- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
Mivel hozzájutottam egy ugyanolyan vinyóhoz mint amilyen most van a gépemben így gondoltam beteszem, az alaplapom (asus m4n78-am) úgy is támogatja a raid-módot, beállítom a tükrözést. Újratelepítem a rendszert és mindenki boldog, mert van egy tükrözött rendszerem így vinyó halál esetén nem szál el minden.
Na de, telepítésnél elszállt minden. Beállítottam mit hogy kell formázni azt feljött egy csomó kérdőjel és ledöglött.
Most kivettem az alaplapi raid módot így feltelepült, viszont akkor kellene valami szoftveres ha van. Tudtok valami egyszerűt de jót/megbízhatót??
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mesterséges intelligencia topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest