-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34780 üzenetére
Értem. Beírtam és ezt írta az outputra a HDD részhez:
Lemezazonosító: 0xa33b6c03
Eszköz Indítás Eleje Vége Blokkok Az Rendszer
/dev/sdb1 2029 976769023 488383497+ f W95 kiterj. (LBA)
Partition 1 does not start on physical sector boundary.
/dev/sdb5 2048 976769023 488383488 7 HPFS/NTFS/exFATKissé furcsa, hogy ez is ketté van szedve, amikor csak adatok vannak rajta és egy partícióként formáztam mind az 500 Gb-t.
-
válasz
CPT.Pirk #34776 üzenetére
Akkor OK!
Nem volt időm utánajárni, de ez valami szleng lesz, a'biztos.
Aha, kamon plíz, nemá' bazzeg, kapisgálom!
Nem lehetne valami szofisztikáltabb összetétel?
(#34777) Lathronos Hááát, nem biztos, mert én a Snoopy ebre gondoltam, mert az a szó jött fel jobb gombos kijelölésre. Sajna már rég fel voltam nevelkedve, amikor ezek a zenék előkerültek. Jáccanak ezek rendes rockzenét?
Ezt a komát én filmben láttam!(eléggé offenzívak voltunk, szerintem most figyelmeztetve vagytok ezért)
No, ezennel mindenkit felkérek, hogy az Offtopicot terhelje ilyen jellegű hozzászólásaival!
-
válasz
CPT.Pirk #34771 üzenetére
Az a baj, hogy maga a fórumtársunk se tudja követni, miket hoz össze. Amikor a már nem létező Ubuntu GRUB- ja kezdett el kísérteni a Fedoránál, ha jól emlékszem, akkor már nekem kezdett nagyon magas lenni! agy73p ft. szerintem szuper béta teszter lenne, még a nem létező hibákat, összeakadásokat is feltárná! Csak tök kopasz fejlesztő létezne, ha ő hadba lépne.
(Sorry agy73p, de ezt nem tudtam kihagyni, csak vissza kéne írnom az aláírásomba azt az iróniával kapcsolatos részt..▬............ ▬.)
-
válasz
CPT.Pirk #34769 üzenetére
Te csak az Ubi thread- et követted ezek szerint, Fedora például tökéletesen működött nála, csak pont az a DE nem tetszett és utána az openSuse is perfekt volt. A többi 25- 30 disztrót nem követtem pontosan már.
De abban mi a kihívás, ha valami működik?Még a végén halálra unjuk magunkat itt a kezdő topikban!
-
válasz
CPT.Pirk #34614 üzenetére
Nagyrészt sejtettem azért rögtön az első népszerű disztró ajánlóból is!
poen volt
Egyébként is úgy van ez a szerkesztés, hogy egyeztetni kell a szerzővel, ha azonosítható, nem piszkálhatok csak úgy bele, mint Topicgazda! Ha bármi van csak jelezd, én csak végrehajtó leszek/vagyok!Előre is kösz a segítséget!
Mint- nél ez nehezebb lesz, mert elég elhagyatottnak látszik! Igaz ott és az Ubinál ketten vagyunk eddig TG- k. -
válasz
CPT.Pirk #34604 üzenetére
Igen, kéne tudnom szerkeszteni. Vannak is ilyen irányú tervek, épp a TIR miatt is hozták létre ezt a funkciót. A Mint topicot frissíteni kell, mert még tán a Mint 9- ről tesz említést legfrissebbként.
A kezdő topic azért aktuálisabb jóval, de ha neked és bárkinek van javaslata, miket szerkesszünk bele a téma összefoglalóba, az ne tartsd/tartsa magában!
Közös érdek, hogy pontos, aktuális legyen!Ez az a fejezet, amiben felesleges C- k vannak, van egy pár tényleg!?
Miután a bootolás megtörtént, indítsunk el egy terminált. Ott su -, vagy sudo parancs után adjuk ki az (C)fdisk -l(/C) parancsot,
Utána nézek a szerk. technikai részének.
-
wopi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #34607 üzenetére
Az sdb1-n van a / partícióm. Egy másik hdd van még a gépben, ami az sda, de az csak fel van mountolva, képek, filmek vannak rajta, az nem rendszerpartíció, ez által gondolom azzal nem kell próbálkoznom. Az sdb1-re kiadott parancs az alábbit adta vissza:
fsck a(z) util-linux 2.20.1 csomagból
e2fsck 1.42.9 (4-Feb-2014)
/dev/sdb1 is mounted.
e2fsck: Nem folytatható, megszakítás. -
spammer
veterán
válasz
CPT.Pirk #34445 üzenetére
Azért sok helyen van még régi PC (akár desktop, akár lapos), ami egy könnyű disztróval teljesen jól használható átlagos dolgokra a mai napig is. Egy 360p/480p-t még egy egymagos kis celeron is elvisz, böngészni is simán lehet vele (Firefox + uBlock). Itt van egy ilyen gép (1,6-os celeron), Crunchbanggel szépen muzsikál. Van még egy 1,2-es Netbook is, ami már igaz, hogy 64 bites, de egy magos, az is szépen megy akár Ubuntu+Openbox, akár Arch+Openbox kombóval. De egy XFCE-t is elbír. Youtube 360p-t az is viszi, külső lejátszóval (pl. mpv) talán még a 720p-t is. Flash 720p/Full HD nyilván felejtős, de nem is mindenkinek van rá igénye. Nem a sok magos, SSD-hez szokott júzernek valók, de túlzás lenne azt állítani, hogy nem lehet velük netezni sem.
-
Gyick
őstag
válasz
CPT.Pirk #34353 üzenetére
multieffektek öszze van kötve géppel azon keresztül szoktam gitározni win alattt asio-val reaperben +alatta megy vmi background.Nincs se a multieffekthez se a hangkártyámhoz driver linux alá,vmi rack programmal probáltam amit a szoftverközpontban találtam de nagyon recsegős gáz hangja volt meg zenét se enged alá
Filmnél nem találok olyan programot ahol pö...lés nélkül be tudok nyitani egyszerre két feliratot +pozicionálni stb kicsit finomhangolni ilyesmi
-
-
-
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34259 üzenetére
Fedora működött, meg is felelne jobb híján. Az volt vele a gond, hogy felettem mindegyik desktopot (Cinnamon, KDE, stb) és Cinnamonnál elkezdtem letölteni egy csomó támát. Néhánynál hibát jelzett, de a többit feltette. Aztán kiválasztottam egyet, alkalmaztam és onnantól a Cinnamonnál a bal oldali egér billentyűre nem reagált semmi a képernyőt. Jobbal mentek a funkciók, de ballal nem. Mindegyik más alatt működött, csak a Cinnamon alatt nem. Megpróbáltam letelepíteni, de sajnos ott is hibát írt, aztán nem volt hozzá több idegzetem, letöröltem. Egyébként a Fedora telepítése különböző partíciókra, nekem nem volt átlátható.
Most fent van a Win7, egy másik partíción a 10-es Ubuntu ideiglenesen, van egy szabad partíció, ahova szeretném feltenni a kipróbálandó verziókat.
Nehezen kötök kompromisszumot egy pár dologban, általában addig hajtom, cserélgetem a szoftvereket, amíg a nekem frankón illeszkedőt meg nem találom. Most is így lesz sztem, ezért próbálnék ki minden elérhetőt.
Ami szóba jött eddig:
Mint, Fedora, régi Ubuntu, SuSe-t, Manjarot megpróbálom. Fontos a könnyedség és egyszerű kezelhetőség.
(Mondok egy példát: régen ilyen olyan vaírusírtóka próbálgattam, használtam és a végén a Bitdefender, a maga nulla energiaráfordításával lett a befutó.)Most már azért kezdem kapizsgálni, hogy egyáltalán hogy nézzek rá egy linuxos rendszerre, hála nektek.
-
molacika91
tag
válasz
CPT.Pirk #34237 üzenetére
Chakrát használok most. Volt fent sokat a Mint az összes felülettel, de a Chakra valahogy jobban tetszik, és a legfrissebb telepítővel pendrive-ról is tudom már telepíteni.
A torrenttel a gondok mindig KDE alatt jönnek. A Mint esetében is így volt, Cinnamon, Mate, XFCE alatt megy a feltöltés, KDE alatt nem.
Most Chakrán a Transmission egyszercsak megjavult, bár eléggé ingadozik a feltöltési sebesség, de a Qbittorrent vagy Ktorrent az még mindig nem tölt fel semmit. -
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34184 üzenetére
Melyiket javasoljátok?
Én még csak elboldogulok vele, de rá szeretném szoktatni az asszonyt és a 12 éves lányomat, hogy ha csak netezni kell a gép, akkor használjuk a Linuxot. Ezért egy olyan felület kellene, ami vhol a Windows és az Android között van, amolyan magától értetődő.... Bocs, de sajnos máshogy nem tudom megismertetni velük az újat, mert "szemellenzősek". :-) De azt hiszem, ez érthető.Az Ubuntu Unity-je nekem nagyon kellemes volt, ahhoz hasonlót keresnék.
Amúgy meg lehet azt tenni, hogy az Ubuntut még1x próbaképpen felteszem a Fedora mellé? Windows alól csinálnék helyet, még egy próbálkozást megérne. Akkor bootoláskor azt választanám ki, amelyiket akarom. Ez megoldható szerintetek?
Másik téma: szerintetek a Raspberry PI 2 -vel magamfajta műkedvelőnek érdemes próbálkozni otthonra? Ne nevessetek ki, nem is tudom igazán, hogy mire való, ezért kérdezlek benneteket.
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34116 üzenetére
Megoldódótt a probléma. Szoftveres gond lehetett. Lementettem az adatokat, nem volt elég C, letöröltem az összes partíciót, formáztam újakat, feltettem a Win7-ez, és most már ismét működik a beépített wifi.
Nnna, most már jöhet az üresen maradt 12 gigára a Linux.
Vladi: a Fedorat ki sem tudtam próbálni, mert már nem volt wifi. Fog olyan élményt okozni, mint az Ubuntu?
Most azon töprengek, hogy megpróbáljam-e újból felrakni az Ubuntut, vagy ne. Csak az a fránya kikapcsolási probléma... Olyan kezelőfelület kellene, ami valahol a windows és az android közt van. Fedoránál láttam olyat képen, de nem tudom melyik verzió az.
Ilyesmi az: linkTelorol írok, swypeval, ha esetleg lennének a szövegben hibák, akkor az automatikusan átírja. Igyekszem kijavítani, de nem mindig veszem észre.
-
válasz
CPT.Pirk #34127 üzenetére
Ill. annyira azért talán mégsem egyszerű, mert kicsit utána olvasva nem csak overscan, hanem underscan is van, előbbi a fekete keretre utóbbi a túllógásra + hborder vborder opciókkal pixelenkét lehet megadni/belőni, hogy pontosan mennyit korrigáljon, szóval lehet kicsit fapados ha alapból nem áll be jól, a catalystos módszer biztos kényelmesebb, de ha vkinek régebbi karija van akkor nincs nagyon más mód...
-
válasz
Mondjuk elvileg nyílt driverhez is van némi opció scalinghoz, xrandr-rel az underscan opcióval lehet variálni, aztán hogy működik-e nem tudom, ki kellene próbálni.
Gondolom xrandr --output HDMI-0 (ez lehet 1 érdemes xrandr-el előbb lekérdezni) --set underscan off ha fekete keretes, on ha túllóg...
southernsun: Pontosan mi nem világos, elég részletes a leírás, hol akadsz el? -
válasz
CPT.Pirk #34122 üzenetére
Látszik, hogy még nem használtam
, de találtam egy videót róla hol kell keresni a catalystban.
-
válasz
Most hogy mondod egy Tv-vel én is tapasztaltam ilyet Ati karival, hogy kissé túllógott a kép rajta, de nem igazán foglalkoztam vele mert egyrészt monitoron nem jelentkezett a probélma, másrészt volt másik gép amit a tv-re kössek, de ezek szerint akkor "csak" tv-vel jelentkezik ez a bug, mondjuk htpc építőket biztos nem boldogítja.
-
válasz
CPT.Pirk #34112 üzenetére
Ha jól sejtem ez akkor okoz gondot ha régi 4:3 filmet vagy játékot futtatnál olyan 16:9/10-es tv-én vagy monitoron ami nem tud automatikusan 4:3, ill. bármilyen natív felbontásba átváltani, azért ez nem tűnik olyan nagyon tömeges igénynek, de akinek pechére pont olyan monitorja/tvje van ami nem tud ilyet annak valóban jogos igény, aláírom.
-
-
csiki_92
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #34107 üzenetére
Ez a hibaüzenet amit kapok:
E: /var/cache/apt/archives/xvba-va-driver_0.7.8-1ubuntu3_i386.deb: trying to overwrite '/usr/lib/i386-linux-gnu/dri/fglrx_drv_video.so', which is also in package fglrx 2:14.501-0ubuntu1
És ez után még ez is jön, hogy: "Nem sikerült minden alkalmazást feltelepíteni."
-
válasz
CPT.Pirk #34103 üzenetére
Igen ez ilyen Wines berögzülés, hogy mindent külön le kell töltögetni, holott alapesetben minden ott van a tárolókban, ha netán mégsem akkor lehet esetleg új tárolót is hozzáadni, legvégső esetben letölteni, de ezekkel is csínján kell bánni, főleg ilyen rendszerkritikus elemnél mint a vga driver mindenképpen az alapértelmezett tárolóból érdemes telepíteni, Ubi alapúaknál ráadásul ezt grafikusan is meg lehet tenni, van egy további driverek/illesztőprogramok hozzáadása vagy vmi hasonló menüpont.
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34070 üzenetére
Igen, közben utánaolvastam, hogy Ubuntu alapú az is :-(
Mi az, h semmi nem állítható benne? Az Ubuntu szoftverközpontjából le lehet tölteni szoftvereket, ha jól olvastam.Vladi: Köszi az infót.
Érdemes visszatennem egy 9-es Ubuntut? Aztán frissíteni és akkor jó marad vagy a frissítés után is előjönnek ezek a hibák?
-
agy73p
senior tag
válasz
CPT.Pirk #34060 üzenetére
Régen XP-vel volt fent a Mint ezen a gépen, aztán egyszer volt vmi Grub-os probléma, nem töltött be, innen nem eredezhet a problémám? Lámaként, csak kérdem ám.....
Köszi a segítséget, ki fogom próbálni az ajánlott disztrókat! Az előbb említett Elementary OS nagyon tetszik nekem. Érdemes lehet nekem kipróbálni vagy laikusként problémákat okozhat a telepítés és a driverek?
Egyébként az /etc/default/grub nem kaptam jogosultságot a szerkesztésre vagy mit írt ki....
"quiet splash acpi=off'" beírtam a Grub Customizerben a "quiet splash" helyére és ezek után sem kapcsolt ki, de most már nem kellett ezt 8 mp-ig tartani a kapcsolót, elég volt hozzáérnem és kikapcsolt. Tehát vmi haszna volt!! -
Doner
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #34036 üzenetére
Nem tudom azt sem megoldani mert a másik gépem amiről rá tudnék telepíteni azon már csak sata van ebben meg ide-s merevlemez van.. de van rajta egy windows xp, hogyan lehetne megoldani hogy letöltöm rá és valahogyan kicsomagolom a merevlemezre és in duláskor meg arra megyek hogy a linuxot bootolja és utána már tudom is törülni az xp-t és ezt telepíteni? Van iso fájlom azt ki tudom csomagolni az egyik üres particóra xp alatt de ha újraindítom automatikusan az xp-t tölti be mint rendszert. Milyen program kell és mit csináljak hogy merevlemezről telepíthető legyen a linux?
-
Csontbrigád
tag
válasz
CPT.Pirk #34025 üzenetére
A hibaüzenet ugyanaz maradt, amit fentebb leírtam. Reboot is volt már, utána ismét végig az install, update, stb. de az sem segített.
Amikor régebben telepítettem az xfce-t azzal felment a Transmission is, működött grafikus felületen.
Jelenleg terminálból nem megy a mutatvány.Esetleg tudtok javasolni egyéb klienst ami hasonlóan vezérelhető pl. böngészőből és nem kellene hozzá felrakni grafikus felületet?
Köszönöm!
-
quex
tag
válasz
CPT.Pirk #33806 üzenetére
Ilyen szinten sajnos nem értek hozzá. Fogalmam sincs, hogy melyiket raktam fel. A hivatalos oldaláról töltöttem le a 64 bites, netről telepíthető egyik változatot, de nem tudom melyiket.
Azt az fglrx-et nem sikerült telepítenem. Folyton valami hibát írt ki. Az ATI oldaláról letöltött cuccok is telepítés helyett rendre hibával álltak le.
Nem tudom, hogy végül mi segített, mert több napig próbáltam leírásokat keresni, meire végre valamelyik után egyáltalán működött, de könnyen lehet, hogy valami korábbi dologra már szüksége volt hozzá annak is.
A glxinfo kb. 10 oldanyi számokat ír ki, fogalma sincs, mire van ebből szükség. Ez az eleje, a többi teljesen értelmetlennek tűnik:
direct rendering: Yes
server glx vendor string: SGI
server glx version string: 1.4
server glx extensions:
GLX_ARB_multisample, GLX_EXT_import_context, GLX_EXT_texture_from_pixmap,
GLX_EXT_visual_info, GLX_EXT_visual_rating, GLX_MESA_copy_sub_buffer,
GLX_OML_swap_method, GLX_SGI_swap_control, GLX_SGIS_multisample,
GLX_SGIX_fbconfig, GLX_SGIX_pbuffer, GLX_SGIX_visual_select_group,
GLX_INTEL_swap_event
client glx vendor string: Mesa Project and SGI
client glx version string: 1.4A glxgears fogaskerekei teljesen jól forognak.
Közben feltettem a Firefox-ot és azzal látszólag teljesen jól működik, csak a Crome-al csinálja ezt az idegesítő hibát.
(#33807) Fenyő: Szerintem ez van feltelepítve nekem, amit írsz, csak mesa-vdpau néven nem találom, de valami hasonló néven, libgl1-mesa-glx néven telepítetve van valami. Majd megpróbálom akkor a 8-as változatát, ha rövidesen megjelenik.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
CPT.Pirk #33817 üzenetére
A clonzillával kiírom a particíókat .iso-dvd-re és erről vissza tudom telepíteni, mintha egy sima linuxCD-ről tenném és az összes progi rajta van beállításokal? Vagy van más egyszerűbb megoldás, hogy ne kelljen egy ilyen eset után egyesével újratelepítgetni?
Szóal a félig újra rakott rendszer megy, de pl a wine nem működik az összes exe fájlt végig próbáltam és állandóan ki akar csomagolni, mintha tömörített fájlok lennének
telepíteni nem tudok, de amit először feltelepítettem az az egy működik.
-
wopi
aktív tag
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
CPT.Pirk #33759 üzenetére
perzse nem tökéletes a hdd, de ez most a fagyás miatti kikpacsolás következménye.
A 40GB -os HDD -m 2 részre lett felosztva telepítéskor
sda1(12GB ext4),
sda2 (26GB extended) ez utóbbi még 2 részre van osztva
- sda5 (3GB swap) és
- sda6 (23GB ext4)
LiveCD-ről nézve a fájlkezelő szerint az sda1 nincs csatolva, vagyis ezt kellene valahogy mountolni, lehet egyáltalán így kívülről.Vagy a másik lehetőség, hogy telepítésnél a régi rendszer felül írása és meghagyása között, az utóbbit választanám. és akkor megmaradnak a beállítások és a progik nagy észe is.
-
válasz
CPT.Pirk #33701 üzenetére
Ezek már tényleg (T2ezres C2D szériát leszámítva) csak ezért mennek, hogy ne kelljen kidobni őket ha már még megvannak és jól működnek, mert használtan egy 775 C2D procit már egy ezresért (E21x0 szériát pl.) az emberhez vágják, hozzá vmi egyszerű lap 3-5K, 2gb ddr2 3k és 8k-ból van is egy használható alap rendszer. Amik meg még vmennyire használható 32 bites rendszerek (erősebb Athlon Xp / P4, Celeron M, Pentium M), már így is eléggé a használhatóság határát súrolják, pár év múlva meg már mire kifutnak az aktív 32 bites rendszerek, már amúgy is végelegesen el lesznek avulva.
-
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #33666 üzenetére
Jó az ötlet, engem foglalkoztat már egy ideje. Talán most lesz is gépem hozzá. Ha időm is lesz, akkor tesztelgetek.
Egyébként én a slitazt meg a tiny core-t is szoktam ajánlani. De ezek már kis agytornát igényelnek, viszont elmennek egy p2-n is simán.
az viszont durva, hogy pl. az lxle is elvileg régi gépre szabott. De 32 bites telepítője az új kiadásnak nincs. Tehát ami 64 előtti, az már nem is régi, hanem szilícium hulladék.
-
spammer
veterán
válasz
CPT.Pirk #33670 üzenetére
Írtam a második mondatban én is.
De attól még bőven jó lesz sokáig, főleg ha erre a 2 dologra kell csak, a böngészőt a rendszertől függetlenül is lehet frissíteni, legalábbis a rókát. De fel lehet rakni akár Uborka+Openboxot is, csak azzal több a meló. Vagy esetleg Archbang... A lényeg, hogy az Openbox elég lájtos, marad erőforrás az szarul megírt weboldalaknak is.
-
válasz
CPT.Pirk #33604 üzenetére
Dehogynem csak ki kell lőni az about:config alatt a plugins.hide_infobar_for_outdated_plugin -t flase-ra és lehet használni a régebbi flasht, Linux alatt egy régi valószínűleg nem elsődleges gép alatt nem hiszem, hogy túl nagy kockázata lenne, Athlon Xp-és gépek (2500+ fölöttiek) egy közepesebb vga-val (tehát nem ilyen integrált Sis vagy S3 förmedvényekkel) simán lehet 240-360p flash videókat nézni online, persze 7-est még nem erőszakoltam Athlon Xp-és gépre (bár 2Gb rammal, kissé lecsupaszítva min egy 9550 szintű vga-val elképzelhető, hogy azért használható), de Xp (azon megy a frissebb flash is, de ott meg maga rendszer halott már), ill lájtos Linux disztró alatt "simán" (80%+ körüli proci terheléssel
) ment a flash, html5 az valóban teljesen használhatatlan velük.
-
-
Kovbob
senior tag
válasz
CPT.Pirk #33587 üzenetére
Ja nem arra gondoltam, hanem arra, hogy windowsnál alap, hogy újra telepítem konfig cserénél. Amúgy igen ott nem is lenne gond, a drivert telepíteni, de itt linuxon nem értem, hogy mennek a dolgok. Ma már nem próbálom ki a parancsot, majd holnap vissza térek a géphez.
-
gergobaby
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest