Hirdetés
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Projektor topic
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Milyen asztali médialejátszót?
- Micro Four Thirds
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ja, kifut a 32bit lassan, felejtős neked is!
Mennyire igazad van!

Már éppen részletesebben beállítgattam a rendszert és a "játékos-sarokba" még a PlayOnLinux, Wine + Mono és Gecko is felkúszott, csak éppen legutoljára hagytam a Steam-et... s a Steam-be való belépés után közölte, hogy csak 64-bitre érhető el a Steam Browser.

-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2
üzenetére
Végül az idők szavának és bátorításodnak hála, a 64-bitesnél kötöttem ki (a 64-bit Ubuntu alatt - a topikjában megemlítettem - problémás volt alapból ezen a konfigon, viszont 32-biten a Nouveau szépen működött, amíg fel nem tettem a zárt Nvidia drivert
)Rengeteg frissítés jött ki, legalábbis a lassú merevlemezen sokáig szöszöl a telepítésükkel is.
Plusz a Frissítéskezelő utána még felajánlja a Cinnamon, Cinnamon-cjs, Cinnamon-nemo, másik kernel és a systemd frissítéseit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Futás, futópályák
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Packeta
- Formula-1
- iPhone topik
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon