- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli58
tag
OPticam, Bajcsy Zsilinszky utca: lehet, hogy régen jól dolgoztak, de már tutira trehány banda. Több Tessart, Trioplant vittem be hozzájuk, állítólag elkészült, aztán, amikor érte mentem, a szervizes ember már eltűnt (nem véletlenül, meg volt beszélve, mikor megyek). Az obik ugyanolyan állapotban voltak, mint amikor bevittem, szét se szedték. A szervizes telóban bizonygatta, hogy amennyire lehetett, kipucolta. Egy frászt. Én magam nekiálltam, és megcsináltam rendesen. (ok, bonyolultabb szerkezeteket biztos nem szedek szét)
-
MrChris
nagyúr
Most hogy írod ennél is meg más CZJ obinál, mint a 21mm-es is beállt a blende. Apám szétszedte, kitisztította (semmi kosz nem volt benbe) aztán működött egy darabig. Aszem a blende lemezek csúszó része valamiért elakad, aminek tudtommal kenés nélkül kéne jól működnie. Gondolom anyag probléma emiatt visszatérő és a kenés csak ideiglenesen oldja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő