- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bicajoskema
tag
Sziasztok!
Szereztem egy Revuenon-Special 35mm F 2.8 -at. Sajnos nem peremes az adapterem ami van hozza (Samsung NX). A helios-omnak le lehetett csavarozni a hatuljat es ott ugye egy kabel szigeteleset beepitve tudom allitani a rekeszt perem nelkuli adapterrel is.
Ennek a Revuenon-nak viszont nem tudom lecsavarozni a hatuljat. Teljesen az obit pedig nem szeretnem szetszedni, nem vagyok benne biztos hogy az összerakas is menne kellö dokumentacio hianyaban. Mit lehetne csinalni vele hogy tudjam allitani a rekeszt. (a kis fem pöcök allandoan be legyen nyomva)Esetleg valakinek van valami dokumentacioja egy ilyen Revuenon 35mm-es szetszedeseröl.
Nincs rajta A-M kapcsoloElöre is köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest