, ha nem tévedek. Lehet májusi volt az akció.
A pixelességről meg annyit, hogy Androidon sokkal bántóbb az alacsony ppi érték, a csempéknél és a WP-s menükben nem feltűnő, családban van L820, 4,3", 480*800, szép képe van, nem látszik pixelesnek. -
DANDE22
tag
Végre volt lehetőségem megtapogatni, megnézegetni a SonyM2-t is és még egyszer nagyon köszönöm a tanácsot w333-nak
, hogy nem vártam, és az LG9 II-t vettem. Nekem már nagy a SonyM2 és nem is tud többet amennyivel drágább, úgyhogy örvendek a dolognak. Ahogy elnézegettem a z1C lenne még alkalmasabb telefon nekem az LG-nél de az meg drága és nincs is a Vodánál és nem is tudom lesz-e. Két év múlva meg már elég idejét múlt lehet bár ki tudja. Úgyhogy ha valami nagy gubanc nem lesz, és szoftveresen tudok majd mindig úgy netezni ahogy szeretnék, videók streamek stb marad végleg ez a teló. Max akkor váltok ha kisebb méretben lesz kb 2 év múlva hasonló tudású.
WP telefonom meg tuti nem lesz soha. Akár hányszor próbálom kitalálni, mikor megnézegetem mi hogyan van rajta, igazából nem jövök rá, meg nem is az én világom az a stílus (ez nem a másik értékelése, hogy jó vagy rossz, nekem egyszerűen nem jön be). Úgyhogy marad az andronyid :-)
-
Akoneira
tag
Sziasztok, egy Kis segítséget kérnék. Tavaly váltottam htc desire-röl iPhone 4s-re, de nem vagyok wlégedett vele, sok hibája van és a kezelöfelület se tetszik, az akkuidö meg egy katasztrófa.. Nekem ami fontos lenne az az Email, üzenetek kezelése, fénykép, zene és a sebesség, na meg hogy hogyha leesik a teló ne legyen rögtön kukatöltelék...jó lenne 4,5 zoll alatt....egyelöre a nokia 925 és 1020 között vacilálok......ti mit gondoltok/ tanácsoltok?
-
galaxys80
veterán
válasz
norbert1998 #54570 üzenetére
Érdekes sorrend. Csak, mert az S3LTE megeszi keresztbe az SP-t.
De szerintem még a sima S3 is. -
sphe
senior tag
Segítséget szeretnék kérni használt telefon vásárlásban
Párom Samsung Galaxy miniről váltana egy olyan mobilra, melynek jó az akksi ideje, lehet vele wifin facebookozni (bármilyen akár jar javás futtatókörnyezetben) és tud vele emlékképeket megörökíteni. Tehát: jó fotóképesség, jó akkuidő és wifi fontosak. Kb plusz 20ezret tudnánk rászánni, a használt Galaxy minik ha jól látom 5-10e Ft-ért mennek, tehát a keret 25-30e Ft. A samsung s8500 wave alakja nem tetszett neki.
-
Devas
őstag
válasz
sarkanyolo2 #54585 üzenetére
A kijelző felbontásából és a kijelző méretének arányából kapod meg a pixelsűrűséget. Nem értem a logikádat.
-
RiseOfEvil
tag
válasz
sarkanyolo2 #54582 üzenetére
Miert 6" on a flexnél sincs baj a 245 vagy mennyi pixelsűrűséggel.
-
Devas
őstag
válasz
sarkanyolo2 #54582 üzenetére
Nem mindegy hogy 4 vagy 5 colon van 207 ppi?
-
kromatika
veterán
válasz
norbert1998 #54570 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
-
TayRol
nagyúr
válasz
RiseOfEvil #54568 üzenetére
köszi.
-
duo
addikt
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Használt mobil vásárlását tervezem. Legfőképpen nettezésre használnám,fontos lenne a gördülékeny böngészés.50-55000 ft a keret.Samsung S3 LTE,vagy LG Nexus 4 lene a jobb választás szerintetek?Esetleg ebben az ár kategóriában még valami más alternatíva?Előre is köszi a válaszokat.
-
atthany
aktív tag
egyik hiperben most praktikumban 30 e Ft lesz az ára az ALCATEL IDOL MINI-nek (plusz 6×1 gb net is), megéri ennyiért? (Telenor honlapján nem lehet kapni)
Valaki használ ilyet, külföldi fórumokon írnak a kijelző meghibásodásról, ez mennyire igaz? -
TayRol
nagyúr
Szevasztok,
Van most jobb választás 80-85e ft körül az LG G2-nél, ha a feltételek azok, hogy új, vagy alig használt garis legyen, 4G-vel és rádióval, T-s vagy független, legalább 2 giga rammal és 4.7"-es kijelzővel?
-
duo
addikt
Sziasztok! Vodánál 15K ért (flottában vagyok ott a Go tarifának megfelelő készülékárakból tudok szemezni.)
LG l70 vagy lumia 630? (jelenleg lumia 520at használok meglehetősen elégedetten, de ennyiért elgondolkodtam a váltáson.
Nem vagyok elkötelezve egyik rendszer iránt sem a maga módján mindkettő jó.másik lehetőség, erre azonban elenyésző az esély tekintve hogy most nagyon másra kell a lóvé. de mivan ha:
huawei p6 35K-ért? jó vétel lenne? gondolom erősebb ajánlat a másik kettőnél.
köszi:
duo -
RiseOfEvil
tag
Valaki vett már telefont a Nextelshopban?
Megbízható bolt?
Fontos lenne. -
harry3
őstag
60e Ft körül keresnék telefont. Mindenképpen új és függetlent szeretnék, 2 évre tervezem megvenni.
Nézegettem ebben a kategóriában, de mindegyikben van valami, ami hiányzik vagy van gyenge pontja(pl. F6, L9II).
A kijelzője legalább 4,3"-os legyen, elfogadható képeket csináljon, az üzemidőnek nem kell tökéletesnek lennie, de jó lenne, ha az átlagosnál jobb lenne. -
Khaosz55
addikt
Különben 1 dolog miatt választanám a g2 minit a g2 helyett.
Egyszerűen nagynak tartom a G2-t. Számomra már kívül esik a praktikus méreten. Elsődleges a telefonálás. Játék meg sosem lesz, munkára veszem. Nem tudom kell-e ilyen erős vas (G2) telefonáláshoz és mail olvasáshoz esetleg néha böngészéshez.
-
jeni
félisten
válasz
norbert1998 #54555 üzenetére
1. Coolpad F1
2. Xiaomi Redmi Notejelent valamit,hogy 60000 Ft alatt meg is vehetőek. Xiaomi nagyobb kijelző.
Esetleg van jobb 8 magosban?5,5 cool-ig el mennék nagyságra. A 2 sim kártyára nem ragaszkodnék.
Hardverileg legyen jó, min 2GB belső memória,bővíthető legyen,nagyon jó kijelzős legyen. -
Cyborg
őstag
válasz
Caprice #54544 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, vegyél olyan telefont, amiről már van tapasztalat, vagy vegyél "márkás" telefont, pl. Huawei, Lenovo, Zopo, Zte, Xiaomi, stb. , amik alapból jól működnek, és van rájuk support a fórumról, ha kell.
Ha szeretsz bosszankodni, csalódni, és vissza postázgatni, akkor meg vegyél vagy noname, vagy klón telót, és arra se támogatottság nem lesz, se tapasztalat.Ne kockáztass ilyen nibiruval, meg elefánttal, csak, ha mindenáron szívni akarsz.
-
Szajo
őstag
válasz
Khaosz55 #54548 üzenetére
A G2 mini pontosan azt tudja amiket leírtál, az üzemidejével emelkedik ki a többiektől, nagyon remek kis telefon nekem is az van
Persze ez nem áradozás, kompromisszumok itt is vannak és jobbak is a G2 mininél. (Pl nincs benne fényérzékelő, speciel nekem egyáltalán nem hiányzik)
-
jeni
félisten
Üdv
Régen jártam itt.
A mai új trendi(?) 8 magos MTK chipes telcsik mennyire élet képesek? Van-e hátul ütője? Igaz friss még a dolog,hátha valaki már találkozott vele.WP 8-ról egy Nokia 820 mobilról váltanék arra. Vagy még korai?
-
nico9519
tag
Milyen kicsi a világ én is épp ma nézegettem a G2-t MM-ben szintén egy Galaxy Ace "büszke" tulajdonosaként
Csak nekem ez lett a nyerő a minivel szemben
-
csernya
újonc
Sziasztok!
Sok ideje tanakodok milyen telefont vegyek.
Árban 40-50 ezer forint lenne megfelelő. Ne legyen egy batár téglafon, multimédiás felhasználásra főleg zenére és vidóra kellene és nem ártana az sem ha dual sim-es lenne. Ami még fontos! Beépített vaku, jó aksi, és androidos legyen!
Ha valakinek van ötlete bátran írja meg! Előre is köszönöm segítségeteket!! -
Khaosz55
addikt
Hali,
ma megnéztem élőben az MM-ben egy LG g2-t. Nagyon szép telefon, de szerintem nekem túl nagy lenne. Samsung ace 1-hez képest lényegesen nagyobb. Félek hogyha farmer zsebre teszem és beülök a kocsiba baja lesz. Gondolom a G2-t már zsebben is lehet érezni. Én mindig zsebben hordom a telefont.
Szemezgettem a G2 minivel mert annak barátságosabbnak találtam a méretét. Szerintem a 4,7-es kijelző elégséges nekem.
Mire fogom használni:
- elsősorban telefonálás
- céges mail lehívás
- 1-2 web oldal olvasása- Ne legyen tetű lassú mint az Ace 1 (800Mhz).
- Ne merüljön le fél nap alatt. Készenléti idő hosszú legyen. -
A214
aktív tag
Nokia 635 mikortól lesz elérhető?
itt már van valami:
[link]-más szolgáltatónál is elérhető lesz?
-árat tud valaki? -
pit stop
addikt
Ahogy látom egyre többen olcsó, megbízható, minőségi terméket adó boltot keresik (sok év megbízható garanciával). Valamit valamiért fel kell áldozni, mert mind egyszerre nem fog menni...
Aki meg ilyet lát és el is hiszi az meg is érdemli - belőlük élnek gsm-ek.
Régebben sokat ajánlottam itt, de utolsó pár száz hsz-t olvasva most ez kívánkozott ki -
novieris
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket érdemes a 3 közül:
Prestigio Pap5044
Gigabyte GSmart Alto A2
Samsung S7582 Galaxy S Duos?Előre is köszi!
-
Cyborg
őstag
válasz
Caprice #54537 üzenetére
Az 1. és 5-öt hanyagold szerintem. A többi három közül válassz, annak közössége is van, az Etotelkot pedig felejtsd el, inkább a Minidealről vedd.
Ár-érték arányban egyébként az Iocean verhetetlen, piszok olcsó ahhoz képest, hogy mindent tud, ami kell neked (van noti led, szép képek, szép kijelző, szép design, ujjlenyomat mentes hátlap, kényelmes fogás, minőség érzet kiváló). Én is épp egy X7 HD vételén töröm a fejem, egy 3000-es akksival kiegészítve, így elég sokat keresgéltem, olvasgattam róla, és kifaggattam pár tulajt is róla, ami elég nehéz volt,nem sok embert találtam, de azok mind segítőkészek voltak.
-
minek?:S
őstag
válasz
Caprice #54537 üzenetére
Szia!
Szerintem ZOPO, miért: mert jól ismert gyártó és jó telókat gyárt. Miért ne hallgass rám? mert nem értek a kínai csodákhoz próbálj meg itt érdeklődni, itt szerintem előbb fogsz kapni hasznos választ
nico9519
Visszajelzések alapján jó bolt.
kacsa04
Ez egy jó kérdés, én eddig egyedül premiumgsm szervizébe vittem be telót, ott kellemeset csalódtam - gyorsak voltak(2 nap), elmagyarázott mindent, hogy mit miért hogy. De amiket írtál elég "neves" gsm boltok, csak nem küldenek el melegebb éghajlatra. A Sony beázás(amennyiben van rajta IP szabvány) más kérdés, amennyiben a felhasználó rendeltetés szerűen használja a készüléket, nem ázhat be.
-
nico9519
tag
Hello! Ez a bolt mennyire megbízható, van valakinek velük tapasztalata?
http://nextelshop.hu/ -
katt777
félisten
válasz
Viktor0610 #54506 üzenetére
Hát, ez gáz, de a választ kösz. Androidos cuccok alapból frankón kezelik.
-
Caprice
csendes tag
Szerintetek melyiket lenne érdemes választani ezek a kínai csodák közül?
Szempontok:
- ár-érték arány
- kivitelezés
- szép kijelző, jó felbontás, élénk színekkel
- 2 kamera, amik normális képeket csinálnak
- tudja kezelni a telenoros kártyát1. Elephone P10C - ez külsőre nagyon tetszik,és árban is nagyon jó (mármár gyanúsan). Viszont eléggé iNEW V3 koppintásnak tűnik, az nem kezeli rendesen a telenoros kártyát, és nem tudom h vajon ennél is fennáll-e ez a probléma.
2. ZOPO ZP780
3. Iocean X7
4. ThL W200S
5. Nibiru Mars H1 -
Balchi
újonc
Nagyon jó kérdés.
Én még mindig az Apple termékekben bízom leginkább.http://clixtk.com/6O1i
-
kacsa04
csendes tag
válasz
minek?:S #54530 üzenetére
Hol a leg készségesebbek a garancia ügyében?
ujgsm, ujmobilok, xxlgsm vagy a partnero-ban? Sajna már megszívtam gsm-es garival, nekem ez nagyon sokat számít! Csak ott veszek, ahol ha esetleg be is ázik nem küldenek el a fenébe..
Tényleg..erről valakinek tapasztalata? Ha beázik a Sony kütyü akkor mivan? Ráfogják a vevőre, hogy valamit elcseszett? -
doki13
aktív tag
Telekomtól Z2-ök meg függetlenek....
-
DeeDee84
újonc
Sziasztok
Vodás telefont keresek Go tarifával (nekem bőven elég)
Egyszerű menüt
Felhasználás:
alapvetően telefonálásra, email olvasásra,
pici böngészés, Gps, néha fotózás
rádiót szeretnék
Olcsó legyen (max. 15ezer Ft), nem akarom sajnálni, mert 3 gyerekem van, és a legnagyobb is csak 5 éves
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/keszulek_kereso/elofizeteses#hprice_up/1Köszi a segítséget
-
őstag
válasz
Smile8822 #54522 üzenetére
Annyiért Ace3 vagy S3, de S3 az jobb.
hunkryo
Apámnak B25 van, és az nagyon bírja a strapát. Szerintem a B15 sem rosszabb. Sonynak vannak víz és porálló(bb) készülékei:Z1C, Z2, Z1, ZR, Z, ZL, Z Ultra. Vagy SGS4 Active, Xcover 2. Előbbik IP57/IP58-asak, utóbbik IP67, ha jól tudom.
ADAM1337
Köszi. akkor viszont elég ha csak jelzel, hogy írtál
-
Smile8822
senior tag
Üdv.
Öcsémet szeretném meglepni valami jó kis telefonnal és kiváncsi lennék mit ajánlanátok.
Max 40/50k lenne rá.
Érdekelne hogy használtan illetve ujan mit ajánlanátok.
Leginkabb Samsung telefon érdekelne más nem igen.
Amire használná:
Telefonálás, internet, játék, zenehallgatás, néha fényképező...stb
Érdekelne mi lenne a legjobb választás, én galaxy s3 ra gondoltam az azért elég jó telefon.
Köszi előre is. -
Szajo
őstag
Cat B15 ről mit tudni? Nagyon bírja a gyűrődést?
Sógorom vett egyet de nem merjük kipróbálni meg ha nem muszáj nem is fogjuk, csak egy pohár vízbe tettük bele azt bírta lazán
Milyen "strapabíró" telefonok vannak még amik hasonló jók csak jobb felszereltségűek, nagyobb a hardverjük pl. ? -
kacsa04
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nekem a vízállóság miatt a ZR tetszik jobban..meg külsőre, és aku időre is. Igazából nem látom, hogy a Nexus miben lenne jobb nála, de lehet csak az én figyelmem kerülte el. Partneroban midndenesetre csak 3 ezer forint a különbség a 2 között és ez a Sony javára.. Ja és nem vagyok program fejlesztő, ilyen szempont nem számít nálam -
csatakacsa
tag
Sziasztok ! Egy rövid kérdésm lenne..
Xperia M2 vagy G2 mini ? fokent netezesre lenne, illetve fontos h "smooth" legyen. Galaxy S3 at neztem meg, de a leendo tulaj tart a beégéstől, meg h nem lesz kitkat.
-
őstag
válasz
ADAM1337 #54504 üzenetére
Nekem U van, már másfél éve, általában 100 megám van, és azon elfut, világi hiba volt feltenni az ICS-t, de az is csak hívásoknál rosszalkodik. Nem mondom, hogy jaj de hű de gyors, de nem játszom nagyon semmivel, semmi nem köt le, azok, amik meg igen, nem esznek sokat, háttér programok is kevesen vannak, persze a facebookot kötelező tiltani, mert eszik vagy 50-et. Én sem azért veszek Z10-et, mert 2giga RAM, hanem mert meguntam a droidot, semmi használható nincs, BB meg -szerintem- kellemes rendszert csinált.
csibabu G2 mini mehet nyugodtan, jó kis teló.
kacsa04 nexus 4 !!
-
kacsa04
csendes tag
válasz
minek?:S #54492 üzenetére
Már teljesen tanácstalan vagyok.. Csak szeretném, ha tudna "mindent" a telefon amit megveszek.. És ahogyan én elnéztem jónéhány játék kevésnek tartja az 1 gigából fennmaradó memóriát.
Most közbekukucskáltam, és 2 gigásban 3 telefonon akadt emg a szemem, mind 85K alatt van.
Ja, köszönöm a tippet, más is ajánlotta már a partnerot, csak nem ugrott be..
A 3 teló: Sony ZR, Huawei ascend P6 és a Nexus 4
Ezek közűl melyik a legjobb választás vajon? Már olvasgatom a teszteket, mind tetszik! -
m1lan
őstag
-
Szajo
őstag
válasz
csibabu #54503 üzenetére
LG G2 Mini
Én most vettem, és egész jó kis telefon!
Tapasztalataim elsőre:
Telefon nem röffen be egyszer sem qSlide (applikációk kis ablakan több futtatása) alatt sem, az akkumulátora az nagyon sokat bír, nekem S2-m volt ahhoz képest egy megváltás eddig mindig reggel levettem, este felraktam tölteni, most reggel leveszem: Aktív 4G egész nap, Wifi,Netezés,Videózás (bár ez csak pár youtube videó) folyamatos facebook,viber sync és chatelés és olykor wifi, és estére 53% környéke
A telefont távirányítóként TV,DVD hez használni tökéletesen lehet, működik!!!
A képe szép, napfényben 80%-on elég jól látható.
Eddig egy hét alatt nem találtam komolyabb hibát ami idegesítő lenne így azt nem tudok írni, én mindenképp ajánlani tudom!
Egyet mondok: HA AZ ÜZEMIDŐ SZÁMÍT, AKKOR MINDENKÉPP G2 Mini az Alcatel-el szemben! F6 van ismerősnek és nagyon jó telefon az is, de hiába abban is akkora akksi van mint a g2 miniben (talán picit nagyobb) nem bírja addig egyszerűen!
Remélem segítettem, és ne érts félre, mind a 3 telefon egy nagyon remek telefon! -
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ti bevállalnátok, egy nexus 5-öt vagy G2-öt a partnerotól/b-teltől?
A nexus 5 98k, a G2 104k a partneronál. A G2 102k a b-telnél. Mindkettő forgalmazói garival.
Ti megvennétek? Mennyi a kockázat? Az ottani telefonok kintről behozott átalakított mobilok?
Valahol láttattok ~100k-ért gyári garanciával?
Köszönöm! -
-
katt777
félisten
Lumiák microUSB hub kezelésére valaki tud infót?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
minek?:S #54492 üzenetére
Én amondó vagyok a ram mérete nem minden, soc is sokat számít nagyon.
de én 2gb ram alatti telefont droidból már elavultnak tartok, 2évig volt xperia s-em abba 1gb volt de csak 200-300mb volt a szabad és már 2 app után érezhetően belassult az is, most z-m van ezzel megvagyok elégedve ha nagyon nyuzom az induláskor szabad 1,3gb-ből marad 400mb, lehet hardcore user vagyok de ez most így vaj sima.
512mb-vel nem tudom szerintem droid eléggé nyögve nyelős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest