- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
...számomra ideg(igen). Egyszerű Intel brand, de így működni rendszert én még nem láttam, mióta Mintet használok. Azért ugrottam visszafelé, mert lehetett volna Manjaro Cinnamon is, de ott is sok a bug. Meló után nem feltételenül egy összeomlott rendszert szeretnék látni. Valakinél biztos patika, nálam semmi extra hardver tekintetében, nem egy összekukázott gép, de mégsem megy rendesen. És eljött a pont, amikor elég.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon