- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
El kell dönteni, hogy kell-e, hogy a sarokban is éles legyen, és ha igen, akkor megéri-e dupla áron. Nekem megérte.
Azzal még számolni kell, hogy egy focal reducer örök darab. Úgy értem maximum elajándékozni tudod, eladni nem, mert itthon nincs kereslet a használtra, és az újra is minimális. Nekem is szerencsém volt, hogy Muerte épp venni akart, én meg épp kiszúrtam a fórumon
Különben már belenyugodtam, hogy lesz kettő, el is terveztem, milyen remek összehasonlítást lehet majd csinálni.Chris: nyitva fókuszálni ilyen fényerős lencsével + focal reducer használatával kész katasztrófa. Ha sikerül eltalálnom, hogy az legyen éles amit akartam, akkor még most is pezsgőt bontok
A hóvirágnál le volt támasztva, nem tudott egy millimétert se elmozdulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sony VCT-SGR1
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest