Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 

PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek

Új hozzászólás Aktív témák
- 

jjeahh
nagyúr
Csak annyi, hogy nincs neki
. Legalábbis egy örvénylő bubibokehes 40 éves üveg után nagyon semleges 
 . Persze ez valszeg inkább előny, mint hátrány, csak a magamfajták többre tartják a régi 3d-s karaktert, az életlen sarkakat, vinyettát és CA-t meg benyeljük 
Muerte68: Ja portréra én is használgattam az elején, csak nekem nem elég szűk a dof vele és mint írtam nekem jobban tetszik a régi üvegek képe. Gombára viszont nagyon szeretem, csak egy ideje felhagytam a gombafotózással... no de jön az ősz és lehet újra belejövök, csak kellenének valami frankó segédfények hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
 - Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Legalábbis egy örvénylő bubibokehes 40 éves üveg után nagyon semleges 
 . Persze ez valszeg inkább előny, mint hátrány, csak a magamfajták többre tartják a régi 3d-s karaktert, az életlen sarkakat, vinyettát és CA-t meg benyeljük