- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonsson25
újonc
Nagyon szépen köszönöm! Sikerült! Most már minden jó! Ki volt a kapcsolva a kompozitor. Egyébként mikor pénteken újra akartam rakni wint gondoltam fölrakok egy linuxot próbának, mert nézegettem régebben ezt az 5-ös kde-t és nagyon megtetszett. Arch-ot néztem ki elsőnek revenge telepítővel de hiába raktam föl az istenért se akart bebootolni. Aztán fölraktam egy manjarot de miután beállítgattam mindent tetszésem szerint és egy újraindítást követően eltűnt minden beállításom. Ott berágtam és mondom akkor felmegy a Mint, mert erről csak jót hallottam és eddig nagyon szépen muzsikál.
(#8096) lev258 Megoldódott!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mikrotik routerek
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest