- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
...és akkor ne sétáljak neki a Tiszának... Idedobod a képet erről a finoman szólva is egzotikus gépről, ahol patikán megy a 22-es Mint.
Ha megkérdezhetem, miért kell a két kártya? Vagy csak kíváncsiság? SLI-ben nem gondolkodtál két Nvidiával? Tudom, hogy ezek az újabbak már nem tudják, de szerintem a 900-as széria még ilyen. Volt nekem annak idején egy HD 7970-em, de valamiért nem voltam vele megelégedve. Melegedett, zabált, de igazi teljesítmény nem volt mögötte....vagy én úgy érzékeltem, hogy nincs. Többet vártam tőle, el is passzoltam. Nem ASUS volt, hanem XFX.
Suspend, Mint 21. Semmi probléma. Végre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házimozi belépő szinten
- Vallás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- BestBuy topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon