Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
general
üzenetére
csak hogy lásd, uni/multi tényleg kattingatós, de nem tudod, mi van mögötte, lehet nem is oda rak mindent, ahova spec neked kell. Én ahogy csináltam:
-vanilla telepítő és hozzá egy clover
-cloverrel telepítő bootolása, telepítése és elindítása, de ekkor még nagyon rossz a rendszer. Grafikus megjelenítés gagyi (pl nincs blur meg transparency), egér akad stbstbstb..
-post-install kézzel, terminalból:sudo cp -r ./10.12/Post-Install/LE-Kexts/* /Library/Extensions/
sudo mv /System/Library/Extensions/AppleACPIPS2Nub.kext /System/Library/Extensions/AppleACPIPS2Nub.bak 2> /dev/null
sudo mv /System/Library/Extensions/ApplePS2Controller.kext /System/Library/Extensions/ApplePS2Controller.bak 2> /dev/null
sudo ./10.12/Post-Install/AD-Kexts/VoodooPS2Daemon/_install.commandés még sok más, majd kernel cache rekreálás:
sudo rm -rf /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup/kernelcache
sudo rm -rf /System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel
sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /és ez után jön a finomhangolás (4k patch, hibernation prevent stb)...
nade itt jön be az informatika és az angol, ami elengedhetetlen hozzá. Nem mi szültük, nem tőlünk függ. Sudo (superuser do), rm(remove), mv(move) stb, meg a leírások. Ehhez kell. Ha nem akarja az ember, akkor ott a Pandora's Box, multibeast ami mint mondták, a kalapács.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tlac