Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz DanielLong #68498 üzenetére
Te szériát írtál abba ez is bele tartozik.
Mellesleg simát nagyon kevesen vesznek, vagy XT vagy akkor már 3070.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Dare2Live
félisten
válasz DanielLong #68491 üzenetére
Igen de ahogy kinéz eth árfolyam/profitability/pos erősebb.
Visszanéztem órák óta fent van 923eurért 3 ventis jobb féle 3070. Most is fent van. Annyiért se viszik. Azért ez most meglepett. Nembaj nem bánom, hogy egy 3070et megtartottam.
Más: diff jun 9én 8.1, most 6.2. Gyakorlatilag a hash 25%a 14nap alatt eltűnt.
BTCnél kínai poolok szakadnak. Ant ami a világ legnagyobb btc poolja kínai és a hash 50% eltünt.
Egy nap alatt -20%.
nah meleg van.... gamerek kiszállnak.
szerk: Gondolom nem kukába akarják rakni kiváncsi vagyok merre hajóztatják, reptetik az ASICokat.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
-
DanielLong
senior tag
válasz Dare2Live #68489 üzenetére
Így van ahogy írod, egyetlen kérdés, hogy mikor fogynak el a nem-LHR kártyák, mert szerintem az megkeverheti majd a dolgokat. A 3080-ak árai jobban tartják magukat, az RX 6800 széria meg még mindig alig van raktáron. Szerintem ahogy utóbbiakból is lesz elég, a 3070-ek visszacsúsznak majd UVP környékére, valahol 700EUR köré.
-
Frozen
addikt
válasz Dare2Live #68489 üzenetére
A jobb eresztesű kártyák még elég jól tartják magukat. A 3080 továbbra is draga. En 1300 ba vettem.. most meg haszbaltan is el tudnam adni 1500 be csak nem kaptam még napszurast..
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Dare2Live
félisten
válasz kenwood #68482 üzenetére
kicsit számoltam
pl caseking 3070 Gaming Z Trio 923eur
direktbe is megvan 1000eur alatt. februárig jelenlegi árfolyamon is kitermeli magát és akkor inygen van egy 3070ed. Ha 6ot veszel 6od.
Nagyon sirós most az egész de ez még mindig elég jó. Át is futott a fejemben, hogy újra építek egy riget de nem.
@Frozen Nagyon nagy pofont kaptak az elmúlt 3hétben a vga árak. Jó, hogy beragadt 3070 darabok ára még 1300-1400eur körül van, de ld feljebb. 923eur. És raktáron, rendelhető. 3hete 1300eurért is max 5percig volt 3070.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Frozen
addikt
válasz kenwood #68467 üzenetére
A vga értékcsökkenése és a villanyszámla
erre ne hivatkozzon senki, amíg pluszos járatja amikor nem akkor lekapcsolja mindenki saját döntése.
A vga értéke sem csökken olyan ütemben mint ahogy azt sokan képzelik vagy regéik.
Nem is olyan rég vettem a 3070 fehér strixet kb 1380 ba vagy hogy most újonan 1300 körül van szóval szerintem simán el lehetne adni még akár most is 1100 körül + azért hozott már a konyhára is rendesen még úgy is ha az elhasznált áramot leveszem...Az hogy az eth ára hova megy a jövőben és milyen árban lesz megint kérdés nyilván ezzel csak az fázhat rá aki holdozik folyamatosan. Aki egyből eladta 2000 felett az simán jól járt.(hiszen idő kérdése és esni fog az árfolyam olyankor meg visszaveheti ,ha bizik benne a többszörösét,vagy ugyan annyit és a különbözetett meg elrakja)
(euroról beszélek nem dolláról)[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Dare2Live
félisten
válasz kenwood #68482 üzenetére
mai termelést néztem, jelenlegi árfolyammal.
aki most vett 350Kért annka vszeg még kijön 0ra. Aki pár hete vett 500kért már kb kizárt de persze ahogy esett 50%ot úgy emelkedhet is 100%at és akkor bőven."9-11 ho pow"
Vitalik jövő év elejét mondott ennél jobb infónk most nincs. Mivel mindig minden csúszik én ebből február 9hó, áprilus 11hót tippelek. Aztán lehet január is meg szeptember is.
anno amikor kijött ez be is írtam, hogy akkor van egy újabb "fix" érték lehet újrakalkulálni."Elvileg a teljes atallas elott meg lesz az eip-1559-nel is drasztikusabb vagas a banyaszok beveteleben."
Mostanában nem követtem a dolgokat erre vmi link?
-
k1raly
aktív tag
Rajtam kívül számít valaki arra hogy pos után feljebb megy az eth árfolyama?
Én azért bízom benne, mert elvileg egy hatékonyabb hálózat coinja lesz az eth, plusz sokkal kevesebb ember lesz aki "bányászni" / validálni tudja, így aki beletesz 32 etht vagy belép egy poolba nem hiszem hogy gyorsan elszeretné adni a szerzett hasznot (nem tudom hogy fog működni ennek a díjazása) most a bányászok egy része azonnal elad, és így nehezebben mozdul az árfolyam, de ha nem lesz mindig olyan aki gyorsan elakarja adni az etht akkor mozdulnia kell az árfolyamnak.Valakinek vélemény?
-
kenwood
veterán
válasz Dare2Live #68481 üzenetére
Most van 1 kis mozgolodas, igy kell kb. 50 nap 0.1 eth-hoz a 3070-nek.
Par napja ez meg 65 volt,es abban meg mindig volt nemi transaction fee, ami juliustol drasztikusan csokken.
Ha 80 nap kell neki a 0.1-hez, es 0.6-0.7 kornyeken van a ROI, akkor maris rondabb a kep.
Ha 500k-ert vetted par hete, akkor inkabb 0.85Persze lehetne 2k feletti eth arfolyamot is nezni, de nem nezzuk,hiszen az emelkedest kriptoba fektetve is megkapod.
9-11 ho pow-ra van valami hiteles linked ?
Hiteles nekem nincs,de a legtobb helyen ezev vege,jovo eleje megy inkabb,es az bizony nem 11 honap,de meg csak 9 sem.
Elvileg a teljes atallas elott meg lesz az eip-1559-nel is drasztikusabb vagas a banyaszok beveteleben.Azzal sem szamoltunk,hogy elromlik a kartya,es 30 napon keresztul nem termel, majd kozlik,hogy kapsz helyette egy lhr 3070-et,vagy a szamlan szereplo 200k-t
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Dare2Live
félisten
válasz kenwood #68467 üzenetére
"A banyanal ami biztos, az a vgak ertekcsokkenese"
még az se. Ott is ki lehet lépni jól. pl aki 3-4hete szállt ki.
"par het es kint van mindenhol."
"prodra" july 14.
"Egy ma megvasarolt vganak 2k koruli arfolyamon szinte biztosan tavolabb van a ROI-ja,mint a pow."
jelenleg egy 3070 áramot levonva jó szarul kb havi 110$árt termel. 350kba kb = 1200$ba kerül. kb 11hó lenne eljutni oda, hogy ingyen van a vgaja és 9-11hó van POWig. Tehát aki most vesz és végig járatja "csak annyit nyer", hogy ingyen van a vgaja. Ez egyrészt nagyon rossz... másrészt még mindig nem reossz egy "ingyen" 3070.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz deadwing #68475 üzenetére
Nem ugrik, olvasd vissza korábban bemásoltam az Asus válaszát.
Plusz le lehet venni a matricát és vissza lehet tenni úgy, hogy nem is látszik semmi rajtaÉn 2mm-es gelidet használtam a ramokra, vrm-re meg TG minus padot. Ha kell ram-ra tudok adni aprón megtalálod.
Amúgy Gelid amazonon szokott lenni, de most már per pill nincs.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
aerosmith
őstag
válasz RobberBaron #68474 üzenetére
009s jó riser.
molex biztonságos. -
RobberBaron
tag
válasz aerosmith #68446 üzenetére
Új vagyok a témában, de ha jól értelmeztem a videnyót, amit láttam, akkor ennek az oka az, hogy a SATA kábel kb. 50-55 wattot bír elviselni, a PCI express slot pedig 75 wattot is kérhet, így kész a baj. A 6 pines riserekhez adott sata->6 pin átalakítót is el lehet felejteni.
A zöld emberkés boltból sikerült kifogni egy ver 009-es 6 pines risert, az jó?
A molex csatlakozó mennyire biztonságos? -
w73istvan
csendes tag
válasz F_Balazs #68469 üzenetére
Én is márciusban kezdtem egy kártyával és 300 mh/s-ig fejlődött a saját bányám. Nagyon nem örülök az árfolyam alakulásának, de szerintem magától csak lefelé mehet az árfolyam, ha csak valamilyen nem várt pozitív hangulat, vagy info meg nem jelenik. Én arra számítok, hogy őszig süllyed és egy adott szintem el kezd oldalazni, mint a 2018 év eleji kiugrás után, most is hasonló zajlik.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz w73istvan #68465 üzenetére
Ha már réges-régen megvetted a bányához a hardvereket, kb. a legalján lévő árakon, akkor oké. De itt vannak ám nem kevesen, akik nemrégiben még 1800€ körüli árakon is vadásztak 3080-akat bányához, ezeknek a megtérülése már sok-sok idő, ellentétben azokkal akik tavaly október-december között vettek mondjuk 900-1100€-ért. Utána pedig pont a legjobb időszakban voltak ahhoz, hogy visszabányásszak a bekerülési költséget.
-
kenwood
veterán
válasz w73istvan #68465 üzenetére
Azert ovatosan az ilyen kijelentesekkel.
A banyanal ami biztos, az a vgak ertekcsokkenese es a villanyszamla.
Ha jovoheten lemegy 20 dollarra az ethereum,es soha nem megy fole, akkor brutalisat buktak az utobbi par hetben/honapban beszallo banyaszok.Holnap megy ki a London fork a teszthalozatra, par het es kint van mindenhol.
Onnantol az elmult 1-2 napban jelentkezo megugrasokat el is lehet felejteni.
Arra sincs semmi garancia, hogy nem all le meg iden a pow.
Egy ma megvasarolt vganak 2k koruli arfolyamon szinte biztosan tavolabb van a ROI-ja,mint a pow.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
w73istvan
csendes tag
válasz F_Balazs #68464 üzenetére
Igen, elég lenne csak tradelni.
Miután kb. másfél hónapja esik az árfolyam, nem tudom ki merné megtippelni, hogy egy óra, vagy egy nap múlva fentebb, vagy lentebb lesz. Azokat a köztes hullámokat meg nehéz megfogni, hogy jól tudj kiszállni. Utólag mindenki okos, hogy mikor kellett volna venni, vagy eladni.
Persze, ha valaki mond valami optimista hírt a nagyvilágban és meglódulnak az árfolyamok, akkor be lehet szállni egy-két órára és realizálni a profitot.
A bánya ami biztos, még ha nem is hoz sokat. -
kenwood
veterán
válasz Dare2Live #68462 üzenetére
A banyaszattal egyebkent az a baj,hogy amikor ugymond megeri , akkor draga a vga es keves a hozam.
Amikor meg kevesbe eri meg, akkor meg olcson tudsz kriptot venni.Lenyegeben arrol szol a dolog, hogy amikor megerne banyaszni,akkor coint kene venni, amikor meg nem eri meg, akkor is
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz F_Balazs #68444 üzenetére
Ezt mindenkinek végig kell számolnia és saját helyzethez néznie.
Én pl kiszáltam mert lakás+család+nyáron nyaralás... + én nagyon piciben toltam a 4-5karis rigemmel. Így anno úgy számoltam, hogy egy 2022 márciusi POS esetén ha vga kari árak beesnek.... bukok 200K körül. Szóval ezt a 200Kt elbuktam de a köv 1évben nem kell vele foglalkoznom
...de ha lett volna egy hűs pincém és mint sokaknak napelem... vszeg marad.aztán lehet nagyobbat bukok nah nem számoltam avval, hogy kínában pakolnak. mondjuk ilyen eth árral sem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz phanzetomox #68450 üzenetére
Vegyél egy xiaomi vagy tplink kamerát, cca 10e ft.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Zoty4
őstag
én kiraktam a riget a konyhába, konyhaablak nyitva-így éjjel tud kicsit hülni, már várok egy kis lehülést (péntek), pokol van most kint. Nagyszobában megy a klima és csönd van.
Nem is értem az embereket mit erőlködnek hogy a riget is hűtsük.nincs 50 fok egyik kártyám se, pedig a konyhában van kb 32 fok. Egy zárt szgépházba beraksz egy VGA-t ahol minimálisan tud szellőzni, vagy szabadon van a picsamelegben , kb ugyanaz a hőfok[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz phanzetomox #68447 üzenetére
A 3070-ek pont nagyon keveset vesznek fel Wattban aljzatból, azt én is Satás riserrel használom. Mindig nézem, nem melegszik meg semmi. Valami 17-25W-ot eszik csak. Más VGA-nál viszont már nem használnám azok 40-50W-ot simán felvesz az aljból azt már valóban nem bírná Satával hosszútávon.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz Frozen #68427 üzenetére
Ne foglalkozz velük.
Vicc itt egy két ember amit beszél meg gondol magáról...Annyi eszük már nincs, hogy belegondoljanak abba, hogy rengeteg más dolgon is múlik a hőfok.... (VGA fajta, padozás, annak minősége, szoba méret, rig elhelyezkedés stb stb)
De amikor valaki kijelenti, hogy "márpedig szerintem hazudik", azok után hogy betetted a képeket... hát arra nem is tudok mit mondani....
De, hogy ON is legyek :
Klíma nélkül (klímával se sokat változik mert központi a rendszer kb -1 fok)
Durván 2-3 Fokkal melegebb az egész ház a bányától, a központi klíma kevésbé hatékony is így.
Tehát 28-29 benti hőmérséklet mellett :RTX 3080 GPU : 55Fok Memory : 94fok
RTX 3070 GPU : 40Fok
RTX2070 GPU : 55FokEzeket az értékeket szög ugyanígy hozta még nyár előtt fent az asztalon, most viszont ugyan ezt az értéket a földre lerakva tudja. (Ja bocsi +5%ot adtam mindegyiknek a FAN-ra még)
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
k1raly
aktív tag
válasz phanzetomox #68450 üzenetére
Nekem van egy xiaomi kamera ami a riget nézi, előtte egy hőfokmérő amivel tudom ellenőrizni a szobát, plusz egy wifis konnektorral bármikor le tudom állítani ha valami nem tetszik, aztán újra is tudom indítani mivel a gépet úgy állítottam be hogy amint áramot kap induljon.
-
3800+
őstag
válasz UberMutant #68452 üzenetére
Eppenseggel van egy nem hasznalt telefon, ugyhogy akkor majd raprobalok erre koszi!
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
3800+
őstag
En okos konnektorral hajtom a gepet, es ha esetleg valami leolvadna, rovidre zarna elvileg a tap ugyis lekapcsol, jelez a telefonos app hogy gaz van a hashrate-tel es akkor aramtalanitom a riget. Jobbat sajnos en sem tudtam meg kiagyalni. A kamera nekem is tervben van, valami par ezer forintos kinai ip-kamera lesz beuzemelve. Bar ha eg a lakas lehet jobb nem odanezni. Mire eszrevesszuk mar ugyis keso.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
phanzetomox
őstag
válasz aerosmith #68448 üzenetére
2 táppal raktam össze a gépet, szerintem ki tudom matekozni hogy mindhez jusson saját kábel. Köszönöm a segítséget!
Ha már ilyen biztonsági kérdések felmerültek.
Ti hogy álltok a nyaralás vs. bányászás szituval?2 hét múlva megyünk 11 napos nyaralásra Spanyolországba. Ez elég hosszú idő ahhoz, hogy nem szívesen kapcsolnám le a pénzmasinát. Viszont 11 nap a nyár legmelegebb időszakában, felügyelet nélkül...azért kicsit parás.
Robotporszi kamerájával rá tudok nézni élőben hogy füstöl-e már, és bő vízű felmosással ha körbe megyek, talán megállíthatom a tűz tovább terjedését, de ez elég drasztikusnak hangzik
Szerintetek milyen eszközzel tudnám a legbiztonságosabbá tenni? Pl: olyan elosztó, aminek az áramellátását távolról is le lehet kapcsolni vagy hasonlók azért megnyugtatnának.
(Egy barátomat megkértem, hogy jöjjön át hozzánk meglocsolni a növényeket, ez 2 alkalom lesz, olyankor ő is rá tud nézni, de ez azért még kevés.)
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz phanzetomox #68447 üzenetére
Pontosan. A 6 pines molex kábelt direktbe kötöd a tápegységből a riserrre és a VGAkra.
A riserekhez még használhatod a 4 pines molexet is amit régen a DVD meghajtókhoz és régi hddkhez használtunk.
Ezért fontos hogy olyan tápod legyen amin van elegendő ilyen csati. -
phanzetomox
őstag
válasz aerosmith #68446 üzenetére
Köszi az infót!
Mivel helyettesíted a riserekhez járó kábelt? Kihagyod azt a sárga fekete köztes kábelt, és közvetlenül rádugod őket a tápra? (bocs az angolom nem a legjobb, így nem teljesen volt tiszta a vidiben)
Eddig eszembe se jutott, hogy ezzel gond lehet. 6 db 3070-esem van, mindegyiknek a riser-e a tápból érkező sata elosztókra kötve.[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
Nekem amúgy az a véleményem, hogy sokan rosszkor szállnak ki a bányászatból. Lehet itt még bőven 1-2 jobb év, főleg úgy, hogy most sem tragikus a helyzet. Nem is feltétlenül értem, hogy ez a volumenű pánik eladási hullám miért van. Legfeljebb a megtérülési idő lett több.
-
veterán
Csak én nem tudok belépni NiceHash-re mobil alkalmazásban? Eleve szopok mert a kétlépcsős a régi telefonomon van és nem birom áttenni az újra mert kéne valami 8 jegyű szám amit nem írtam föl, de most mág állandóan invalid capca meg email empty-zik, már ki is zárt egy időre.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Reggie0
félisten
Elvileg pentekig mennek le a grayscale-s kikeselesek, utana mar nyugi lesz.
Itt talalhatod a longolok/shortolok aranyat is: https://datamish.com/btcusd/30d
[ Szerkesztve ]
-
-
krepp
tag
válasz david_97 #68434 üzenetére
A "jóég tugyán" kívüli magánvéleményem, hogy sokat nem fog esni, és talán 2000 környéke az alja, mert pl. tegnap 1800 környékén annyira beindult a kereskedés, hogy pár órára megduplázódott a bányászhozam...
Úgyhogy ha mégis beesik, akkor úgyis jön egy-két nagybevásárló..."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
krepp
tag
válasz Dare2Live #68430 üzenetére
Nincs itt semmi megkeseredés, vagy rosszindulat..
Összesen 5 fèle 3080 át terelgetek, és rengeteg beállítást és értéket láttam már fórumokon. Egyszerűen ezek az értékek messze a legjobbak amiket láttam, ezért a hitetlenkedès...Amúgy köszi, egész jó a nőm, de ha nem hiszed küldhetek képet...
Akár hőmérőset is.."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Dare2Live
félisten
válasz Frozen #68413 üzenetére
pár hete próbáltam bizonygatni, hogy 65%on 90Cn 101MHval kapar a 3080am de végül feladtam. A 76C itt végképp scifi.
Én is belementem leírtam mi, hogy nem segített. Engedd el.Ez vmi olyasmi lehet, hogy mert az ő életük szar a feleségük/nőjük kövér/ronda... a tied is biztos az féle dolog lehet... Nem tudják elképzelni másnak lehet jó mert nekik szar.
szerk: Mondjuk a 107-108MHra én is hülyén nézek.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Tudömún van
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Frozen
addikt
Leírtam aki elhiszi elhiszi aki meg nem az nem. Ki kell próbálni ennyi azt megtudja mindenki.
Amugy van a youtubon video strix oc 106-107mh körül 80 fok alatt van. Tuti az is meghackelte a videot...Skizz ott a képen a hőmérő nekem csak az van az is a hűtőbem van ,mert a lakásba felesleges
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Pietrosz #68419 üzenetére
Nekem 2.5 KW elektromos konvektorral van tapasztalatom.
Az 20 negyzetmerrel siman elbanik,es nagyjabol 20 percet megy orankent,tehat tekintheto 800 wattnak.
Persze itt is rengeteg egyeb tenyezo jatszik. Szigeteles,kulso homerseklet,szomszedok altal futott falak szama, belmgassag, szoba berendezese,nyilaszarok stb ...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kenwood #68418 üzenetére
Nem tudom.
Azt látom a képein, hogy neki 85% az Asus-on a venti, nálam minden csak 70%-on megy és az Asus az gépben van, nem rigbe, de most kipróbáltam a gépben 85%-ra tettem az Asus-t és lement 70c-ra. Így hogy az övé nem házban van, plusz magasabb a venti 15%-al, így talán el tudom képzelni hogy az átpadozott Asus tényleg 76-on megáll. Nincs ugye összehasonlítási alapunk mert csak 1db 3080-a van, a többi nem ír MJT-t.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Pietrosz
addikt
válasz kenwood #68418 üzenetére
Szoba hőmérőt nem láttunk
Amúgy meg annyi amennyi, attól nem lesz jobb senkinek se a hőfok.. Olvasni itt sokmindent, nekem az szúrta a szemem, hogy valaki 800W-os riggel télen kifűtötte a 60nm-t. Az egy dolog, hogy minden klíma kalkulátor szerint kell hozzá legalább 2,5kW fűtőteljesítmény de mindegy. -
kenwood
veterán
válasz Shkiz0 #68417 üzenetére
Hat nemtom.
Szerintem a ficko egy osszetett mondatot keptelen ertelmezni.
Miert hazudna, es hogyan hackelne meg a screenshotokat?
Azt szamold bele, hogy keves kartyaja van.
Nem futik annyira egymast,es a szobat.
Itt is latszik, hogy az Asus hutese sokkal jobb,mint az ividzsiéjnek.
[link]
Fura,mert az Amd kartyakra gyalazatos huteseket pakolnak, a Giga mellett a legrosszabb gyartok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz F_Balazs #68394 üzenetére
Plusz egy. Erre mondtam, hogy nálam 22 fokra állított klímánál úgy hogy az egész házban nincs olyan pont ahol 24C-tól több lenne megy az átpadozott Asus 74-en, a gyári érintetlen levegős FTW3 de még a hybrid FTW3 is 92-94 fokon. Akkor ki ne találja már, hogy ha kint 35 fok van, és nincs klíma akkor bent ugyanazt a hőmérsékletet tudja mint ahol klíma megy. Mert nem 1, nem 2 ember számolt be, hogy ahol nincs klíma ott 28-30 fokok is vannak bent.
Ha a klímát elengedem 24 fokra, akkor az FTW3-ak már 92-94-ről 98-100-ra mennek, szóval bármibe lefogadom, hogy az állítása kamu.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
Frozen
addikt
válasz Zizi123 #68412 üzenetére
Bocs hogy nem annyira nagyon pontosan írtam le az infot tudod nem erre kockulok hogy nincs meg a 0.05 tempo + most ép...
Egyébként még mindig van tartalék a ventiben is és a padozásban is. Ahoz képest hogy sokaknal 90-100 fok meg klima ahoz kepest sztem egy 32 fok koruli szobaba nem rossz klima nélkül!
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Semilyen driver nincs szét hackelve nem tudom miről beszélsz ez az alap felhozatal a hw infoban. ( Nem állítgatom,mert felesleges ritkán ránézek azt jólvan akinek szépség szalon meg skin stb kell csinalja meg magának)
Gpu tobbi az meg a 3070....Áramszünet volt.....[kép][kép][kép]
Tessek ez mar nem 10 perce megy...
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
mondok jobbat
szobában 31 fok, egy ref. 6900xt-n megy a bánya egy itx házban és egy sfx táp hajtja az egészet, aminek áll a ventije
és meglepően tűrhetőek a hőfokok, meg a zaj is[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz F_Balazs #68394 üzenetére
amit írsz azok valamilyen félre sikerült kártyák mint ami volt nálam is 3080 trio x kb 1 perc alatt 110 fokos memoria volt-padozás után is 95-100 fok körül ment...
A strix oc mikor vettem 86-88 fok volt mivel január óta bent van a bányában és ahogy az idő telt úgy nálam is elszálltak a padok és mikor 96 fok körül mozgott akkor lecseréltem ezen is a padokat csak ez a kártya a remek hűtés miatt sokkal többet dobott le a tempből mert közel 20 fokot és még mindig lehetne rajta csiszolni és fogok is a következő padozásnál.Mert rájöttem pár apróságra amit a következő cserénél már máshogy fogok csinálni.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
EQMontoya
veterán
5700 xt-k memoriaja vizzel is 90 kornyekere megy most.
Oke, ventik minimumom, meg a pumpa is, szoval hangja nem nagyon van.Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest