Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
MrChris
üzenetére
Úgy már igen
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság 
Meg szerintem egyenlőre az A7-et is kihagyom natív obit nem tudnék rá venni
Vannak hiányosságok az biztos,szokható de bosszantó,én azon akadok ki hogy a fókusz kézi utánállításánál nem lehet bele nagyítani csak ha a fókusz manuális módban van

Minden gépemnél úgy használtam hogy ahogy tekerem rögtön nagyítson itt meg gombra sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem hiszem hogy valaha is adok annyit a lensturbó-ért ennyiért a camdiox nekem jó-meg anélkül is már elég szépen kirajzolja az obi képét az apsc szenzor,megvan a csavar bokeh meg a többi jóság