- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Androidos tablet topic
- Egér probléma
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Ja, kifut a 32bit lassan, felejős neked is!
A Mint már újra él! :-) Túl sokáig vacakoltam már így is vele..... ez is tartja az 5 sec bootidőt!
A vicc az egészben, hogy a friss 18.2-nél épp most frissültek azok a
cjsvalamiknek a verziói, amik megoldhatták volna a frissített 18.2 gondjait!
Nem annál a gépnél vagyok, ezért nem írom pontosabban.Pedig emlékeztem, hogy anno Debianon is figyelni kellett erre a cjs-re, ha testingből felraktam a Cinnamont, mert persze mindig le volt maradva verziókkal ez is és még nem jött ki az új LMDE2 sem akkoriban. Ez a Cinnamon frissítés akhillészsarka!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem annál a gépnél vagyok, ezért nem írom pontosabban.
Rowon