-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #7979 üzenetére
Ja, kifut a 32bit lassan, felejtős neked is!
Mennyire igazad van!
Már éppen részletesebben beállítgattam a rendszert és a "játékos-sarokba" még a PlayOnLinux, Wine + Mono és Gecko is felkúszott, csak éppen legutoljára hagytam a Steam-et... s a Steam-be való belépés után közölte, hogy csak 64-bitre érhető el a Steam Browser.
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #7979 üzenetére
Végül az idők szavának és bátorításodnak hála, a 64-bitesnél kötöttem ki (a 64-bit Ubuntu alatt - a topikjában megemlítettem - problémás volt alapból ezen a konfigon, viszont 32-biten a Nouveau szépen működött, amíg fel nem tettem a zárt Nvidia drivert
)
Rengeteg frissítés jött ki, legalábbis a lassú merevlemezen sokáig szöszöl a telepítésükkel is.
Plusz a Frissítéskezelő utána még felajánlja a Cinnamon, Cinnamon-cjs, Cinnamon-nemo, másik kernel és a systemd frissítéseit is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- Microsoft Edge
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest