Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Nem tudom mennyire hülye kérdés, de engem nagyon zavar a dolog.
Van Helios M44 58/2, és MC Flektogon 2,4/35-ös objektívem. Canon EOS-550D vázon használnám őket, de egyszerűen nyitott blendével képtelenség velük éles képet csinálni. Amiket itt látok, az nekem csak álom. Az első gondom az, hogy bár én a keresőben élesnek látom a képet, visszajelez a fókusz rendszer is, de az exponált kép mégis életlen lesz, illetve a fókuszpont ábrán mérve előrébb van, 1 m-es távolságon kb 1 cm-el. A gép LCD kijelzőjén fókuszálva ez a bibi már nem jelentkezik. Mindezt persze állványon!
Az objektívek tiszták, karcmentesek. Rossz méretűek lennének az adaptereim? Vagy mi a fene okozza ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Arc Raiders
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest