Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
utomi
senior tag
Hát ez az új rendszer nagyon nem jön be Ethermine-on Most akkor vagy várok minden hó 28.-áig vagy megyek máshová. Csak kérdés hova ? Tanács? Van ahol 0,05 alatt is utalnak 2 hetente legalább ?
-
mihione
őstag
válasz Frozen #67488 üzenetére
Etherminerol beszelunk mi is,a gombot en is nemreg vettem eszre,manual payout de annak te fizeted a dijat.Amugy 2miners 0.05 nel kb azonnal kiutal es nekem jobban bejon hogy nem az aktualis becslest mutatja hanem a real 24 oras hozamot,csak hat 45mh/s eleg karcsu mostmar 0.05 elereshez...amikor elkezdtem februar elejen meg boven a duplajat hozta eth-ban mint most
En kb felvaltva nyomom 2miners es ethermine kozott :D
Ja amugy nem eleg hogy a crypto beesett meg az usd/eur/huf arfolyam is rekord alacsony,bezzeg a boltban nem veszed eszre h 5%-al erosebb a huf
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
-
codip
kezdő
válasz tupacamaru #67474 üzenetére
Hmmm... köszönöm! Gondolom ha fix-en nem hajtja a segédszoftver nélkül, akkor automatán sem
Igazából meguntam a dolgot és rendeltem egy fan HUB-ot, de jó lett volna így megoldani HiveOS alatt, ha már van... Azért köszönöm szépen -
mihione
őstag
válasz Frozen #67480 üzenetére
Q7: “This is too complicated for me. Can I receive my payouts as usual?”
A: Yes! Simply keep mining. Payouts above 0.01 ETH will be sent out on the 28th of each month. Balances above 0.1 ETH are sent every day.Nekem ez alapjan ugy tunik 0.01 es 0.1 kozott mar nincs mas opcio.
-
-
Frozen
addikt
-
Laraxior
titán
Kézkingnél van 3080, meg occsó EVGA 3060, ha kell valakinek még
Meg 3070 is.. ~1085EUR-ért, az azért bazi jó ár..csak Inno...[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
tupacamaru
veterán
Ha MSI AB-vel fix fordulat van beállítva, akkor Windows alatt sem megy. Legalábbis 44%-ig biztosan nem megy.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mihione
őstag
Nekem egy kartyam van 45 mh/s-el jelenlegi napi 0.001-0.0015 kozotti termelessel ott meg 1 honap alatt se jon ossze a 0.05-os kiutalasi limit szoval en szerintem maradok,es annyi elonye azert van hogy ha offos lesz a banyaszat nem tud beragadni "nagyobb" osszeged.
-
MODERÁTOR
válasz szabeska #67465 üzenetére
Hogy rohadnának meg ezzel a minden hó 28.-i utalással. Minek kellett ezt megbabrálni? a 0,05ETH 100MHs-sel is épp csak összejön 2 hét alatt.
Lehet húzok vissza miningpoolhubra.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
codip
kezdő
Sziasztok!
HiveOS alatt, próbálta már valaki életre kelteni a STRIX kártyákon általában helyet kapó FAN CONNECT II csatlakozókat, így nyerve néhány extra ventillátor csatlakozót?
Bekapcsolásnál felpörög a VGA-ba dugott venti, de a Hive indítás után ennyi... a VGA saját ventillátorai dolgoznak, de amiket rádugtam nem. Próbáltam 4 és 3 pines ventiket is.
Valakinek valami tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Valakinek van itt Trezor T hardwere?
Csak cserélni lehet a coinokat vagy eurot is tartani a walletben?Baltazár
Azok a képek sokat érnek?
Mingy nyomtatok oarat akkor[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
senior tag
válasz Agyrák666 #67466 üzenetére
na igen 2 hét elemzéséhez nélkülözhetetlen egy 5 éves trend.
egy 20 éves trend még meredekebb lenne.
[link][ Szerkesztve ]
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Dare2Live
félisten
közben diff már csak 7.3... 2hete esik.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Pietrosz
addikt
válasz sittes79 #67445 üzenetére
Le kell tesztelni, nem másnak hinni
Azért folyamatosan fejlesztik a minereket is, lehetnek meglepetesek. pl amd-re azt hittem a teamredminer a legjobb, mégis volt pár stale sharem a 6700xt-vel. Aztán váltottam lolminerre, ugyanazt a sebességet és fogyasztást tudja, de stale nélkül. -
mihione
őstag
Csak nekem van olyan erzesem hogy szepen becsomagoltak a sz*rt ethermineon?...maradhatott volna a 2 hetes kifizetes 0.01 eth folott,igy most ugyanazt kitoltak 1 honapra vagy baszakodhat az ember mire metamaskot regel,onnan polygon bridgen atkuldi onnan meg tovabb pl binance vagy cb es raadasul nem is ingyen es nem is olcson 0.005-0.1 eth feevel...
-
Agyrák666
aktív tag
válasz Baltazár123 #67452 üzenetére
Szerintem tobb kutyavasar is volt. 2013-ban, 17-ben.. es most. Aztan ki tudja meg mennyi lesz.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Agyrák666 #67451 üzenetére
ennyi
ahogy a lottó sem szól másról, minthogy el kell találják 5,6,7 számot, ennyi az egész
A BTC-nél voltak befektetők, csak ők nem hangoskodtak, hanem belevettek, mint a lölőnél kevésbé okos cukkerberger által kártalanított ikrek. Meglátták a lehetőséget a kriptóban és beletoltak 10millió dodót vagy még többet is, ha jól emlékszem.
emlékszem a 2017-es felfutás másról se szólt, minthogy a gyerek bányászott btc-t hülyéskedésből és mivel olyan dolgokra lehetett csak költeni, hogy doboz sz.rt lehetett küldeni valakinek meg ilyesmi okos dolgokra, ezért hagyta is a francba, aztán olvasta valahol évekkel később, hogy milyen kva sokat ér és valahol még a jelszava is megvolt vagy a böngésző elmentette és vett belőle egy házat
Vagy az énekes 50 cent, szóltak neki nézzen már rá, mert valamelyik lemezét btc-ért is meg lehetett venni és volt egy csomó btc-je.
Most meg mindenki várja az 1 millió dolláros BTC-t. Egy kisebb összeget betoltam én is, meg ha sikerülne videokarit szereznem, akkor kipróbálnám a bányászatot újra, de szkeptikus vagyok. Egyszer szokott kutyavásár lenni és az már megvolt, úgy érzem, de ez csak az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
válasz Baltazár123 #67450 üzenetére
Utolag okosnak lenni olyan, mint elore hulyenek.
Igazabol most is ott a lehetoseg, csak meg nem latod. A tobb ezer coinbol valamelyik egy het alatt biztosan tizszerezodni fog, csak el kell talalni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Frozen #67405 üzenetére
"Azért nem kell az eth sem agyon hypelni, a doge coin sokkal nagyobbat ment idén mint maga a nagyon okos eth coin"
Utólag mindenki nagyon okos és tudja, hogy mit KELLETT volna csinálni. Bocs, de nem hagyhattam ki.
Lehet, hogy most hülyének tűnik, aki pizzát vett btc-ért vagy aki sötét kapualjban adta el 5-10 dollárért, de akkor, abban a helyzetben simán lehetett egy helyes döntés.
Manhattan szigetét a legenda szerint üveggyöngyökért szerezték meg, ma mennyit érne, ha a hülye vevő nem kótyavetyéli el?
Vagy a van gogh képek? amikor élt a festő sz.rért, h.gyért vették meg tőle a képeit, mert a stílusa nagyon egyedi volt és nem gondolták, hogy egyszer híres lesz. Egy csomó képe benn égett valami raktárban, mert nem bírta eladni, csak gyűjtötte.
mekkora hülye volt, aki nem vett akkoriban van gogh képet? -
sittes79
addikt
válasz aradebil2 #67447 üzenetére
Így van, de ez csak opció nyilván, mondjuk én ktiptozgatok ovatosba szóval én ennek orulok.
Lacus83: btc mikor lett kevesebb vagy mi van?
ha 2008ban vettél volna 1000 darabot ma nem lenne gondod anyagilag.
És 1 btc 10 év múlva meg 1 millió dollár lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lacus83
senior tag
Öreganyám 1 ftért vette a kenyeret most 400 ft.
Nem az a baj hanem hogy a csúcson volt 65 rá egy hónapra a 40 százalékkal kevesebb.
A kenyeret legalább tudod miért lett több,a btct meg nem hogy miért kevesebb.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
aradebil2
senior tag
válasz sittes79 #67441 üzenetére
Én eléggé örültem neki elsőre, de most végigolvasva a guide-ot, ez kibaszott bonyolult, és még drága is visszahozni a mainnetre az ETH-et. És pont a kiskártyásoknak sztem kurvára nem előny, hogy beswappolod vmelyik stablecoin-r, és majd azzal fogsz varázsolni. Aki HODLer annak nem éri meg továbbra sem sztem.
[ Szerkesztve ]
-
gyurma888
aktív tag
Valaki bányászik Confluxot? Miért van az, hogy folyton ugrál a network hasrate ilyen 500-1000 ghs-t? Valaki folyton ki-be kapcsolgatja a bányáját?
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz szabeska #67438 üzenetére
Exchange re nem tudsz, metamask kell, itt a guide [link],
Ha nem ragaszkodsz etheriumhoz akkor nem bonyolult illetve nem drága a process, viszont ha ETH t akarsz akkor kicsit bonyolultabb illetve mire ETH hoz jutsz költségesebb.Előny hogy gyorsabban kapod kifizetést 0.005 és nem maradsz le a gyertyakrol annyira mintha várnod kellene 10+ napot kifizetésre.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
.
[ Szerkesztve ]
F1
-
sittes79
addikt
Megjött ethermine on a polygon kifizető okosság, csóró 1-2 karoisoknak lásd én, fullos lehetőség.
-
HyP3b0y
senior tag
Sziasztok,
Próbáltam keresni a topicban meg google-ztam is rendesen de nem sikerült találnom megoldást.
Volt akinek sikerült Quadro-t tuningolni?
MSI afterburner, Nvidia inspector nem csinál semmit, minerek beépített paramétereivel piszkálva sem.Nicehash quickminerrel (excavator) kipróbálva sikerült végül valahogy core clock-t lejjebb kényszeríteni így a fogyasztást sikerült optimalizálni, de memory clock teljesen hajthatatlan.
Quadro RTX 3000 (laptop) [link]
Tudom hogy nem erre való, nem ilyen célból vettem de ha már van akkor miért is ne.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Emperor_
addikt
válasz Wolf Rambo #67431 üzenetére
Szia!
Ahogy ReFleXx kolléga is írta, mennie kell.
Ezeket tudja a CPU-d PCIe vonalon: Up to 1x16, 2x8, 1x8+2x4
(Ha találsz lapot, amiben 2 db 8 sebességű PCIe port lenne, akkor a CPU-d el tud vinni 2 db 3060-ast és semmi mást. )
Ahogy írtam 1 db 3060 + 2 db 1660 a vége.
Van PCIe elosztó is, de azt ki kéne próbálni és kéne nagyobb táp is ha 2-nél több VGA-at akarsz majd. Ezt értsd úgy, ha vennél még egy 1660-ast.
Én még nem használtam PCIe elosztót, nincsen vele tapasztalatom, de itt a topicban olvastam, hogy többen sikerrel alkalmazzák.Illetve van olyan átalakító, amit a M.2-es foglalatba lehet dugni és kapsz egy PCIe csatit. A leírás szerint 2 db is van, amiben menne a PCIe csatolós SSD, a képeken csak egyet látok.
Ha az alján van a másik akkor az elég macerás.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
ReFleXx
addikt
válasz Wolf Rambo #67431 üzenetére
ugy mennie kell, tap is eleg
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Wolf Rambo
kezdő
válasz Emperor_ #67428 üzenetére
Szia Emperor_!
Köszönöm szépen a válaszod!
Így van, jelenleg 1db 3060 van a lapon és bővítés gyanánt szeretnék még egy 1660 supert.
A pcie lane is elég lenne neki? I9-9900-as proci van a lapban.
Illettve egy FSP Hyper Pro 650Wattos táp elbírná a 2db vga-t (3060,1660 super)? -
Emperor_
addikt
válasz Wolf Rambo #67427 üzenetére
Bányászat esetén nem számít a sebesség. Sőt legtöbbször GEN1-re kell állítani a sebességet.
Riserrel 3 db 1660 supert el kell vigyen.(A 3060 esetén van egy rakás kikötés (adott verziójú fejlesztői driver, HDMI dummy, teljes szélességű riser, elegendő CPU lane, stb) . Ezért ez működhet még:
1 db 3060 ebben a portban, közvetlen a lapra dugva: 1 x PCIe 3.0 x16 (x16 mode) VAGY kell egy teljes szélességű riser.
2 db 1660 super sima riserrel.)Mi terved pontosan? Mennyi és milyen VGA?
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok!
Van nekem egy Asus B365M-Plus alaplapom. A leírásnál ez található:
Expansion Slots
1 x PCIe 3.0 x16 (x16 mode)
1 x PCIe 3.0 x16 (max at x4 mode)
1 x PCIe 3.0/2.0 x1
Azt tudom, hogy ha a 2. x16-os foglalatba raknék még egy vga-at akkor az csak félgőzzel menne. Viszont ha az x1-es slotba raknék rizerrel mondjuk egy 1660 supert, akkor is hasonló lenne a szituáció? -
Pietrosz
addikt
válasz viharhozo #67420 üzenetére
Nem fog menni, ahogy írták is. Ha hiveos is opció akkor ha vársz akkor szerintem előbb utóbb megoldják x1 riserrel is a full hashratet, fan glitch-el már most is megy elvileg. Vagy inkább veszel 3. kártyának egy 6700XT-t. Tudom drágább, de ha bedől a bánya akkor az fps fog számítani abban meg 25%-al jobb ami az eladhatóságban is kell, hogy számítson.
-
GabeE3e
tag
válasz viharhozo #67420 üzenetére
Itt elég megtalálod melyik lapba hányat lehet, a kérdésedre a válasz nem, kettőt tud.
( de nem vagyok teljesen naprakész 3060-akkal kapcsolatban, mintha azóta már lett volna vmi előrelépés azokkal kapcsolatban, mindenesetre a link hasznos lehet. )
[link][ Szerkesztve ]
-
Puffocska
tag
válasz Frozen #67414 üzenetére
Azt azért remélem te is érzed, hogy amit összehasonlítottál az enyhén szólva sem állja meg a helyét. Nem vagyok elvakult BTC hívő, de eltérő piaci helyzetben lévő kriptók között párhuzamot vonni, úgy hogy az egyik egy kimondottan poén/hype coin a másik a nr1 (jelenleg), rendkívül eltérő market cap, működés stb. minden szempontból. És ezek alapján levonod, hogy a doge többet ment. Hát nem tudom
-
VirsLee
őstag
válasz retekbacsi #67385 üzenetére
Ebben természetesen igazad van, azonban van egy nagyon lényeges különbség, ami felett nem mehetünk el. Nem kell ahhoz átváltani, hogy el tudd költeni. Azaz vehetsz rajta sajtot, tojást, mercedes terepjárót, luxusingatlant a rózsadombon, megveheted a fél balatont vagy egyszerűen csak veszel rajta állampapírt és számolod a hozamot. De ezt nem teheted meg egy coinnal, hisz nincsenek coinban denomiált papírok, nem fogadják el a piacon és még csak az ingatlanosnál se. Tehát igazából másra nem tudod használni, mint spekulációra. Ezért amikor a nagy vagyonod (ami coinban van) akarod használni, akkor először el kell adni a coint, hisz alapvetően nagyon haszontalan.
-
Frozen
addikt
nem tudom mennyi volt 2010 ben. én azt hasonlítottam összes hogy kb 2013 tól a dog 2x akkorát ment mint a btc mivel 120k% növekedése volt a btc nek csupán 70k% körüli.
+ arra akartam utalni,hogy ez a caoin viccnek indult és nincs nagyon okosság mögötte....[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Zizi123
senior tag
válasz Dare2Live #67401 üzenetére
Na majd kiderul, ha nem lesz az ETH banyaszhato, akkor mennyire lesz nepszeru.
Vagy jon a banyaszhato okoscoin v2....Mert azt azert nem tudom elkepzelni, hogy az ETH, ha nem lett volna banyaszhato, es nem banyaszna a vilagon 30millio ember (fogalmam nincs mennyi), csak az okossaga miatt is ugyanitt tartana.
-
Frozen
addikt
figy aki korán bevásárolt belőle ,az már nem egy lambot vett. amikor 0,75 árfolyam volt több 100x vagy 1000x nővekedése volt a berakot pénzének. Ehhez képest az eth meg a btc piskota...
-
-
Dr. O.K.
tag
Sziasztok! Furcsa problémába szaladtam bele az egyik rigemmel, ami 3 db. 6800 xt. Simplemining, Ezil pool az alap. Az egyik kártya (random) egyszer csak eldobja a hash egy részét. Ha bármit állítok az adott kártyán, változnak az értékek, de érdekes módon nem, vagy nem csak az adott kártyán változik. Legszebb, amikor másik kártya hash értéke változik, holott ahhoz nem nyúltam. Néha elég, ha újra rámentek az OC beállításokra, minden változtatás nélkül helyre áll a rend, avagy magától is helyre jön néha úgy másfél óránként. Gondolom akkor, amikor a pool vált éterről zillikára vagy inkább vissza, de nem mindig. Zil alatt egyébként felmegy a 3 kártya hash 208 környékére, étert amúgy 187 környékén bányászik.A kártyák nincsenek túlhúzva, de így beállítani is kín őket, mert pl. ha a kettes kártya feszéből lejjebb veszek vagy növelek, akkor a nullás kártya hash esik be, ha az egyes memóriáját állítom, változik a kettes teljesítménye. Érdekes módon csak az AMD hülyéskedik, másik rig NVidia, ott meg se rezdül, legfeljebb századnyit. Remélem érthetően írtam le. Mi a fene a jelenség oka?
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Par napja volt egy thread - ha jol ertettem - arrol, h a 3060-nak mindenkepp x16-os PCI-E slot kell, es keves olyan lap van, amin ebbol ketto van.
Ezt a problemat egy x16-os riser megoldja, tehat azzal siman lehet 2+-t hajtani ebbol akarmilyen lapban? Nem volt vilagos a konkluzio.
mellekes: Emag akciozza a 6700 XT-t. Igy se olcso.
[ Szerkesztve ]
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Dare2Live
félisten
válasz Zizi123 #67399 üzenetére
"Jon 1 meg okosabb (pl okoscoin v2), meg jobban felhype-olt,"
Értem én nagyon egyszerű a hypre/népszerüségre kenni de ETH nem a hype/népszerüség miatt lett nagy. Hanem mert az első "okoscoin". Max ezért hypolják és nem fordítva. Ha tetszik nem azért drága az ETH mert drága a vga hanem azért drága a vga mert "drága az eth". (Jó sokat lehet bányával keresni)
"Jon 1 meg okosabb (pl okoscoin v2), meg jobban felhype-olt, es akkor az ETH megy a "kukaba""
Meglepne. BTC se ment azért kukába mert jött az eth. És jópár okoscoin v2 van a csőben. Pont azok közül a két legesélyesebbet szoktam emlegetni.
"Ha az okoscoin v2 tortenetesen valami masik ETH-nal kevesbe hasznos problemara nyujtana megoldast, de 10x jovodelmezobb lenne a banyaszasa, akkor nincs ketsegem afelol, hogy mindenki azt banyaszna."
A bányát ne keverjük ide. Az szögegyszerű: Azt bányásszuk ami a legtöbbet hozza. Ennyi. A másik ami fontos: Az új okoscoinok közül a két legpotensebb aminek esélye lehet ethereummal szemben egyik se bányászható. (cardano+polka)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest