-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, bár az én 7 éves gépem se számít valami szupernek. Nekem filmlejátszás, böngésző és youtube 2/3 prociterhelést csinál. Azt olvastam valahol, hogy a Cinnamon kb. az XFCE terhelésével egyezik, a Gnome3, de főleg a KDE alatt van jóval! A furcsa az, hogy kb. ugyanilyen prociterhelést okozott az XFCE- s Manjaro is.
(#1235) Viktoár
A rendszerfigyelő saját maga használja a procit úgy, ne azt használd, hanem terminalból a htop nevű alkalmazást, valószinű, hogy telepíteni kell terminalból,sudo apt-get install htop.
Itt meg lehet figyelni, mi eheti még a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Használt monitorok ÁRAI....
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon