Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
Attix82 #82669 üzenetére
Az oké, hogy nem állítja le, na de mire áll át? Ezt nem tudja senki, hogy fog megoszlani ez a hatalmas teljesítmény, és semmi nem indokolja, hogy pl az ergo árfolyama kilőjön.
Én tömeges eladási hullámra számítok itthon, napelem nagyon keveseknek adatik meg bányász körben.
-
SzlobiG
félisten
Ethermine ismét figyelmeztet, hogy szept 15.-től leállítják a poolt.
Nagyon kíváncsi leszek én erre.
-
SzlobiG
félisten
Most próbáltam ki én is az Nbminerrel 3080 Ti 121mh/s 265W.
Hát gyerekek ez azért nem xar.
Mi lesz itt a piacon...
-
SzlobiG
félisten
Adott egy 11 kártyás rig isminek, random lekapcsol az áram elosztó (túl fesz védelem) van hogy megy napokig, de van hogy pár óra után.
Kicseréltem a kis tápot (boot) gondolván az a baj, de egy másikkal is ugyanez a helyzet. A kártyákat 2db 1200-as hp hajtja meg.
Ma délután kimegyek átnézem a csatikat hátha ott lesz a gond, ha nem akkor valami ötlet? Beton stabil volt ezidáig a cucc. Többségében RX 580-as vga-k.
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
-
SzlobiG
félisten
Tényleg nagyon ütős lett az új t-rex miner viszont, nagyban függ a sebesség attól, hogy mennyire állítja be az LHR számot. Nekem most 80.5-el 96mh/s-t is tud a 3080 Ti.
-
SzlobiG
félisten
Diff kezd szépen lassan csökkeni, vajon a dráguló áram, vagy épp az ukrán rigeket kezdik likvidálni?
-
SzlobiG
félisten
Amit eddig is sejteni lehetett: Hazugság volt a GeForce-ok bányászlimitját kiütő szoftvercsomag
-
SzlobiG
félisten
válasz
fireman123 #78172 üzenetére
Hajrá.
-
SzlobiG
félisten
válasz
trek81 #77987 üzenetére
100W körül megy most, de majd még finomítok rajta. Brutál jól fogyasztanak ezek...
Teamredminer: Próbáltátok már manuálisan beállítani a tune cfg-t a kártyáknak, vagy automatán használjátok? Ugye ez befolyásolja a sebesség/fogyasztást. Többször azt vettem észre, hogy rosszul lövi be, lassabb a vga mint tudna.
-
SzlobiG
félisten
Non ref 6800-al túr valaki? Jól vettem észre, hogy a refhez képest sokkal magasabb fesz kell neki másképp összeomlik Hive alatt? Pl a reg 650-el elvan, de ennek még a 800 is kevésnek tűnik.
-
SzlobiG
félisten
Nem találok sehol diff chartot a tonra, valaki aki követi esetleg? Kíváncsi lennék, hogy mennyire nő naponta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Attix82 #77590 üzenetére
Én is így voltam vele winen kezdtem pár kártyával aztán pár nap után beletanultam a hive környezetbe és nem bántam meg, hisz ez direkt erre lett kitalálva a win meg nem. Ettől függetlenül nekem se volt gondom a winnel és egy-egy vga most is azon fut, de riget nem tennék rá.
-
SzlobiG
félisten
válasz
VodkásFagyi #77127 üzenetére
Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk, már keresek is új országot ahol folytatni tudom.
-
SzlobiG
félisten
Sokkal több kártya van mint egy hónapja és az árak is megindultak már lefelé. Ennek jó kis hozadéka lesz, hogy ma reggelre mégtovább esett az árfolyam. Viszont amit Shkiz0 mond a komoly bányászok nem árulnak ki, ennek jó személtetője, hogy a diff lassan 13-as lesz, ergo hiába látni egyre több eladó riget meg kártyát azt egy másik bányász vásárolja fel és használja tovább, szóval így nem fog csökkeni a diff sem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
mokus1 #76701 üzenetére
Persze többet ér, mivel így közel 50mh-s tud megfelelő környezetbe. Gondolkodtam ilyen vga-n mert lenne alá rendszerem, de arra jutottam, ha valóban vége az eth-nek, akkor ez annyit fog érni mint a "rendes" LHR-es kártya. Így inkább kihagyom, ple gy 6700xt jobb vétel tőle kevesebbet eszik, nincs az lht bohóckodás.
-
SzlobiG
félisten
válasz
kenwood #76599 üzenetére
Szimpla scalperkedés amit csinál 900-ért volt egy ilyen Palit eladó, szerintem azt vette meg, most meg jó kis haszonnal kiszállna, de elnézve olyan drágán árul mindent, hogy a kutya se fogja megvenni, persze az ő dolga azt csinál amit akar, csak kicsit valóban átlátszó volt amit itt írogatott.
-
SzlobiG
félisten
Phoenixminer nem tudja az LHR unlockot? Mert keresem neten, de sehol nincs írva.
-
SzlobiG
félisten
válasz
goodboy007 #76517 üzenetére
Max a hobbi/gmer bányász hagyja abba, a minerek nem kapcsolják le ilyenkor se hisz miért tenné, aki eladja meg csak szimplán gazdát cserél. Szóval ha megnézed a diffet ez nem is látható.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Overlocker #76455 üzenetére
Igen meg felmegy a rvn, ergo, cfx, ton, stb-stb sokan ebbe bíznak köztük én is, aztán nehogy így legyen...
Demmer: És ki fog megvenni ennyi vga-t? Mert irgalmatlan sok vga bányászik, nem is gondolnánk mennyi... Szóval a gamer csak egy kicsi részét fogja felvasarolni ennek a nagy keszletnek.
-
SzlobiG
félisten
válasz
lockdown90 #76326 üzenetére
Persze ha tripláz az árfolyam, akkor visszahozza.
-
SzlobiG
félisten
Köszi mindenkinek a beszámolót, bezolnak különösen a részletesért.
-
SzlobiG
félisten
Belekezdett itt valaki a Ton coin bányába? Tapasztalatok? Jelenleg bizonyos vga-k esetén jóval többet hoz mint eth, pláne hogy oda nem érvényes au lhr.
-
SzlobiG
félisten
válasz
animatrix11 #76247 üzenetére
Hiába mész át 12 felett a diff, a tranzakciók se pörögnek, ez most ennyi. Úgy lehet orvosolni, hogy növeled a sebességet.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Hurkaleves #76082 üzenetére
-
SzlobiG
félisten
válasz
lockdown90 #76013 üzenetére
A jelenlegi árfolyam mellett, ha ez a hatalmas erőforrás átmegy egy másik coinra azonnal kinyírja a diff és még az áramszámla se lesz meg szvsz. Csak úgy lenne jó, ha eloszalana az erőforrás, de ugye mindenki a legprofitálisabb coint akarja majd, így viszont csak az árfolyam drasztikus emelkedése hozhat valamit. Persze ezek is feltevések, senki nem tudja mi lesz pontosan, viszont én számítok arra, hogy az ETH helyét átveszi egy hasonló coin amit majd megéri bányászni.
Érdekes év lesz a 2022 az már biztos.
-
SzlobiG
félisten
válasz
DeathAdder #76001 üzenetére
Ugyanebbe a cipőbe voltam, én maradtam a Rog TI-nál, lévén hogy gaming is megy jobb választásnak tartottam.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Winchester95 #75838 üzenetére
Hasonlóan jártam egy Z390-es lappal ott 12 db vga-t szerettem volna, de csak 11-et sikerült megetetni vele.
-
SzlobiG
félisten
válasz
EQMontoya #75744 üzenetére
Leginkább a giga használ ilyen padokat, de más gyártóknál is felbukkannak.
#75742raczmih: Semmiféle szert nem használtam hozzá, simán vattával letöröltem.
#75741Shkiz0: Rémlett hogy van itt tulaj, ezek szerint kordában lehet azt tartani melegedés szempontjából.
Evga kiadott egy új bios-t a 3080Ti-hez amivel 90mhs-re ugrik a móka LHR nélkül. Ha valaki szeretne kísérletezgetni, erre találja a cikket és itt egy vidit. Én a rogra egyenlőre nem merem felrakni, ameddig nem látom vhol hogy hiba nélkül megy.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Rootkiskacsa #75735 üzenetére
Na igen, mert ha le throttlingol, akkor nem volt értelme a cserének...
Lényegében jó a szellőzés, mert a sima 3080 és most a Ti is megy rendesen nincs gond vele és a fogyasztás nem sokkal lenne több a 3090 esetébe +30w kb, csak ugye a ramok a kérdésesek hogyan bírná.Igen akartam is kéredzni, hogy nem főnek-e meg így, hogy túl közel vannak egymáshoz. Nekem még az is segített a saját rigemen, hogy hátulra is tettem 14 centis ventiket így méggyorsabban lerántotta a VGA-król a meleget.
-
SzlobiG
félisten
válasz
GabeE3e #75731 üzenetére
Akkor gyanítom throttlingolt...jah olvasgattam már de gondoltam hátha van itt is közvetlen tulaj.
Wincsh: Akkor tuti padozni kéne a rog Ti elvan 92 fok körül, de persze közel se tud annyit, dilemma.
Más: Gondoltam megnézem a kettő giga 5700-as vga-t, vajon mennyire taknyosak, hát eléggé:
Már a slotba is bele jutott ez a takony, de szerencsére nem okoz semmi kontakt hibát vagy ilyesmit, letakarítottam azt ment vissza.
Rootkiskacsa: Wow ez igen jó értékek, nálam az a gond, hogy egymaga lenne, de zárt házba, gyanítom ilyen bordával a hátán se segítene rajta hiába az újrapadozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest