Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni #3488 üzenetére
ezek szerint én tényleg nagyon amatőr vagyok, mert ugyan látom, hogy mosottabb f2-őn, de az én szememben teljesen használható...mondjuk az is lehet a kijelzőmmel van probléma...(átlagos felbontású tn panel) fogalmam sincs...nézegettem canon fd-vel készült képeket is, és nekem azok is bejövősek...mostmár tényleg nem tudom, mit vegyek, nem akarom később megbánni...lehet veszek egy olcsó takumart, és egy olcsó fd-t, kísérletezek, majd egyiket továbbadom...abban sem vagyok biztos, hogy ez az életlenség most komoly hiba lenne, vagy csak ízlés kérdése? anno sok helyen olvastam, pl a leica m8 tesztekben azt hiszem, hogy szinte lehetetlen velük éles képet csinálni...és azért az nem egy olcsó kamera...a canon fd-vel pontosan mi a gond?
amúgy köszi a tesztképeket, hálás vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest