- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
22.2 volt a penről telepítés és frissítettem online 22.3- ra. Nemtom hogy ez mennyire új(vagyis MINT- en naprakész), szóval már egy főverzió frissítés lement nálam is. Meg hát nap mint nap jön az egyéb programokhoz, modulokhoz a frissítés. Mindet telepítettem, semmi problémát nem vettem észre.
Széklábalátét effektushoz : irgalmatlan profi az A400 és az Apacer SSD is, a Samunak pld többet esett a kondija, hasonló használattal, márha a Sentinel mindegyiket jól mutatja. Szóval a széklábalátét, nem is az...vérprofi SSD- k ezek
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon