Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Annyi, hogy ez egy közreadott teszt változat és ebből adódóan lehetnek stabilitási problémái. De pont azért adták ki, hogy az átlagfelhasználók is tesztelhessék és így fény derüljön olyan hibákra is, amik elkerülték a fejlesztők figyelmét. Hogy az rc frissül-e végleges változatra a hivatalosan lezárt és kiadott 17-esre, azt nem tudom.
Én mindenesetre megvárom, azt az 1-2 hetet talán még kibírom. De lehet, hogy marad fent az LMDE és nem váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mindenesetre megvárom, azt az 1-2 hetet talán még kibírom. De lehet, hogy marad fent az LMDE és nem váltok.
Rowon