- ASUS notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- SONY LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Raspberry Pi
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Jó reggelt uraim.
Segítségeteket kérném.
600D-n egy Helios 44m-4.
Egyszerűen képtelen vagyok éles képet lőni. Tárgyakról természetben, vagy otthon, esetleg vakuval még csak-csak akad 1-2. De portrét, hogy esetleg a szem éles legyen egyszerűen képtelen vagyok.
Most akkor vagy én vagyok gyík és hagyni kellene ezt az egészet, meg ez az üveg nem erre van, vagy valamit eleve rosszul csinálok és nyitva ezzel nem is ésszerű összehozni ezt az örvénylő hatást a portréval.
LV-t használtam már. ott zoom de ugye sokszor nincs lehetőség állványt használni, kézből pedig mm-eken múlik a dolog sokszor, illetve az élesség állítás is annyira finom, hogy kezdem most már elveszíteni a reményt.
El tudnátok látni pár tanáccsal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- ASUS notebook topic
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- VPN topic
- Horgász topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest