Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Nikon DSLR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Az mér jó, hogy a Coinbase úgy tesz, mintha a Convert ingyenes lenne, aztán hopp, 1%-kal mégis kevesebbet kapsz mint ami a preview-ban van?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
dvd_R+
őstag
válasz kenwood #67797 üzenetére
Ez nem hiszti, hanem illem,modor kérdése, bocs h szóvá tettem, de ha sok a fáradt gőz és a foggalmazásodat nem tudod kellően "barátságossá tenni" akkor inkabb ne írj, habár sokan arra használják a fórumokat,topicokat, hogy az IRL életben lévő stresszt, fáradtságott ott vezesség le. Szóval nem haragszom
Csak ismételni tudom magam, nem az enyém a rig én csak össze rakom, és szóltam h pci-e kellene, nem jött se riser se kábel se semmi, ezt kaptam, össze rakom, elviszi az illető, még1x figyelmeztettem aztán azt csinal amit szeretne..
végül úgy döntöttem hogy a trash talk mellett érdemben is legyen valami leírva,m 1molex ágra 1 molex riser van dugva, a masik molex risert pedig 1 sata ágra kötöttem molex-sata atalakitóval
Powerlimit max lejebb lesz véve hogy kevesebb áramot kapjon... és ezáltal gyengébb MHsHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
kenwood
veterán
válasz dvd_R+ #67795 üzenetére
Hiszti helyett inkabb a linkelt videot nezd meg.
Az, hogy a megrendelo mit hoz, irrelevans. A normalis gumis is elhajt teged, ha odamesz hozza ket szett agyonhasznalt gumival,hogy rakja fel a kevesbe eletveszelyeset.Ez nem jatek, ha lakasba megy,es kigyullad,akar embereleteket is kovetelhet. Aztan majd lehet magyarazni a birosagon, hogy " 3 honapig ment rosszabb megoldassal".
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
echterion
nagyúr
Én a belső, szobahőmérsékletet nézem. Nálam a két kártyás rig-ben 1,5 fok emelkedés (ennyit ment fel a meleg miatt, nincs klíma) eredményezett 3-4 fok emelkedést. Persze még így is vígan elvan a gép, de látszik a növekmény. Még egyszer enyit fog emelkedni, ha egyenes arány lesz a két érték közötti változások között, ennyit fog még emelkedni a szobahő kb. a régi tapasztalatokból kiindulva.
-
dvd_R+
őstag
válasz kenwood #67793 üzenetére
Én teljesen normál hangnemben kérdeztem valamit, de ez az utolsó válasz picit már súrolja a (számomra) nem normális hangnemet
Molex 230w -ig terhelhető úgy tudom, sata 125w -ig,
nincsi lyen hosszabitó, se pcie csatlakozasú riser
abból kell "dolgoznom" amit hoznak.
Ezt hozták hogy kezdjek belőle valamitmert jelenleg a 7 kártya egy fsp bronzos tápról és egy evga 750w budget goldos tápról ment
az evga tápkábelei nem gyáriak voltak hanem valami utangyartott szutyok, és 1 molexre 3 riser volt bedugva és sorolhatnam... igazából egy fotó szerintem bőven elrettentő lenne..Hozzáteszem 3 hónapja így használja és ment hibátlanul..
Tegnap közöltem ez igy nem oké, ma hoztak 2 tápot, riser pcie, és pcie hosszabitó nincs
ebből kell megoldanomÉs a kérdésem nem arra irányult, hogy alternatív legjobb megoldasnak mit ajanlasz mert nyilvan a pcie a legjobb. Hanem az hogy " ha 1 molex ágra 2db vga-t rx5600xt és rx5700 dugok molex riseren az még belefér e ? ha nem akkor 1 molex 1 riser, masik sata agra meg megy a sata molex atalakitó és abba a masik riser..
De egyszerűbb szépen foggalmazva leb*szni az embert háttérinfo nélkül mintsem a kérdésre válaszolni..
k.. melegem van, itt b... a rezet ezzel a sz...al és egy egyszerű kérdésre való válasz helyett jön az megmondom okoskodó számomra már picit sértő stílus
Azt hiszem utolsó kérdésem volt itt ha ez megy itt ..
Ui erre majd jön a megint megmondom a tutit, és én 1 idiota vagyok
Előre is köszi és itt befejeztemHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
MODERÁTOR
Kinél hogy bírja a meleget a rig/miner pc? nálam érezhetően emelkedett a hő 2-3 fokot amióta kint 25+ van. Nem tudom mi lesz ha beüt a kánikula.
PL-t visszavettem kicsit, MC -300, a hűtés fix 80%-on pörög.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kenwood
veterán
válasz dvd_R+ #67792 üzenetére
Haverom kb. 10 ismerosenek tiltotta le a telefonszamat azert,amit te csinalsz.
Felhivjak ot, hogy ket hulye megoldas kozul melyiket javasolja. Elmondja a harmadikat,a jot,azok meg nekiallnak okoskodni, hogy nem ez volt a kerdes.
Az Rm850-en van 6 csati,a linkelt osztoval 12 lesz belole.
A pcie a legjobban terhelheto a 3 csati kozul,de te megis ragaszkodsz a masik kettohoz.
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
dvd_R+
őstag
válasz kenwood #67791 üzenetére
Szia
Nincs elég pcie- mert több kartya (7db lesz a rigben) lesz a 850-es tap mellé egy 650-es is
de úgysem elég hogy csak pci-e ről kössemtehát csak azaz opció van amit fentebb írtam
a fent említett 2 kartya 1db molex ágról kapja az áramot vagy inkab 1molex ágról 1 kartya
és a masikat meg egy sata kábelre dugjam egy molex to sata kábel segitségével ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
kenwood
veterán
válasz dvd_R+ #67790 üzenetére
pcie>molex>sata a sorrend.
A legjobban akkor jarsz,ha se sata,se molex nincs hasznalva a risereknel.
A ket 5600 felso csatija siman elmegy egy darab ilyennel is : [link]
Agankent 100 wattot siman elbir a pcie,es az 5600 osszesen vesz fel annyit a riserbol es felulrol.[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
RM850 Corsair tápegység 1db molex ágat adtak
van 2db vga 5600XT MSI és egy sima 5700 MSI szintén mind kettő 2 ventis
Molexes riserbe van téve mindkettő
viszont nincs a tápegyeséghez 2 külön molex kábel csak 1db amin 4 dugaj vanrádughatom a 2 risert a legvégébe és a legközelebbi dugajba ?
vagy az úgy mar sok lesz neki ?
mert akkor az egyyikre molex > sata atalakitó kabelt fogok hasznalni és sataról kapja majd az aramot...
de próbálom kerülni a sok atalakitó kábelt, ezért kérdem hogy az még safety-nek számít ha 2db fent emlitett vga 1 molex ágról kapja a riserben az áramot ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
3800+
őstag
válasz aradebil2 #67773 üzenetére
Csak a tranzakcios koltsegeket. De lesz valami tip (jatt) amit lehet azert fizetni hogy a tied legyen az elsok kozott vegrehajtva mint tranzakcio. Biztos nem lesz annyi mint most a tranzakcios fee de a 2 alap rewardhoz ezek is hozza jonnek. Szerintem sem lesz olyan hatalmas visszaeses.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Danex
addikt
válasz SzlobiG #67768 üzenetére
Akkor volt ez beharangozva mikor egy block-ért nem 2.2eth jött, hanem 3-4eth minimum.
És mivel 2ETH alá nem lehet lemenni jelenleg, így 30-40%-ot már nem nagyon tud hová esni, viszont az tény, hogy ha legközelebb beindul a vásárolgatás akkor az eip már nem fogja engedni elszállni annyira a költségeket. -
Pietrosz
addikt
[link] Óvatosan az új 3060-akkal, az EVGA állítólag tökugyanaz kívülről, sehogy se lehet megmondani, hogy már az új verzió, csak simán nem működik a dev driverrel..
-
kenwood
veterán
válasz Shkiz0 #67762 üzenetére
Az mondjuk latszik az estimated earningsen is. Az atlagnak a fele, a csucsnak a harmada.
Annyi pozitivum van benne, hogy ezen mar az eip-1559 sem tud sokat rontani.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rival
aktív tag
Most vesztettem el a hardvertárca szüzességem. Jó ötletnek tűnt, hogy rakok a tárcámba egy kis ADA-t. Nem is lett volna ezzel gond, de arra nem számítottam, hogy a Daedalus már 7,5 órája szinkronizálja a blokkláncot . (Oké, nem egy mai laptop, de amúgy még kiszolgálja az igényeimet: 2.gen. i5, 16GB, SSD.)
Úgyhogy inkább megoldottam a transzfert és a stake-et Yoroi-jal, ezt meg hagyom, hadd fusson végig. Bocs, Daedalus! -
Dare2Live
félisten
reggel 5-16ig gas price 10. Még a gyors utalások se mentek 12fölé. gas miatti reward 0.1ETht se érte el...
közben a tranzakció szám kb ahol feb, márcban....[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Kiskokó
veterán
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
disko
csendes tag
Sziasztok. Msi z270 gaming plus alaplapon az egyik pcie slotban lévő kártya egyszer csak elkezdett lassabban termelni. 32 mhs helyett 21. Kábel és riser volt cserélve. Bármilyen kártyát teszek bele lassabban megy. A többi pcie slotban megy rendesen. Tönkre ment az alaplap vagy mi lehet a gond? Hónapok óta megy hiba nélkül.
-
kenwood
veterán
válasz llacee #67734 üzenetére
Nekem neha belenez a 170 wattba is hive alatt a 6800xt
Marmint ennyit ir szoftveresen. Falbol passz, siman lehet,h megvan a 200 is.
Ha power limitet allitok be, akkor meg lemegy 50 ala a hashrate.
Gyari bios.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz fasyrt #67749 üzenetére
A fórumon csak azokban a topikokban lehet hirdetni (csak magánszemély; csak saját terméket; kínálni és keresni egyaránt), ahol ezt a topik tudnivalókban engedélyezett.
A hirdetett termékeket a Hardverapróra kell feltölteni saját hirdetésként és onnan lehet belinkelni a topikba.
Továbbra is hirdethető szövegesen:
- szívességkérés (pl. kölcsönbe kell)
- 1000 ft alatti értékű termék
- szállításban való segítségkérés
[link]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
llacee
őstag
válasz Sontir Fel #67748 üzenetére
55%fan,60/68C hőfokról-> 45%fan 51/57C -ra
-
fasyrt
őstag
válasz Sontir Fel #67748 üzenetére
Van egy 20 centis 16x riserem alirol, de nem kell megse. Aki keri, annak szivesen atadom araban + posta. Kb. egy tizesre jön ki.
-
Frozen
addikt
válasz fireman123 #67744 üzenetére
azt nem néztem ,de most már ezt is tudom
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
senior tag
válasz fireman123 #67744 üzenetére
nem minden gpu, csak amelyik nem 15fok (celsius) alatt van folyamatosan tartva.
[ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
fireman123
őstag
válasz Frozen #67742 üzenetére
Azt is lecsekkoltad, hogy mennyit hessel a gpu-d ravenen?....mert nem annyit mint eth-n, mivel más algo ....ha ismered a raven hash-t a kártyára akkor tudod összehasonlítani a hozamot,.....valamint általában minden GPU jobban melegszik a kawpow algón ami nyáron nem szerencsés.
-
senior tag
válasz Frozen #67742 üzenetére
az ugye megvan, hogy 100mhs ETH az = 50mhs KawpoW és a VGA-t 100% fogyasztásra kell állítsd. (azaz pl. RTX3070 60mhs/130w ETH = 30mhs/ 230W kawpow.)
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Frozen
addikt
néztem egy rvn calkluátort elvileg már 200mh val jobban jön mint ehterminersen a napi eth
jelenleg etherminers 214mh ra nekem 14 dollár
200 mhra calklulálva rvn el 16 dollár /nap[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
amol
addikt
A Metamask egy wallet. Aki eddig is azt használt annak nem gond. Én mást használok, átállítottam az etherminet 0,1-re, és mivel holnap el kéne érnem várom a csodát.
Ez a 0,1-es kifizetési opció eddig is elérhető volt, de azoknak, akik ezt nem érték el egy hét alatt, jobb volt a heti gyakoriság - ami most megszűnt, legalábbis Ethereum Mainneten. -
screeny
tag
válasz RealTedMosby #67706 üzenetére
Érdekes, hogy ennek ellenére már influencer YouTube-ek is tényként kezelik, pl. SonOfaTech. Fura, de véleményem szerint ez annyira még nem egyértelmű.
Ha mégis így lesz akkor sem lesz egyszerűbb, sőt... ASIC, és még az is lehet, hogy ez “kinyírja” az ETH-t közép-hosszú távon. Ha egy project nem a terveknek megfelelően halad, az nem szokott jót tenni. -
SzlobiG
félisten
válasz fireman123 #67727 üzenetére
Na meglesem majd, de még megvárom a kiutalást. Köszi az infót.
-
2018
senior tag
válasz llacee #67734 üzenetére
Rtx kariknal voltage curve allitassal meg power limit allitgatasnal lehet. Amd karinal a gyari szoftverrel power limit allitas viszi legjobban lejjebb a fogyasztast. En 26 mh ra lottem be az rx 570 karit -15 power limit 2100 mhz ramokkal es 70% ventikkel 100w it ir a phoenix miner
-
llacee
őstag
ok, akkor várok.
--------------------------------
még egy kérdésem lenne, 6800XT-nél windows-os futtatásnál több helyen olvastam 130w körüli futtatást
Én amit az amd tweak enged undervolt, 1300core, kicsit emelt memória mellett 156w--ot ír az amd app.
Ezt lejebb lehet vinni valahogy vagy ehez hiveos kellene? -
2018
senior tag
válasz fireman123 #67730 üzenetére
Mi a cel arfolyamod, hogy onnantol kiszallsz es eladod az eth coinokat?
-
torma1981
veterán
Manuálisan szeretném kérni a fizetést a ethermine oldalán. Hogy megy az? Valamit le kell tölteni hozzá ahogy látom. Ha nem akkor 28-án amit addig bányásztam átküldi Coinbasera ahogy eddig?
-
2018
senior tag
válasz fireman123 #67727 üzenetére
binance -ról ki tudod paypalre küldeni a manit amit ott átváltottál pl euro coinra?
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Windows alatt használok lolminert coinbase wallet eth címre van belőve a script.
Az ethermine fizetési politika nem annyira tetszik, hogyan tudok áttérni másra?
Nem világos a lolminer és az ethermine hogyan kapcsolódik össze. Hogyan tudok kilépni belőle, ha áttérnék pl binance-ra?
-
Frozen
addikt
köszi a válaszokat ezt a zen-t tolja valaki?
-
koko52
nagyúr
Miért esett be ethermine hivon-hoz képest? 4.6 vs 5.6 $ /100MHs
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
veterán
Coinbase-en ez a buy-sell indikátor mennyire lehet valid? Mennyire lehet árulkodó az árfolyam alakulását illetően? Eleve nem tudom, hogy tranzakció-darabszámot vagy összeget takar?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Frozen
addikt
hát ez az ethermine elég gáz lett,tényleg nekem is felugrott a kifizetés ......
Hát ízé ti hova is mentetek át túrni?Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
amol
addikt
válasz viharhozo #67705 üzenetére
Szia
Egy ideig szórakoztam pont egy Zotac és egy EVGA 3060-nal Z170-es lapban, T-Rex minerrel. Nem volt gond az Afterburner ventilátorszabályzásával. Kártyánként is lehet lementeni profilokat, de ez a kettő elment azonos beállításokkal.Tudnak 50 felett, de 48-nál nem kérnék tőlük többet.
Egyébként x8 még elég nekik, x4-nél már feleznek.[ Szerkesztve ]
-
Peterbilt379
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki Nicehash OP rendszert RTX 3070-hez?
Beállításhoz kellene kis segítség.
-
senior tag
most nézem, hogy már csan Coinbase-n Doge.. gondoltam áthozom poloniexről de inkább mégsem.. 20doge a transfee.....
-
RealTedMosby
tag
válasz screeny #67659 üzenetére
Igazad van, eddig ahol utánanéztem, sehol sem maga Vitalik mondta, hanem csak a hivatalos "roadmap"-ből következtették ki. Ott pedig továbbra is ~2021/22 van írva. A shard chain-ek viszont valóban "valamikor 2022-ben" lesznek implementálva, a PoS átállás után. Ez így akkor még mindig nem bizonyíték...
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Pietrosz #67684 üzenetére
Es majdnem. A Phoenixminer default .bat-ja 80 fokra allitja a homersekletet. Ez mondjuk nekem eleg soknak tunik, de a legizgibb, h a Zotac kepes ezt felulirni Afterburnerbol, az EVGA viszont nem. Teljesen mindegy, mit allitok utobbinal, csak a 80 fokra figyel.
Miota toroltem ezt, minden fasza.Ill. nem minden, mert hiaba mondom az Afterburnernek, h ne szinkronizalja a ket kartya beallitasait, megis azt csinalja.
Eleg szentirasnak tunt a 3060-ra az 50 MHs, na az nincs meg, a ketto nalam max. 95-ot bir.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
szabeska
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Iphone 13
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest