Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz rasotamas #53194 üzenetére
ha marciusig meglesz a 300-300-300 tiszta haszon az autoeladónak akkor siman megeros lehet. ha minden osszedol es nagy bukoval ad el mindent akkor is nullara jon ki de nem hiszem hogy annyira lenullazna magat a piac.
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #53245 üzenetére
Gondolom mert ekkora a DAG. Ezért estek ki a 4GB kártyák.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #53279 üzenetére
NH-ről kiutalod ingyen a BTC-t Coinbase-re. Ott 200 euróig 2.99 euró a váltás euróra középárfolyamon. Utána ingyen kiutalod PayPal-ra.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
BandiT85
aktív tag
válasz rasotamas #53306 üzenetére
Nekem alig maradt rejected share-m, miután abbahagytam a nicehash-re való bányászást, és átálltam a HiveOs saját pooljára. (HiveOn)
Darabig jó volt, de aztán elkezdett lenni vagy 10% nicehashen, után meg hiveonon kb 0,1%.Szerk: Az igazsághoz hozzátartozik, hogy NH-ről ment ingyen, azonnal coinbasre, mostmeg, Hiveonról bittrexre, onnan coinbasre, jó drágán. Lehet bittrexet ki kéne hagynom?
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz rasotamas #53306 üzenetére
Nekem is ez a gondom, magas reject nicehashen a 3080-al.
NBMinert használom de Phoenixel is ez van.Nálad úgy látom 5.8%, nálam 5.6% jelen állás szerint.
Ha alapon van a kártya, v ha csak PL-el játszok, v ha UV-zok mind1. Ja MEM OC nélkül is csinálja.
Most 1500MHz, 0.825V-on nyomom egyébként. Mem +600.
92-93 MH/s 222W (418kH/W), GPU 55 fok, VRAM 59-64fok
Csinálok ebből egy kis pénzt aztán kipróbalok valami más minert az lesz.[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
-
-
addikt
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #53571 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz. Én naponta küldök és ingyenes.
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #53598 üzenetére
Nem tudom hogy csinálod ezt. Ha rákeresel, hogy nicehash fee ott is írja, hogy ingyenes. Ma délután is küldtem, fee 0.00$.
[ Szerkesztve ]
-
coolmpi
aktív tag
válasz rasotamas #56716 üzenetére
Némi tapasztalat hátha segít, mondjuk csak 2-3 hete bányászok, de ezeket figyeltem meg:
Nekem két db MSI trio X-nél és egy Gigabyte OC-nél. 3070-esek
- 53 PL (ez alatt már pár nap után elkezdett hibázni, felette meg felesleges plusz fogyasztás)
- core szinte mind1, -500, -200 és 0-val is ugyanaz az eredmény, se fogyasztásra, se MH-ra, se incorrectre nincs hatással.
- memória 950-1150 között attól függően, hogy mennyi a hőmérséklet (pl a kártya a másik kártya melegét szívja-e be, vagy szabadon áll, vagy jól szellőző házban)
Ugyanaz a kártya PC-ben zárt házban (szellőzve) 1150-en 1-2 hétig hibázás nélkül.
Ugyanaz a kártya szabadon alaplapban, egy másik 3070 hőjét szívva (5cm van a kettő között) már csak 950-1000 között üzemel hibázás nélkül.Szóval szerintem ultimate beállítás nincs, csak ha figyelembe veszed a hőmérsékeletet is. Viszont ugye 3070 a memória hőt nem tudja figyelni, így a core-ból lehet következtetni, ami szintén adhat hibázásra okot.
-
coolmpi
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
válasz rasotamas #56724 üzenetére
A memóriából vegyél le 50 MHz-et, és akkor nézd meg a reject-ek alakulásást.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dare2Live
félisten
válasz rasotamas #64936 üzenetére
az elmúlt időkben a nyerő startégia a trend kb mindig az volt, hogy az járt jól aki ETHba kérte vagy mindig oda váltotta a bevételeit. ha tetszik december óta BTC duplázta magát ETH meg 6*ozta. Ez a trend.
@koxx: Ha ez maradna bármit érdemes lenne megvenni. Igazából ha a minden nap sírás van napi 8-9$ marad csak az a köv évben akkor is.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Sondi1986
addikt
válasz rasotamas #65118 üzenetére
Nekem már kezd elég sokk lenni rajta, és bennem van a félelem.
Főleg úgy hogy a 2017-ben ellopott coinaimat se adták még vissza. Igaz a NH azt mondta adjam meg a BTC címemet amivel anno bányásztam, na a Krakenen viszont nem találom!
Írtam a krakennek hogy adja meg a BTC címemet amit 2017-ben kreáltam. De több mint 1 hete nem válaszolnak, lehet hogy rossz helyre írtam vagy a google fordító hülyén fordította. -
Puffocska
tag
válasz rasotamas #65175 üzenetére
Nem értelek
Kezd nagyon off lenni, de valójában tök lényegtelen mennyit termelt, miben fizettek ki stb stb. Az átváltás a lényeg, amikor fiat lesz belőle. Hogy te 0,03ETH-t túrsz ki egy nap alatt, az senkit nem érdekel, a pénz a lényeg, amit kapsz érte, amikor eladod. És ha nem most adod el, hanem holnap és akkor magasabb az ára, akkor többet adózol. Elvileg.
Áram ára = áramszámla része vagy egésze.
Ha bárhol bármit számla nélkül veszel, az érdekel valakit rajtad kívül, legyen az akár apró, aluljáró vagy parkoló? Nem. Így nyilván nem is növeli a költséged.
"eredeti MSRP számla van fele annyiról amit talán odaadott a scalper" ezt nem tudod elszámolni, mert nem a te nevedre szól, de remélem ez egyértelmű volt eleve.szerk:
részemről befejeztem[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
válasz rasotamas #65619 üzenetére
Elon pontosan ezért csinálja ezt a cryptokkal nem a normál tőzsdén.
Mert a tőzsdének van szabályozórendszere a cryptotőzsdéknek meg nincs.
Szerinted miért tolta a dogeet? Mert nála van/volt kb egyharmada, jól felhypeolja az árat aztán eladja.
BTCt meg bejelentette hogy nem lehet vele fizetni nála, erre jól lemegy aztán majd bevásárol.
De itt nincs tőzsdefelügyelet ami tarkónvágná péklapáttal. -
phanzetomox
őstag
válasz rasotamas #65624 üzenetére
Azért mert a crypto világ működése nagyon hasonló a tőzsdééhez. Így lenne a logikus valóban, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy az emberek többsége úgy látja, hogy a többi crypto még mindig a btc farvízén úszik felfele. Emiatt ha az esik, minden esik. Szerintem még kell pár év, mire ténylegesen elválnak egymástól a crypto árfolyam mozgások.
Amúgy tőzsdén is így néz ki:
Ha ki jön a világ legnagyobb bútorgyártó cégének a jelentése, hogy drasztikusan csökkentek az eladások, akkor azt gondolnád, a konkurens kisebb cégek, emelkedő eladási jelentéssel, majd biztos megindulnak felfele. Hát 10ből 9szer nem, mert mindenki úgy van vele, ha a világ legnagyobb gyártójának nem megy a biznisz, mitől menne jobban a kisebbeknek?Sajnos amíg az emberek így gondolkodnak, az árfolyamok is ezt fogják lekövetni. Bár most egész pozitív volt, hogy úgy láttam néhány zöldebb crypto megindult elon musk korábbi kijelentésére, tehát volt amit nem húzott magával a btc.
-
-Skylake-
addikt
-
Laraxior
titán
válasz rasotamas #65779 üzenetére
Nézd meg először, hogy hol a végük. Mert lehet hogy bírja az 1200-t is, akkor pedig az is szuper neki ha 1100-en hajtod.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Frozen
addikt
válasz rasotamas #65779 üzenetére
Én is úgy hajtom mindet , +800 korul van neki adva. Az osszes birja az 1500 at is. De felesleges legyilkolni 2-5mh ért.
+ Így a hővel sincs gond.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest