- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
80hun
addikt
válasz
tvamos #10102 üzenetére
A nikonnal csak egy baj van és az az hogy nikon obi megy csak rá.
A canonra felmegy sokminden de optikai keresővel manuálozni nekem gyötrelem.Marad a milc. Egy oly-m nekem is van meg egy pana is mostmár videóra jobb mint hinnéd. egy e-m10 nagyonjó manuálozni főleg hogy van benne stabi.
A 300-as telét (ekv600) úgy megfogja kézből mint a pintyAz A7 nemolyannagy , persze én nem vagyok az a zsebrevágós tipus , a nyakamban lóg a gép.
Sok Nikonost ismerek akinek nex , a6000 stb van a nikon mellé manuálozni.
De ez olyan ha éppen összejön a zsé az A7-re meg kell venni egyszer élünk. Lehetőleg garis amire van még 7 hónap minimum és kibővíteni 5 évre. Aztán nyúzhatod sokáigAz e-m10m2-t ki tudod próbálni nemsok minden változott rajta az e-m10-hez képest , főleg okosabb lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X3 360 fokos akciókamera szett - 3 akku, töltő, szelfibot, szilikon tokok
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest