- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Nemtudom, én csak azt látom most is, hogy folyamatosan tolnak fel liciteket. Amúgy igen, megadsz egy rászánós keretet, és ugye azt addig emeli amíg jó vagy. Ez persze úgy van kitalálva, hogy milyen kényelmes, de gyakorlatilag árfelverés szerintem. Megmondom őszintén lehet én vagyok régi vágású de szeretem figyelni az árverést, és nem egy automatizált folyamattal, hanem én magam és akkor beszállni ha tényleg megéri. De így megadsz valamit, aztán a gép leboxolja a másikkal és ha a te kereted magasabb te maradsz állva, aztán nyilván őt értesítik, hogy ki lett golyózva aztán jön egy új kerettel, és így ez licit mechanizmusok csatája. Nem tudom mióta van ez így. De gyakorlatilag árfelhajtó funkció szerintem. Mert amúgy figyelni kellene az időre, meg a többiek reakcióira.
Amúgy igen, nem vagyok egy mindennapos licitáló, de évente párat lenyomok. Lehet hogy azért nem vagyok vele tisztában, mert általában az utolsó fél órában dől el nálam, hogy belépek-e. Nem akartam senkit félrevezetni, bocsánat

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hardcore café
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Android játékok topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest