- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Rapid136 #9569 üzenetére
Az biztos, hogy (pár éve néztem) 1000-1500 dollárt nem adnék érte. Örököltem, örülök neki, vigyázok rá és megbecsülöm
A leírt hibákkal egyetértek, de a mosodája tényleg eléggé befosós. Nyilván egy mai, korszerű rendszerobjektívéhez nem mérhető a képminősége és a karakter nem ér ennyi pénzt, a tizedét még talán igen. De őszintén szólva én inkább rendszerobit vadásznék már ilyen 30ezer fölötti áron (Fujira, mert ott az összes rendszerobi legalább jó, ha nem inkább kiváló), a manuálozás az kb a ropiért beszerezhető üvegekkel jó, ami a MILC-ezés miatt egyre kevésbé megvalósíthatóMás kérdés: Pentacon Six obikat van értelme Fujira adapterezni? ahogy néztem, azért elég combos a bázistávbeli különbség, mondjuk a 80/2,8 kicsi, de a 180/2,8 Olimpia vicces lenne úgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest