- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
El Joe #10721 üzenetére
Jó eséllyel csak koszos, amit pár ezer forintért kitisztítanak. Típushibája, valahol említették, hogy gyakorlatilag nem igazán van olyan példány amit ne szedtek volna szét ez miatt és jól működik. Nemrég volt ilyenem "véletlenül", de nekem a Fuji 35/1.4 mellet érdektelen, kb. 1 nap alatt elvitték 30-ért lassuló blendével (kissé túl van értékelve, 40e körül szokták hirdetni). Képminősége bőven átlagon felüli és nagyon kicsi a közelpontja, a leképezése majdnem 1:2. Szóval nem egy átlagos objektív, ha ez a gyújtótáv neked jó, akkor örök darab lehet.
Csurgó László és Komáromi Domonkos neve szokott felmerülni objektívek javítása, tisztítása kapcsán, mindkettővel vegyesek a tapasztalataim. Kalocsay Károly talán a Soósban szokott "rendelni". Mindegyikük népszerű és várólistás általában. Ha ilyenre kerülne a dolog, nekem az Opticam lenne az első, ahol rápróbálnék. A szerelő/műszerész nevét nem tudom és csak egy szűrőmenet javításával voltam ott régen, de nagyon korrektek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- CANON EOS-1D X MARK III - újszerű - ~62k expo
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest