Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Hisense LCD és LED TV-k
- Logitech szerviz
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
A gyerekes képeidet nem néztem, csak a gyertyás csendélet miújságot. Nekem akkor is az jön le, hogy ott a jupiter teljesen nyitva inkább életlen. Most melóban vagyok, nem tudok képet linkelni flickr oldaláról, de ha beütöd náluk a keresőben a jupi9-t, akkor elég sok jó nyitott rekeszes képet fogsz találni, meg persze vannak elég lágyak is. És persze vannak teszt fotók is különböző rekesz értékeken. Ezeket nézve nekem nem ez a lágyság jön le. A francba, most megint sokat agyalok ezen a Q...va jupin
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival, de itt egy link, ezeket még f2.8-on lőttem. Gondolom látszik melyik 100% crop. Bár megnyitni nem tudod mert lehet régebben töröltem már őket picasáról. Azt én is tartom, hogy f2.8 lágy egy kicsit, de nem ennyire. Tényleg nem kötekedni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Router gondok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival,