- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Keil Walker #150783 üzenetére
Árakat nem igazán néztem, hogy most ezek mennyibe kerülnek. Az S9 nem lesz rossz, bár én a 2018-as felsőkategóriából hamarabb választanám a Huawei P20 prot a fotók miatt és az akksi miatt, vagy a Oneplus 6t-t a rendszer miatt és az akksi miatt. Nyilván ezek az én preferenciáim. Esetleg kedvezőbb áron egy Xiaomi MI8, ami a leírtakra bőven jó lehet.
-
Noukoum
veterán
válasz
Keil Walker #150783 üzenetére
Bőven. Mondjuk hasonló árban van s10e
-
xhege
veterán
válasz
Keil Walker #150780 üzenetére
Hát így bizony nehéz ajánlani.
szerintem alapjában egy 1-1,5 éve bemutatott csúcsmodellel nehéz mellényúlni. Itt tényleg az dönt, hogy mik a használati szokások.
-
istnag
addikt
válasz
Keil Walker #119732 üzenetére
140 körül van Iphone 6S. minimum 32GB -s modellt vegyetek (ha meg lehet toldani a keretet).
Ha nem, akkor P10. -
BRIKLY
veterán
válasz
Keil Walker #114545 üzenetére
A harmadik MIUI van rajta. Természetesen eladás előtt még mást is kipróbálok,de túl sok reményt már nem fűzök hozzá,hogy legalább olyan lesz,mint a Z3c volt..
ROM- olástól nem iedek meg,anno mikor több időm volt,még (félig) saját ROM-ot is csináltam.
-
galuska95
aktív tag
válasz
Keil Walker #113211 üzenetére
p10 lite-ról most jött teszt itt MA-án
-
istnag
addikt
válasz
Keil Walker #113211 üzenetére
Igen azt én is néztem, csak nem tudom milyenek a fotós képességei, ha van olyan jó , mint a Honor 8, akkor az tetszene neki. -
Ájvé
veterán
válasz
Keil Walker #106076 üzenetére
Mi 5S-ről nem volt B20-as verzióról, Mi Note 2-ből viszont biztos lesz B20-as (is).
-
hroberto
veterán
válasz
Keil Walker #105120 üzenetére
A specifikációkkal nagyjából tisztában vagyok. Az érdekelne, hogy használat közben mennyire jönnek ki a különbségek.
-
hroberto
veterán
válasz
Keil Walker #105113 üzenetére
A Samu Edge tetszik. Megéri a felárat az S7 Edge az S6-hoz képest?
Sajnálom a Windowst, de most már tényleg nagyon úgy tűnik, hogy BB sorsára jut. -
basaja
senior tag
válasz
Keil Walker #101350 üzenetére
Korrekt eladó, csak ajánlani tudom👍
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Keil Walker #99523 üzenetére
Direkt kérdeztem az 5 colt, de azt mondta ne, ne legyen... Pedig egy Redmi 3 tényleg jobb lenne.
Viszont így a méreteknek nem néztem utána, hátha meg tudom őt győzni. -
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #99523 üzenetére
A dual-sim-ről megfeledkeztem. Akkor a mi4 kiesik.
-
válasz
Keil Walker #97657 üzenetére
Hmm, eddig ez áll a legközelebb a kívánt célhoz.
Jóval drágább, mint szeretném, de eddig nincs jobb.
Kössz! -
Leon833
tag
válasz
Keil Walker #95316 üzenetére
Sziasztok,
Gondolkozom egy S5 vasarlasaban de meg vacilalok az Sony Z3 Compact és ekozott.
A kérdésem az lenne hogy mobilnal mennyire látszik a 720p és 1080p kozotti különbség a kijelzoben?
Igazából az szólna az S5 mellett hogy az full HD kijelzo. -
Melack
veterán
válasz
Keil Walker #93901 üzenetére
Gondolom a Lenovo fogja forgalmazni.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Keil Walker #93346 üzenetére
Nem azt mondom, hogy egyben nem tudnám megvenni, de egyszerűen nincs szívem egy összegben egy telefonra kiadni 100.000-et, meg még többet. Ezért venném inkább kamatmentes részletben, mert úgysem cserélem 2-3 hónap múlva.
Párom meg kap céges mobilt, vodásat, és lehet választani, hogy Huawei P8 Lite, vagy Galaxy A5 (azt nem tudom, hogy a 2016-es, vagy sem), de én azt mondtam, hogy a P8-at hozza. Főként a nagyobb RAM miatt. Ezzel mik a tapasztalatok? -
Kbali
nagyúr
válasz
Keil Walker #93344 üzenetére
Szerinted ez mióta szolgáltatós vagy 0% THM-es?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Keil Walker #91409 üzenetére
Egy jóárasított oem G4-ről van szó.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Keil Walker #91121 üzenetére
Bocs a kései válaszért, elsiklottam felette ...
Az olvasottak alapján nagyon könnyen hajlik vagy sérül a gombok mellet ... hasonló "bendgate" övezi mint az iPhone-t, csak nincs olyan nagy dobra verve, mert kevesebb a hater xD
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Keil Walker #91121 üzenetére
gondolom arra gondolt hogy volt egy videó amin félbehajtották. persze azóta kiderült hogy baromság
-
woryz
senior tag
válasz
Keil Walker #89272 üzenetére
Őszíntén, megnéztem az összehasonlítást, de mint laikus a legszembetűnőbb különbség, hogy a Z1 3GB RAM-mal és 64 GB belső memóriával rendelkezik szemben a 2GB / 32GB. Ezen kívül van még valami jelentős különbség?
Viszont a oneplus X-t kipontoztam, mert "csak" 2500mAh-s az aksija, és nem szeretnék naponta kétszer tölteni, mint a jelenlegi kamusung S4-emet.
-
woryz
senior tag
válasz
Keil Walker #89260 üzenetére
[link] - itten 93k a vibe P1.
-
Ájvé
veterán
válasz
Keil Walker #88775 üzenetére
Nem fém házas a Mi3 sem.
-
Imy
veterán
válasz
Keil Walker #85645 üzenetére
Redmi Note 2-vel szemezek most már jobban a kijelzője miatt. Aztán ha van valami hátránya ne tartsátok magatokba.
-
boff
senior tag
válasz
Keil Walker #85645 üzenetére
Ez nekem is tetszene, Mo-n körülbelül mikor lehet majd kapni? Neten nem találtam nagyon infót. Meg kb. milyen árnövekedésre kell számolni?
-
spider80
őstag
válasz
Keil Walker #83998 üzenetére
Ebben sincs 800mhz-es LTE?
-
theo11
csendes tag
válasz
Keil Walker #80894 üzenetére
Ok köszi, akkor várunk még egy keveset. Nekünk azt mondták, h nem tudják mikor lesz, a gyártótól függ, valahol pedig azt olvastam, h valakinek meg azt mondták már nem lesz.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Keil Walker #80335 üzenetére
A GSM boltokban is lehetne kínai, ha megvennék, de meg sem veszik őket. Ha vennék, akkor ajánlhatnák is.
Persze, Snapdragon 800-as az enyém is, meg anyáé is, épp most örömködik neki. Én nem tudom, de nekem bőven elég, és szerintem minden normál felhasználónak is, aki nem játszik. Nem gondolnám, hogy egy normál felhasználó észre venné, hogy egy Honor 6 alatt erősebb hardver van. Persze, ha valaki gameboynak nézi, akkor biztos kijön a különbség. Szóval szerintem felhasználástól is függ, hogy kell-e az erősebb vas, vagy sem. Mindenesetre, amíg nem lesz általánosan elfogadott a kínai teló, addig fenntartásokkal kezelem. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Keil Walker #79999 üzenetére
Válaszod köszönöm!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Keil Walker #79475 üzenetére
Az iPhone6 szerintem nem. Nézd meg mennyivel nagyobb.
-
bigdaddylaza
tag
válasz
Keil Walker #78769 üzenetére
szia sonyt nem szeretnék de köszi..
másoknak köszi a semmi segitséget....
-
Shingen
addikt
válasz
Keil Walker #78704 üzenetére
Tényleg nem rossz 2gb rammal.
-
törölt tag
válasz
Hát ha nem számítana a kamera ezt szerintem megvenném. Bár a belső tárhely nem túl acélos.
-
xtevo
őstag
válasz
Huh, köszi a találatot!
Ez így elég patentnak néz ki.
-
válasz
Ez is olyan, mint a többi Huawei/Honor készülék, hogy vagy dual SIM vagy 1 SIM + micro SD?
Pár éve nem gondoltam volna, hogy szükségem lesz a dual SIM-re, de ma már nem tudok nélküle élni...
A dual SIM esetleges hiányától eltekintve tényleg elég jó paraméterekkel bír az árkategóriában.
-
törölt tag
válasz
Keil Walker #77936 üzenetére
Én mondjuk megelégednék egy 5"-os 720p-s készülékkel is 2 giga rammal, 16 giga háttértárral és Snapdragon 615-tel. És legyen benne jó kamera.
Ja csak most nézem hogy ez pont ilyen lesz csak kisebb kijelzővel és erősebb SoC-cal. Kiváncsi leszek az árra. 150-180 közt lesz szerintem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Keil Walker #77857 üzenetére
Mali 450 az erősebb (41vs24 GFLOPS) csak Adreno 306 fejlettebb, újabb.
-
Ozsi009
tag
válasz
Keil Walker #77857 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos már el is fogyott...
Honor 4x árában és tudásában van még másik alternatíva? 66e-ért nagyon jónak tűnik, ennél többet nem is szeretnék költeni.
Néha játék (akár komolyabb is pl. Ashpalt 8), net,face, messenger, ezekre használnám leginkább.Köszi!
-
Ufoka
csendes tag
válasz
Keil Walker #77845 üzenetére
Köszi, elolvasom.
-
Ájvé
veterán
válasz
Keil Walker #76271 üzenetére
Phablet kategóriába jó lesz, SoC is elég erős, mali 450 mondjuk nem mai, de teljesítménybe jó viszont. Octa A53 ott lesz azért.
Meizu M1 Note mondjuk jobb, de azt meg nem kapsz hivatalos garanciával. -
Ájvé
veterán
válasz
Keil Walker #76199 üzenetére
Ez elég sokba kerül.
-
Hunt3r22
őstag
válasz
Keil Walker #75943 üzenetére
Feketénél làttam, fehéret nem néztem.
Fehér telefon alapból nem tetszik. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Keil Walker #75613 üzenetére
És esetleg használtan van valami 60-70 környékén, ami jobb választás lenne a Honor 6-nál?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Köszönöm, a Honor 6 nem tűnik rossznak. Érdekes, hogy T-nél kártyásan drágább, mint függetlenül edigitálban. Szervizelése hol történik a Honoroknak, mennyire végez normális munkát a szerviz?
-
smiti
veterán
válasz
A Honor 6 is megtalálható a T kínálatában. ( webshop )
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Keil Walker #75461 üzenetére
Igazat adva neked mondom, hogy nem gyenge annyira a hardver és azért mindennapi élethez megfelel a gyorsasága, de azért veszettül jól néz is ki.
-
Vodar
senior tag
válasz
Keil Walker #75459 üzenetére
Na igen, de azzal nem számolsz, hogy az Androidnak magasabb az erőforrásigénye, így ha a Lumia 735-ben valamivel gyengébb is a hardver (nem gyenge), az akkor is stabilabb lesz, mint a P7. Ez ugyanaz a helyzet, mint az Android <--> iOS esetében. Még a csúcskategóriás iPhone-ban is csak 1 GB RAM van és mégis stabilabban fut, mint az Android 2 GB-tal, hiszen jóval alacsonyabb az erőforrásigénye. Az Android baromi sokat megeszik, így az alkalmazásoknak is kevesebb marad. Az egyedüli érv Android mellett, hogy több app érhető el rá, mint Windows Phone-ra. Ha viszont ez nem számít, akkor mindenképpen a Lumia 735, mert stabilabb, gördülékenyebb.
-
psg5
veterán
válasz
Keil Walker #75041 üzenetére
Bár elvileg kilőttük, de akko ez alapján: Lg Spirit: TFT: 245ppi mi a túróért annyival olcsobb az LG, ha tudásra meg ugyanott van mint az A3?
-
psg5
veterán
válasz
Keil Walker #75039 üzenetére
HASONLÍTGATOM őket. Nem tudom. Ha nem adnak el annyit belőle, amúgy is akkora a felhozatal, mi a túrónak gyártják?
Ha jobb az A3 játékmegjelenítése terén, akkor egyáltalán nem számít az árbeli különbség.
Ekkor? -
psg5
veterán
válasz
Keil Walker #75033 üzenetére
Pont azért jött szóba a Grand Prime, mert nagyobb kijelző, ezért és azért mert már így is nehéz dönteni az ace szóba sem jöhet
Köszi.
Miért tölteléktelefon a Grand prime? Még kinézetre is hasonló az A3-hoz.
Amúgy sem értem, hogy csupán kinézet és anyaghasználat miatt miért jóval több egy A3 egy Grand Prime-nak, ha hardveresen meg tökugyanaz (na jó a 0,5ram különbség)? Vagy a frissítések elérhetősége is ennyit számít? Na de ha jól olvastam az A3 sem kapja a lollipopot, akkor meg?Jaj de nagyon nehéz, hogy jó döntést hozzak viszonylag hosszú (2, esetleg 3 éves távra)
-
psg5
veterán
válasz
Keil Walker #75023 üzenetére
Most láttam a válaszodat! Köszi!
A3-hoz köszönöviszonyban sincs a Galaxy Grand Prime? Továbbra is játékra főleg.
Úgy láttam a videókon, hogy Grand Prime-on is fut egy Asphalt 8. (bár itt a videón nem látom, hogy akadásmentesen-e).
Mivel nagyobb a Grand Prime, ezért újra szóba került ez is, pedig az A3 fele hajlunk a Spirittel szemben. -
motoflug
őstag
válasz
Keil Walker #75023 üzenetére
Köszi!
A Gopay kiváltja a paypalt vajon?
-
papeti01
senior tag
válasz
Keil Walker #75012 üzenetére
Azt hiszem én is itt leragadtam...
Szóval:
A3 73.000 független két év hivatalos gar, LG spirit 53.000 azonos feltételek. (német árak, átszámolva HUF-ra)
A3 már volt a kezembe nekem nagyon tetszik, de félek, hogy a Samu sohasem frissiti, míg az LG már nyalókás alapból...
Több ram + dupla tárhely (amiből vicces, hogy csak 8 giga elérhető szabadon...a 16ból pfff) vs. nagyobb felbontású kijelző + lolli + itt átrakhatóak a progik SD-re)És, hogy mennyi időre venném... általában egy év alatt lesz valami bajuk, megunom, eladom, leejtem, úszik.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Keil Walker #74284 üzenetére
Rendben, utána nézek a P70-nek is, hátha. Köszönöm a gyors segítséged!
istnag!
Ha nem probléma jó lenne ha privátban leírnád a tapasztalataid a kínai telefonjaiddal kapcsolatban. Csak hogy ne offoljuk szét a topicot, minden megközelítés érdekel.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Keil Walker #74279 üzenetére
Épp WP-ről szeretnék sürgősen váltani, bár nem tagadom szemeztem a 735-tel, de azóta több WP-s ismerősöm is megerősített abban, hogy nem csak az én mobilom szar, hanem az övék is, szóval kilőttem ezt a lehetőséget. Kijelző méretben az az igazság, hogy 4,7" fölé nem szívesen megyek, a G3 S pont ezért szimpatikus, hogy bár 5,0"-es, de mégis körülbelül egy 4,7"-es telefon méreteivel rendelkezik. Ha viszont nem gondoljátok jónak, akkor nem tudom mitévő legyek.
Zsolt_72!
Köszönöm!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Keil Walker #74276 üzenetére
Szia!
Kaphatnék egy kis segítséget, hogy miben körözi le? Megbízhatóság, gördülékenység, jó zenei tudás, lagg mentesség, jó minőség. Nagyjából ennyi az elvárásom.
Köszi előre is!
G3 S 80.000,-
G2 100.000,- Most a tanácsodra megnéztem. -
Corvu$
csendes tag
válasz
Keil Walker #72810 üzenetére
Köszi, ezek benne vannak de csak nem megy. Lehetséges hogy nincs aktiválva a kártyán a net?
-
David89
tag
válasz
Keil Walker #72553 üzenetére
köszi, ez elég jónak tűnik
-
DS39
nagyúr
válasz
Keil Walker #72411 üzenetére
[link] - az árlistában is szerepel, 635 1GB néven. a készülékkeresőben viszont még nincs benne, csak a félgigás.
szerk. látom egy későbbi hsz-ben te is linkelted, akkor tárgytalan.
elég erős ajánlat így, gyakorlatilag csak a közelségérzékelőt lehet belőle hiányolni, minden mást tud, amit kell ebben a kategóriában.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #72411 üzenetére
Van friss árlista [link]
Nokia lumia 635 1Gb a neve.
Szerintem ez külön a szolgáltatónak készült változat. -
Devas
őstag
válasz
Keil Walker #72408 üzenetére
Szerintem a telenyomornál vagy a RAM-ot írták el, vagy a Lumia 638-ast árulják.
Mondjuk ennek a leírása erősen sántít a linken: ugyanakkora kijelző, ugyanakkora méretek mégis más % s-t-b ratio (ahogy a képeken is látszik). Ez lehetetlen.
-
Zedz
addikt
válasz
Keil Walker #70383 üzenetére
Mindegy is igazából, legjobb lesz ha itthon nézelődök!
-
Zedz
addikt
válasz
Keil Walker #70381 üzenetére
Külföldi boltokban eddig nem nagyon gondolkoztam, de ha már így felhoztad lehet szétnézek máshol. Mondjuk angol amazon? EU-n belül még vámot sem kellene fizetnem, igaz?
-
dpaya
újonc
válasz
Keil Walker #66972 üzenetére
Üdv. Mindenkinek!
Szeretném a véleményetek kikérni a következőben.
Lehetőségem van jó áron venni egy Sony Xperia M2-t. Átnéztem nagyon sok véleményt, tesztet, de vacillálok, mert 11000 Ft-tal drágábban tudnék venni egy Samsung Galaxy S3 Neo-t.
Nem tudom, megéri-e az árkülönbség. (A Samsungról is tájékozódtam.)Most egy Samsung Galaxy W-m van, már nagyon megérett a cserére.
Előre is kösz a véleményeket, ill. a tapasztalatokat.
-
MrSzab
csendes tag
válasz
Keil Walker #66855 üzenetére
Akkor jó. Még kicsivel odébb van a Karácsony, és még megfontolom melyik telefont választom, valszeg ezt. Majd értesítelek , ha megszereztem
-
Elar
senior tag
válasz
Keil Walker #66472 üzenetére
Köszi.
Azt hiszem Honor 6.
Nagyon meggyöző -
maximilian4
addikt
válasz
Keil Walker #66472 üzenetére
+1
Ezek közül talán a mi3 a legjobb választás.
-minőségi anyaghasználat (unibody fém)
-gyors hardver (snap800, 2gb ram)
-szép éles kijelző (1080p ips)
-vajsima android (MIUI referencia telefon) havonta érkező frissítésekkel, egyedi funkciókkal, mindenképpen felhasználó centrikus, végletekig testreszabható
-relatív elég jó kamera (sony exmor 13mp)
-reltív jó üzemidő (3050mah akku)
-biztos magyarországi garancia (mediamarkt, edigital, xiaomishop) -
cenzor
tag
válasz
Keil Walker #64120 üzenetére
Első ránézésre az is nagyon mutatósnak tűnik, utánaolvasok, hogy milyen bajai vannak. Köszönöm!
-
glocker
tag
válasz
Keil Walker #62410 üzenetére
az okos óra jó ötlet...
gondolkozom rajta...
THX -
törölt tag
válasz
Keil Walker #61416 üzenetére
-
-Faceless-
őstag
válasz
Keil Walker #61416 üzenetére
A g2 mini frissítéséről korábban szó volt egy interjúban, hogy azonos lesz a G2 frissítésével. Ha a sima G-ből indulunk ki, ami 4.0.4-ről frissítve lett 4.4-ig, akkor minden esélyt megadnék a mininek, hogy bőven megéljen még 2 frissítést.
#sgergi A probléma a kéréssel az, hogy ebben az árban vagy egy előfizetéses tarifát mondanék nyugodt szívvel, de akkor kell, hogy pontosan milyen is az, hogy tudjuk az árakat. Függetlenül viszont nincs androidos telefon, amit ennyiért nyugodt szívvel tudnék ajánlani, erősen ajánlom megnézésre a Lumia 530-at 35 ezer pont, és ez a legolcsóbb telefon, amit én hajlandó vagyok ajánlani. Tökéletesen tud mindent amire neked a felsoroltak szerint kellene, és nagyságrendekkel kevesebb a lagg, mint hasonló árú droidos hulladékoknál.
-
törölt tag
válasz
Keil Walker #61410 üzenetére
Az Krait magos, nem? Ha nem, akkor elnézést.
Szerk: most nézem, Cortex-A9...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Keil Walker #61324 üzenetére
Smarttarifa Extra 1 lenne..
maggi1886076 Inkább megfelezem a ramot...
30K-t 2éves előfizuval adjak egy telóért amit 95%ban csak telefonálásra használok? -
Simtu
senior tag
válasz
Keil Walker #61030 üzenetére
Mondjuk az F70-ről sem nagyon találtam tesztet...
Akkor lehet szavazni: F70 vs Galaxy Core LTE
-
Jowanson
tag
válasz
Keil Walker #59949 üzenetére
Miben jobb mint a Core azon kívül hogy erősebb a hardvere?
4"-nél nagyobbat akar a lelkem, megtetszett neki a Core 4.3"-as képernyője... :/ -
nagybá
senior tag
válasz
Keil Walker #59747 üzenetére
Most akkor edigitaltól nyugodtan lehet venni?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Keil Walker #59542 üzenetére
igencsak, olyan előfizetésben vagyok, amitől nem válnék meg, és nem is éri meg rá telefont venni (600 Ft-ot jóváírnak minden hónapban, amíg nem veszek telefont, annyit meg nem engednek az árból egy 3k-s előfizetésre)
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Keil Walker #59460 üzenetére
Köszi, akkor várok még még.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Keil Walker #59311 üzenetére
Nem szabad, hogy gondja légyen belőle. Szóval annak jónak kell így lennie
Persze, kínai szent(vagy inkább atkozott)háromság a kamera, gps, 3g
-
l.daniel91
csendes tag
válasz
Keil Walker #59308 üzenetére
Vodafone-os vagyok, lehet náluk vásárolni készüléket anélkül, hogy ez bajukra esne? Illetve lehet náluk anélkül készüléket vásárolni, hogy bármiféle tarifacsomagot kössek mellé?
-
válasz
Keil Walker #59239 üzenetére
(#59240) s4tch és (#59239) Keil Walker Igen, ez a G2 mini nem is olyan rossz.
(#59241) norbert1998 Nekem tetszenek a kepek, teszt irja: "De azért ez a produkció messze van attól, amit a kategória élmezőnyének tarthatunk, persze összességében elmegy ez is, de elég sok a korlát, s ezen a külön kapcsolható éjszakai mód, vagy a HDR sem segít."
(#59238) quailstorm Oszinte leszek: En is kaptam egy Lumiat, de egyszeruen lusta voltam "atkoltozni" Androidrol Windows-ra.
Nem mondom rossznak, csak furcsa a sok "butykoles" utan a zart rendszer. Plane, hogy amikor meg regebben probalgattam nagyon keves alkalmazas volt az Androidhoz kepest. -
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #59194 üzenetére
*elhiszem*
-
-Faceless-
őstag
válasz
Keil Walker #59179 üzenetére
Már írtam, nem novathor...
-
quailstorm
félisten
válasz
Keil Walker #59179 üzenetére
Kizárt.
2 éves SoC
Megszűnt a cég.Szerintem az a dev boardnál messzebb soha nem jutott.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #59150 üzenetére
Megtaláltam: NovaThor L8540, PowerVR SGX 544 GPU-val.
-
surgery
senior tag
válasz
Keil Walker #59046 üzenetére
Azt nem ismerem nagyon
-
mulatosdj
aktív tag
válasz
Keil Walker #58918 üzenetére
Köszi szépen a választ! Ebbe az árketegóriában van még másik ajánlott az f6on kivül,esetleg használtan is!
-
DrGreen
csendes tag
válasz
Keil Walker #58884 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Megnézem az M-et is. -
Ateess
tag
válasz
Keil Walker #58833 üzenetére
Sajna nem olcsóbb a Redmi, mint a G630-as, legalábbis a fent említett két boltban nem, az L90-est meg már nem árulják fekete színben (kifutott termék). A Xiaomi-hoz tartozékok sem tudom, hogy hogy vannak, ezen vacillálok még, esetleg erről valami tapasztalat?
-
válasz
Keil Walker #58322 üzenetére
F6 szerintem már nincs a Telenornál. Bár a 1220 meg tudja mondani, melyik boltban van esetleg...
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Keil Walker #58322 üzenetére
Jah, láttam, hogy jó kis cucc, de már nem forgalmazzák.
-
whYz
őstag
válasz
Keil Walker #57794 üzenetére
Na mi3 az idealis ugy tunik. Olcsobb mint az moto X es a N5 igy talan ez lesz, koszi. )
Egyetlen hatranya talan, hogy picivel nagyobb mint az n5... -
EnergyCoke
tag
válasz
Keil Walker #57355 üzenetére
SP-t pont néztem az tetszik is meg elég nagy is
De a komolyabb játékokat Batman,Nfs,Gta SA vieti normálisan?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Keil Walker #57107 üzenetére
Nem ertem ezt a hype-ot a OnePlus One-nal! Rohadt sok penz az egy telefonert, amire egyenlore ketes a garancia, vissza kell kuldeni akarhova... 100 ezer korul mar lehet rendes telefont venni, aminel nem sokkal jobb ez a kinai cucc.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
Keil Walker #57107 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő. Ha jól látom az oppo nem dual simes. Bocsi
-
Mentior
csendes tag
válasz
Keil Walker #56857 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget srácok!
-
Pepeninho
őstag
válasz
Keil Walker #56634 üzenetére
Jónak tűnik. Nekem ez a típus valahogy kimaradt. Remélem belefutok egy akciós történetbe...köszi
-
Pepeninho
őstag
válasz
Keil Walker #56632 üzenetére
Ezeket én is nézegettem. Nem egyszerű a dolog. Elég szűk a spektrum az én kívánalmaimnak....
-
válasz
Keil Walker #56579 üzenetére
Köszönöm, 49.999-ért meg is vettem a telefont (polcon 54.999-es ár volt kint MM-ben, online megrendeltem, 10 perc múlva olcsóbban megkaptam), +5.000-ért baleseti biztosítást is kötöttem rá 2 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest