- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12138 üzenetére
Újra gép előtt vagyok, szóval ömlesztem a sok okosságot
Itt egy link.
Itt láthatod a bázistávolságokat. Hogyha veszel egy Canon EF végű lens turbot, akkor azokat az objektíveket tudod feltenni, amik hosszabbak a Canon bázistávolságánál.Amennyire tudom, a Nikon Ai felmegy a Nikon F bajonettre, így hogyha van adapter Canon EF-re, akkor felmegy Lens Turbo-ra.
Itt egy újabb link.
Ez egy flickr csoport, ahol elég jól összeszedték, hogy mi mivel kompatibilis. Felül megtalálod összeszedve, de ha végigolvasod a beszélgetést, akkor van egy jópár még pluszban hozzáírva, ami a fenti listából hiányzik. A csoportban rengeteg képet is találhatsz különböző lencsékkel, különböző gépeken.
Ímhol pedig egy excel dokumentum, egy szintén nem teljes lista a kompatibilis üvegekről.Így hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest