Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD FX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
linux szerint gpt módban volt az ssd, ennek ellenére telepítettem mbr-rel win7-et, működött is, de most hiába ghosotolom az egész ssd mentést, nem indul el. Igaz lehet hogy a linux telepítéses próbálkozásaim közben legacy módra állította át az ssd-t.
Nem lett volna semmi gond, ha a linux mint látta volna az ssd-n a windows 7-et, de nem látta. Törölte az egész ssd-t mert elfogadtam amit felajánlott. Egy külső hdd-ről telepítettem a linuxot, kiírta hogy lát windows op rendszert, de a külső hdd-n látta, pedig azon csak egy bootolható telepítő rendszer volt winsetupfromusb programmal készült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tápos kibeszélő offtopik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD FX
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon