-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2 #3262 üzenetére
Igazad van, a Windows nem ússza meg újratelepítés nélkül. A Mint-nek viszont megadnám az esélyt. Egyszer próbaképp egy usb-s vinyóra toltam fel a Mintet (talán már 17-et), majd egy totál más konfignál véletlenül erről bootoltam. Kicsit ledöbbentem amikor mindenféle figyelmeztetés nélkül megláttam az asztalt, először fel sem fogtam mit keres ott windows helyett linux. Nem kérdezett rá az eltérő felbontásra, nem érdekelte, hogy AMD helyett Intel a proci meg más az összes hardverkomponens, csak felállt a rendszer és simán lehetett használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest