Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Földrajzi fekvés alapján automatikusan állítja magát (érdemes kézzel megadni a földrajzi szélességet és hosszúságot, nehogy rosszul detektálja, Google Mapsen meg tudod nézni, hogy ahol te laksz, annak mik a koordinátái). Tehát ha nappal világos van, akkor nem veszi le a színhőmérsékletet (így olyan, mintha nem is futna, hacsak nem nyúltál hozzá a nappali színhőmérséklethez is), és ahogy kezd fokozatosan sötétedni, úgy veszi le a Redshift is fokozatosan a színhőmérsékletet, míg az éjszaka legsötétebb időszakában a beállított minimumon van, majd ahogy hajnalodik, világosodik ki, kezdődik elölről. Nem kell neked állítgatni, hogy x-y óráig, nem is lenne értelme, mert a nappalok hossza fokozatosan változik évszakról évszakra.
Egy időben én úgy használtam, hogy végig a legalacsonyabb színhőmérsékleten volt, és kézzel kapcsolgattam ki, mikor nem éreztem szükségét, majd újra be.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest